Umflatura in cerul gurii
- ivy
- Hero member
- Inregistrat: 2007-03-21
umflatura in cerul gurii
Buna fetelor long time, no see...
Revin la voi cu o problema care ma cam sperie... mi-a aparut o umflatura in cerul gurii, cam cat jumatate de unghie mica. E relativ tare, si usor dureroasa la atingere (nu insuportabil, dar simt ca e acolo). Ce poate fi? A patit cineva asa ceva? Caut pe net si gasesc numai nenorociri... iar programarea e abia peste cateva zile, asa ca ma roade rau de tot
Just like a tattoo I'll always have you...
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
Re: umflatura in cerul gurii
- ivy
- Hero member
nu cred, aftele sunt de regula foarte dureroase... cel putin din cate am citit eu. Asta nu doare rau, nici nu e de culoare alba...
Ultima oara a fost editat de ivy (2011-03-22 12:44:34)
- heimdall
- Diamond member
sincer nu stiu ce ar putea fi, asa mici leziuni mai apar in gura, chiar si pe cerul gurii, daca te-ai zgariat cu ceva cand ai mancat, de exemplu... nu cred ca ai motive de ingrijorare
- ivy
- Hero member
multumesc pt raspuns, heimdall a aparut asa, din senin... m-am gandit sa intreb, poate a mai patit cineva pe aici. Incerc sa ma linistesc (daca n-as citi pe net derspre cancer si alte grozavii, ar fi mai simplu )
- taisia
- New member
- Inregistrat: 2009-05-07
Buna! Imi cer scuze daca scriu aici, dar nu am stiut unde sa postez?????!!!! Si apoi as dori sa citeasca toti. Nu este prima data cand citesc aceleasi intrebari atunci cand cineva nu poate sa spuna concret, despre ce este vorba doar din descriere????? aici iarasi am citit despre frica de o anumita boala, caci in fond este o boala. Citesc mereu si mereu despre multe probleme si mai ales aici sunt multe intrebari fiecare intreaba, iar ca raspuns fiecare isi spune o parerea dupa cum au trait sau considera ?.nu inteleg insa de ce toata lumea cand are o problema de sanatate si cere o parere neavizata doar din presupuneri ?.deci toata lumea sa gandeste imediat la CANCER??????!!!!! Si ce daca se ajunge la un asa diagnostic de ce atata teama, ce acei oameni sunt ciumati?????!!!!! Cancerul nu este o boala contagioasa si sunt sumedenie de bolii care toate sunt incluse in aceasta denumire generala ?CANCER?. Sunt milioane de oameni foarte multi printre noi care au o forma sau alta de cancer si saracii le este frica sa spuna?.. pentru ca toata lumea incearca dupa, sa fie rezervata si sa-i evite si dupa ce ca au aceasta boala traiesc saracii si cu frustrarea, cu frica si cu drama de a nu-i intelege colegii, sau se comporta cu ei ca si cum ar fi hadicapati mintal sau ciumati. In general multe boli sunt nevindecabile (bolile de inima, diabetul, multe boli ale tractului digestiv) de ce cand cineva aude de cancer considera ca este mai rau ca restul bolilor, mai ales in secolul nostru cand s-a dovedit ca se poate trai cu o astefel de boala anii buni (ex: om care il cunoasteti, actorul Vladimir Gaitan) daca stii sa tii boala sub control se poate sa nici nu mori din asa ceva, oricum fiecare este dator cu o moarte si nimeni nu stie dinainte de ve va muri pana la urma???? Im cer scuze, daca am scris asa de mult, sunt revoltata pe gandirea celor mai multi dintre noi, nu orice boala care apare la fiecare este CANCER , chiar daca esti diagnosticat cu asa boala nu mori a doua zi, medicina a evoluat foarte mult si chiar daca avem printre noi oameni cu asa boala ar fi bine sa-i apreciem si sa-i intelegem mai mult decat pe alti pentru ca ei sunt mai curajosi si mai buni decat foarte multi dintre noi ei stiu sa aprecieze mult mai bine fiecare rasarit de soare, fiecare lucru , fiecare om pe care il intalneste, fiecare ora traita simplu sau cu perfuzia la mana????..si multe altele. Consider ca ar trebui facut un topic cu sfaturi de la psihologi pentru astfel de oameni si mai ales pentru restul care se sperie doar la auzul cuvantului CANCER. Imi cer scuze iarasi daca am suparat pe cineva, nu vreau polemica, dar vreau ca lumea sa priceapa ca cei bolnavi de cancer sunt niste oameni normali (pe care ar trebui sa-i stimama, nu doar sa-i compatimim)care au avut nesansa sa aiba aceasta boala si pentru mine sunt niste invingatori chiar daca pana la urma boala parsivenia bolii i-a doborat. Sanatate maxima tuturor!
- cristinaV
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-03-26
nu stiu de ce ai inteles tu lucrul acesta taisia, toti se tem de cancer, si se sperie nu ca oamenii care au cancer nu ar fi normali, de unde ai tras concluzia asta? multi mor de cancer, este normala teama asta, si mai este si din cauza informatiilor de pe internet, cum scrii o afectiune te duce imediat la cancer. deci nicidecum ce ai zis tu ca persoanele care au cancer sunt diferentiate
- ivy
- Hero member
nu stiu de ce intrebarea mea a starnit o asemenea polemica... Nu am zis ca oamenii care au cancer sunt ciumati sau discriminiati, Doamne fereste, departe de mine gandul asta! Cred ca este normal sa fii speriat de o asemenea boala, nu numai de cancer, cat si de orice alta boala, fie ea incurabila sau nu. De acord cu CristinaV, informatiile de pe internet nu ajuta deloc, mai ales cand ai o problema, incerci s ate informezi si nu dai decat peste "simptome" care duc la astfel de boli.
Era o simpla intrebare, nu cred ca e cazul sa ne agitam atat pe tema asta, nu am vrut sa jignesc sau sa deranjez pe nimeni...
- fluturascrys
- Hero member
- De la: Stuttgart
- Inregistrat: 2010-09-24
ivy
Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !
- ivy
- Hero member
- mihaela2289
- Hero member
- Inregistrat: 2006-09-18
mie mai imi apare din cand in cand cate o umflatura pe cerul gurii, destul de mica(aproximativ cat un mic cos) si putin dureroasa la atingere. trece de la sine dupa cateva zile. nu stiu de la ce apare, stiu doar ca apare din senin si trece la fel. nici nu am stat sa caut vreodata ce ar putea fi
www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!
- ivy
- Hero member
la fel mi s-a intamplat si mie... cam de dimensiunea unui cos, f putin dureroasa in primele 2 zile, acum s-a retras aproape de tot. nu ma mai duc la dr, pt ca e posibil sa ma fi alarmat degeaba... imi pare rau doar de polemica iscata mai devreme in rest, toate bune pana acum
o zi frumoasa sa aveti, fetelor!
- heimdall
- Diamond member
ivy bine ca esti ok eu nu vad de unde a aparut asa-zisa polemica, dar ma rog...
- Călin Ţurcan
- Membru
- Inregistrat: 2013-03-20
mi-a apărut şi mie un coş pe cerul gurii dar a 2 zi după apariţie am ?nceput să beau un ceai din: rostopască, sunătoare, mintă, mătase de porumb, puţin tei, salvie. ceaiul e pentru colecistită, se vede că unul sau mai multe din aceste plante rezolvă problema pentru că ?n 2 zile coşul s-a redus considerabil, beau aşa c?te 1-2 g?turi de 5-7 ori pe zi şi ?nainte de al ?nghiţi ?mi clăteam gura.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|