|
Nu esti logat.
Fara orgasm!!!-14#248 2012-04-17 16:46:16
Re: fara orgasm!!!
a fost deja la urolog si a zis ca e totul ok (fizic) cu el. El are 25 de ani a mai avut o singura fata inaintea mea pe la 14 ani si numai de forma a fost cu aia sa se scape de virginitate (adica o data si atata, de atunci nu a mai facut nimic (inafara de masturbat) pana la 24 cand m-a cunoscut pe mine). Si nu, nu are orgasm nici la masturbare, a avut unul puternic cand i-am facut la vreo saptamana dupa ce ne-am cuplat un oral, apoi inca 2 mai mici tot la orale si atata. Chiar daca am folosit aceeasi tehnica, tot nu mai reusesc sa-l duc la orgasm . si vorbim deschis, ca l-am tot intrebat cum sa fac sa-l duc iara si el zice ca nu stie, ca oricum ii place (chiar daca nu are orgasm), dar e frustrant pt mine ca nu-l mai pot duce la orgasm. Offline #249 2012-04-17 16:54:26
Re: fara orgasm!!!Mai mergeti si la un alt urolog, poate si la neurologie... incearca acupuncutra... Ultima oara a fost editat de mature_man (2012-04-17 16:55:51) Decat sa mori cu regrete, mai bine traiesti cu amintiri. Offline #250 2012-04-17 16:59:44
Re: fara orgasm!!!Ma iubeste, asta e clar, se vede si pe fata lui asta . El nu e stresat de faza ca nu are el orgasm, poate ca nu ma poate duce pe mine ar fi stresat. Si chestia cu lasatul 3 saptamani fara nimic, am incercat-o ca am avut eu ceva probleme si nu am putut face nimic 28 de zile si tot nimic. Poate asta e destinul, suntem cuplu care nu are orgasm Offline #251 2012-04-17 17:02:14
Re: fara orgasm!!!eh las, ca n-am auzit pe nimeni murind pt. ca n-are orgasm... deci, se poate Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #252 2012-04-17 17:14:14
Re: fara orgasm!!!Yasmin, nu AVETI sau nu ARE EL orgasm? Decat sa mori cu regrete, mai bine traiesti cu amintiri. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|