|
Nu esti logat.
Scurgere ciudata!?#1 2011-03-22 18:20:01
Scurgere ciudata!?Buna seara.Am si eu o problema si nu imi dau seama ce ar putea fi,daca stie cineva si ma poate ajuta? Astazi am avut o scurgere maronie,ciudata.Mie trebuia sa imi vina menstruatia zilele astea pentru ca ultima menstruatie a fost pe 18 februarie. M-am gandit la sarcina primul lucru dar mi se pare cam ciudat deoarece ultimul contact l-am avut pe 26 februarie si era cam devreme cred eu ca sa fiu la ovulatie. Precizez ca nu folosesc anticonceptionale.Acum 2 saptamani mi-am facut un examen de secretie si a reiesit ca am candida,am folosit ovule Macmiror. Acum nu stiu ce sa cred cu aceasta scurgere,mi-e tare frica sa nu fiu insarcinata pentru ca acum 2 saptamani am facut o radiografie dentara si stiu ca afecteaza copilul. Credeti ca poate fi vorba de sarcina sau sa fie o dereglare ceva? Multumesc anticipat celor ce ma pot ajuta. Offline #2 2011-03-22 18:21:20
Re: Scurgere ciudata!?ar putea fi inceputul menstruatiei, mai asteapta macar pana maine sa vezi daca vine de-a binelea Offline #3 2011-03-22 18:22:54
Re: Scurgere ciudata!?Multumesc frumos pentru ajutor Heimdall. Asa m-am gandit si eu dar vad ca acum nu mai am nici o scurgere si nici nu am dureri de CM absolut deloc,iar eu am de obicei. Offline #4 2011-03-22 18:24:10
Re: Scurgere ciudata!?poti face si un test de sarcina daca tii neaparat, ca au trecut 21 de zile de la contactul ala, dar eu zic ca vine menstruatia Offline #5 2011-03-22 18:25:57
Re: Scurgere ciudata!?Sper sa fie menstruatie,am sa astept pana maine si am sa fac si un test dimineata. Multumesc mult,m-ai mai linistit. O seara placuta. Offline Publicitateloading...
#6 2011-03-22 18:31:04
Re: Scurgere ciudata!?cu placere Offline #7 2011-05-18 22:35:17
Re: Scurgere ciudata!?as vrea sa va intreb in ce masura scurgerea pe care o am nu este normala.in urma k 2 luni am fost la medic ptr k dupa contactul sexual aveam o scugere maronie.cea ce nu mi se intamplase pana atunci.scurgerea aia era usor maronie k niste firisoare rosii,aveam impresia k este k o membrana de pe pereti vaginului. la control mia zis k am colul un pic inflamat.iar papanicolau mia iesit bn.doar k mentiunea : modificari celulare reactive asociate k inflamatia.am urmat un tratament k ovule cervugid si aveam impresia k totul e bn.acum am semne ca scurgerea ar reveni.si nu inteleg ce este pana la urma.mai ales ca am senzatia k apare o senzatie de discomfort dupa contactul sexual.ar putea fi partenerul de vina?cu toate ca mie nu mi-a iesit nicio bacterie virus.etc poate ma ajuta si pe min cineva. Ultima oara a fost editat de dolcebaby (2011-05-19 12:16:25) Offline #8 2011-05-19 17:40:11
Re: Scurgere ciudata!?buna seara.am si eu o problema care s-ar descrie cam asa:am o scurgere vaginala cam vascoasa uneori si anormala dupa parerea mea iar cand imi vine menstruatia am o durere insuportabila care de obicei se asociaza cu o cadere de calciu.Ma voi duce la o consultatie la ginecolog insa as vrea sa stiu daca dupa aceste simptome pe care le am eu daca imi fac un examen pe lama este suficient pt a afla de ce ma doare asa tare sau este necesara si o ecografie abdominala? Offline #9 2011-05-19 17:41:47
Re: Scurgere ciudata!?Eu zic sa faci si o ecografie, pt ca o scurgere datorata unui dezechilibru de flora nu da asemenea dureri, ci probabil este asociata cu alta problema. Ultima oara a fost editat de yoyolina (2011-05-19 17:45:29) daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #10 2011-05-21 23:36:42
Re: Scurgere ciudata!?buna fetele am si eu o problema: ieri am avut o secretie mai inchisa la culoare decat cea normala, aprope galbena iar azi am observat ca s-a transformat in maronie...precizez k azi am luat ultima pastila de ac (la 22.00) dar oricum de la ora 14.00 (aprox) nu mai am nici un fel de secretie, protej splip curat curat...ce ar putea fi? mai trebuie sa precizez k am o senzatie de disconfort la ovarul drept (aceeasi ca atunci cand imi vine menstra) niste intepaturi mai exact, in ultimele 5 zile am facut tratament cu nizoral pastile si toata sapt am baut ceai de coada soricelului...ce parere aveti? as putea intretine relatii sexuale? astept un raspuns si va multumesc mult de tot Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|