homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fara orgasm!!!-14

#248 2012-04-17 16:46:16

yasmin_ella
New member
Inregistrat: 2012-04-11

Re: fara orgasm!!!

mature_man a scris:

Yasmin, nu vreau sa starnesc ingrijorari, dar poate ar fi bine sa mergeti la un doctor (urolog?)
Cel putin incearca sa vorbesti deschis cu el, si eventual sa mearga singur, daca se simte mai confortabil astfel.
Cred ca termenul medical este anorgasmie.

Ce varsta are prietenul tau?
A mai avut experiente heterosexuale inainte de tine?
Poti afla daca are orgasm prin masturbare (solitara)?

Tine-ne la curent cu ce faceti, te rog.

a fost deja la urolog si a zis ca e totul ok (fizic) cu el. El are 25 de ani a mai avut o singura fata inaintea mea pe la 14 ani si numai de forma a fost cu aia sa se scape de virginitate (adica o data si atata, de atunci nu a mai facut nimic (inafara de masturbat) pana la 24 cand m-a cunoscut pe mine). Si nu, nu are orgasm nici la masturbare, a avut unul puternic cand i-am facut la vreo saptamana dupa ce ne-am cuplat un oral, apoi inca 2 mai mici tot la orale si atata. Chiar daca am folosit aceeasi tehnica, tot nu mai reusesc sa-l duc la orgasm sad. si vorbim deschis, ca l-am tot intrebat cum sa fac sa-l duc iara si el zice ca nu stie, ca oricum ii place (chiar daca nu are orgasm), dar e frustrant pt mine ca nu-l mai pot duce la orgasm.

#249 2012-04-17 16:54:26

mature_man
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-17

Mai mergeti si la un alt urolog, poate si la neurologie... incearca acupuncutra...
Sunt sigur ca veti gasi o solutie.

Esti absolut sigura ca te iubeste (nebuneste)?!
Este stresat cumva de lipsa orgasmului?
Poate ar trebui sa te concentrezi pe jocul in sine, mai mult decat pe finalitate.
Lasa-l sa ramana asa, fara ejaculare, timp de mai multe zile/saptamani.
Sa se simta plin, gata sa explodeze.

Dupa trei ejaculari succesive nu cred ca mai putem vorbi de un orgasm fenomenal, cel putin in ce ma priveste... (vorbesc de perioada cand aveam 24 ani!)

Tu ai orgasm cu el?
Este incantat sa te vada cum juisezi?

Ultima oara a fost editat de mature_man (2012-04-17 16:55:51)

Decat sa mori cu regrete, mai bine traiesti cu amintiri.

#250 2012-04-17 16:59:44

yasmin_ella
New member
Inregistrat: 2012-04-11

Ma iubeste, asta e clar, se vede si pe fata lui asta tongue. El nu e stresat de faza ca nu are el orgasm, poate ca nu ma poate duce pe mine ar fi stresat. Si chestia cu lasatul 3 saptamani fara nimic, am incercat-o ca am avut eu ceva probleme si nu am putut face nimic 28 de zile si tot nimic. Poate asta e destinul, suntem cuplu care nu are orgasm lol

#251 2012-04-17 17:02:14

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

eh las, ca n-am auzit pe nimeni murind pt. ca n-are orgasm... deci, se poate smile

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#252 2012-04-17 17:14:14

mature_man
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-17

Yasmin, nu AVETI sau nu ARE EL orgasm?
Poate ca totusi nu esti perechea lui, sau el nu e perechea ta perfecta.
Stii interpretarea povestii Alba ca Zapada, pana nu vine printul tau sa te sarute, nu te trezesti la viata (sexuala!).

Dupa ce veti incerca tot ce-i posibil, ramane ultima solutie:
Despartirea si cautarea unui alt partener, cu care sa va potriviti din toate pdv.

Decat sa mori cu regrete, mai bine traiesti cu amintiri.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.