homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fara orgasm!!!-2

#20 2011-03-31 10:08:04

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: fara orgasm!!!

luisjota a scris:

in momentul in care va veti cunoaste la perfectie si veti sti cum ajungeti, ce miscari sa faceti si ce zone trebuie stimulate ....veti sti sa aplicati ceea ce ati invatat singurele, cand sunteti in timpul "actului" cu iubitul vostru..

nu e intotdeauna atat de simplu. poti sa te cunosti pe tine la perfectie si totusi sa nu ai orgasm cand esti cu partenerul. sunt mai multi factori care pot impiedica aparitia orgasmului. lipa cunoasterii de sine e doar unul dintre ei, poate chiar cel mai simplu de rezolvat. adevarata piedica e cea de natura psihologica si cu asta e cel mai greu de luptat.

#21 2011-03-31 10:49:48

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Pun pariu ca o sa ai in momentul in  care te astepti cat mai putin si nu o sa faci un nefort pt asta, nu o sa te gandesti cum sa te atingi sau ce sa-i spui partenerului sa faca pt a ajunge tu la marele punct culminant. Lucurile astea o sa le faci inconstient.

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#22 2011-03-31 18:00:02

brigitte
New member
Inregistrat: 2011-03-29

de masturbat nu am incercat..este posibil sa fie o problema si ar trebui sa merg la un medic?

#23 2011-03-31 18:02:17

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

La psiholog eventual (sau ma rog, sexolog), ca sa iti dai seama ce te blocheaza. Din moment ce simti placerea, nu e vorba de frigiditate sau de alta chestie la nivel fizic.

Ultima oara a fost editat de yoyolina (2011-03-31 18:02:35)

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#24 2011-03-31 18:45:55

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

anca90 a scris:

luisjota a scris:

in momentul in care va veti cunoaste la perfectie si veti sti cum ajungeti, ce miscari sa faceti si ce zone trebuie stimulate ....veti sti sa aplicati ceea ce ati invatat singurele, cand sunteti in timpul "actului" cu iubitul vostru..

nu e intotdeauna atat de simplu. poti sa te cunosti pe tine la perfectie si totusi sa nu ai orgasm cand esti cu partenerul....i

schimba partenerul!!! factorii psihologici despre care vb u (anca906090)...sunt indusi in mare masura de persoana de langa tine si de potentialul ei...big_smile
wow ce academic mi-a iesit postul asta...hjartabig_smile

fucking perfect...

Publicitate

loading...

#25 2011-03-31 18:59:16

luisjota
Hero member

Jenny OTB, ms pentru aprecieri...sunt inspirat astazi, nu ma trage de limba:Dbig_smilebig_smile

fucking perfect...

#26 2011-03-31 18:59:37

Asd
Full member
Inregistrat: 2010-08-03

Cati ani ai?Ti-ai inceput viata sexuala de mult?E primu partener?Daca nu,cu ceilalti ai avut?Eu zic sa incerci sa te masturbezi si sa vezi daca ai sau nu.Sunt de parere sa consulti un sexolog.Orice problema are o rezolvare...nu cred ca e cazul ca sa-ti schimbi partenerul...cu atat mai putin daca nu o fi vina lui saracu...
Ai facut ceva in privinta asta?Ati incercat alte pozitii,alt ritm,prelidiu mai lung?El stie ca tu nu ai?Termina repede?Cam cat tine contactul sexual la voi?In timpu ala tu iti faci griji non-stop daca ai ceva daca o veni sau mai stiu eu ce?

Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide!  partydance

#27 2011-03-31 19:39:45

brigitte
New member

pey am 17 ani.viata sexuala miam inceputo cam acum 1 an. nu e primul partener. cu ceilalti nu am avut.(2 la numar).am incercat tot ce e posibil si pozitit s ritm s preludiu. el stie ca nu am .dar asteapta sa am . nu se termina asa repede...tine cam 30 40 de minute..iar eu imi fac griji in timpul acela.de ce nu am.si chesti de genu...

#28 2011-03-31 19:41:27

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Stiu ca suna aiurea, ca esti minora si toate cele, dar ia bea tu un pahar de vin inainte, ca sa te relaxezi. Ti-ai raspuns singura la problema : "iar eu imi fac griji in timpul acela.de ce nu am.si chesti de genu".

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#29 2011-03-31 19:44:04

brigitte
New member

mia propus pritenul meu sa bem cv inainte k sigur o sa ma relaxez..dar nu am vrut..o sa incerc si asta .daca nu .nu stiu .

#30 2011-03-31 20:00:03

luisjota
Hero member

yopsi, the best tip tummenupp !!!
Vall33ntina-Brigitte eu iti recomand un vin rosu...big_smile

fucking perfect...

#31 2011-03-31 20:01:28

brigitte
New member

multumesc de sfaturi.si in caz ca nu merge nici asa?este o problema cu corpul meu?

#32 2011-03-31 20:03:29

Asd
Full member

E o problema cu tine..cu psihicul tau...ca nu sti sa te controlezi si sa te relaxezi.Du-te la un sexolog..discuta dps asta cu partenerul tau.El saracu n-are de unde sa stie daca tu nu ii zici nimic...asa poate incercati cv pana reusiti

#33 2011-03-31 20:07:20

luisjota
Hero member

hehe...daca erai mai aproape si n-aveai iubit, poate ma ofeream sa-ti inlatur orice indoiala ca ar fi ceva probleme cu corpul tau...  rufe
en fin, corpul tau n-are nimic...sunt sigurrr
big_smilebig_smilebig_smilebig_smile

fucking perfect...

#34 2011-03-31 20:30:19

Asd
Full member

Tu esti baiat? Eu credeam ca esti fata lol

#35 2011-03-31 20:48:59

Asd
Full member

Am gasit un subiect interesant big_smile

"Sexologul Anne Hooper propune un masaj erotic vaginal compus din 9 paşi:

1. Atunci c?nd are loc penetrarea propriu-zisă, iubitul tău trebuie să ?nceapă gentil. Va trebui să te penetreze doar cu capul penisului şi apoi să se retragă complet. Roagă-l să repete această mişcare de nouă ori. Abia la a zecea penetrare poate intra cu restul penisului.
2. După a zecea penetrare, care este totală, iubitul tău trebuie să te tachineze din nou cu 8 penetrări scurte, urmate de două ?n forţă şi profunde.
3. Acum raportul penetrărilor este de şapte superficiale şi trei profunde.
4. Numărul penetrărilor superficiale se mişcorează la şase, urmate de patru penetrări totale.
5. Acest pas presupune cinci penetrări doar cu capul penisului şi cinci penetrări ?n profunzime.
6. Acum se inversează raportul şi ai parte de patru penetrări superficiale, urmate de şase ?n forţă.
7. Acest pas include trei penetrări doar cu capul penisului şi şapte totale.
8. Acum iubitul tău trebuie să te penetreze uşor de două ori şi profund de opt ori.
9. ?n sf?rşit, ai parte de o penetrare scurtă şi nouă ?n profunzime, care, cel mai probabil vă vor aduce pe am?ndoi pe culmile orgasmului.

Tehnica ?n nouă paşi le este recomandată at?t femeilor care nu pot avea orgasm de obicei ?n timpul sexului, c?t şi celor care vor să experimenteze orgasmul ?n mod simultan cu iubitul."

#36 2011-03-31 22:22:23

Janhvy
New member
De la: Cluj

E o chestie interesantă și, zic eu, merită ?ncercată. Dar nu cred că stă vreun băiat ?n momentul ăla să numere c?te penetrări cu capul penisului a făcut sau c?te penetrări profunde mai are. lol
Dar, pot să confirm că, chestia cu penetrarea doar cu capul penisului e cu adevărat un truc bun. big_smile ?n sensul că te face să dorești mai mult penetrarea completă și să vrei mai aprig să ai parte de plăcere. Prietenul meu mă "tachinează" mereu așa, și funcționează perfect ! lol Mă aduce pe culmile disperării. Și e mai plăcut și orgasmul. Garantat.

#37 2011-03-31 22:31:03

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

Asd a scris:

Am gasit un subiect interesant big_smile

"Sexologul Anne Hooper propune un masaj erotic vaginal compus din 9 paşi:

1. Atunci c?nd are loc penetrarea propriu-zisă, iubitul tău trebuie să ?nceapă gentil. Va trebui să te penetreze doar cu capul penisului şi apoi să se retragă complet. Roagă-l să repete această mişcare de nouă ori. Abia la a zecea penetrare poate intra cu restul penisului.
2. După a zecea penetrare, care este totală, iubitul tău trebuie să te tachineze din nou cu 8 penetrări scurte, urmate de două ?n forţă şi profunde.
3. Acum raportul penetrărilor este de şapte superficiale şi trei profunde.
4. Numărul penetrărilor superficiale se mişcorează la şase, urmate de patru penetrări totale.
5. Acest pas presupune cinci penetrări doar cu capul penisului şi cinci penetrări ?n profunzime.
6. Acum se inversează raportul şi ai parte de patru penetrări superficiale, urmate de şase ?n forţă.
7. Acest pas include trei penetrări doar cu capul penisului şi şapte totale.
8. Acum iubitul tău trebuie să te penetreze uşor de două ori şi profund de opt ori.
9. ?n sf?rşit, ai parte de o penetrare scurtă şi nouă ?n profunzime, care, cel mai probabil vă vor aduce pe am?ndoi pe culmile orgasmului.

Tehnica ?n nouă paşi le este recomandată at?t femeilor care nu pot avea orgasm de obicei ?n timpul sexului, c?t şi celor care vor să experimenteze orgasmul ?n mod simultan cu iubitul."

Daca stau sa numar penetrari sigur nu e orgasmul simultan tongue Cel putin sigur nu primul ei orgasm.

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#38 2011-03-31 22:31:43

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

faza cu bautul de ceva inainte nu e bun. 1. cum de nu ai vrut? 2. daca bei iti va amorti toata zona si garantat nu ajungi la orgasm. ideea e sa bei putin, cat sa te destinzi, daca bei prea mult... s-au dus toate sansele

de acord cu Janhvy lol parca il si vad pe baiat ca la sala de fitness, 1...2....3.... cate mai am? rotfl

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.