homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Scurgeri vaginale .

#1 2011-03-22 21:53:50

alehandra h
New member
Inregistrat: 2011-02-20

Scurgeri vaginale .

Dupa terminarea ultimei menstruatii pana la urmatoarea (care mi'a venit mai repede) am avut niste scurgerii vaginale....la inceput transparente...dar dupaia parca prindeau culoare....erau mai albicioase....iar inainte de menstruatie erau alb-galbui...dar am uitat sa mentionez ca pana acum nu aveam aceste scurgri intre menstruatii....doar inainte cu vreo saptamana de menstruatie.....as fi putut lua vreo infectie? sau am mai auzit de la cineva ca daca am aceasta scurgere galbuie pot fi insarcinata.....oare sunt normale sau sa intamplat ceva ? sad Mi'e frica  cesafac

Allee [: x]

#2 2011-03-23 09:15:10

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

Re: Scurgeri vaginale .

nu cred ca se pune problema de o sarcina....poate fi de la ovulatie (sper sa fie corecta informatia, eu folosesc de multi ani contraceptive, asa ca nu mai stiu cum sta treaba cu ovulatia), poate fi o candida (daca ai mancarimi, senzatie de disconfort),incerca sa mergi la un medic ginecolog pentru un control si tratament adecvat

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#3 2011-03-23 11:33:22

Asd
Full member
Inregistrat: 2010-08-03

Si eu zic ca s-ar putea sa fie o infectie.Cat despre sarcina,daca te-ai protejat in timpul actului sexual nu ai dc sa-ti faci griji

Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide!  partydance

#4 2011-03-29 20:30:34

irina17
Full member
Inregistrat: 2009-11-03

am si eu o problema cu secretia vagina...luna aceasta pe data de 5 am luat postinor.prima pastila la 9 ore de la actul sexual a 2a la 12 ore..dupa 3 zile am avut accel spotting care a durat 3 4 zile..pe data de 26 adica vineri mi-a venit menstra ..dar a tinut foarte putin adica 2 zile..si a curs destul de putin fata de cum curgea inainte..dar cu dureri groaznice de burta ..de atunci am secretii ca albusul de ou eu stiam ca astea sunt la oculatie ..mi-am pus si problema de o sarcina dar au trecut 3 sapt de la actul cu pricina si am facut in jur de 4 teste ..toate negative..sper sa nu fie vorba de asa ceva nu imi doresc ..
dar oare de ce am aceste secretii?a mai patit cineva asa ceva????plsz astept raspunsuri

Pe cel care astazi il indepartezi ranindu-l, maine il vei regreta, simtind lipsa imbratisarii lui.hjarta

#5 2011-03-30 06:55:16

irina17
Full member

va rog raspundeti:(((((((((

Pe cel care astazi il indepartezi ranindu-l, maine il vei regreta, simtind lipsa imbratisarii lui.hjarta

Publicitate

loading...

#6 2011-03-30 08:14:03

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

poate fi vorba de o infectie, mergi la ginecolog

#7 2011-03-30 20:21:32

irina17
Full member

dar am si dureri de sani:((( si tari...si eu ii aveam asa doar inainte de menstra..grater(chiar si dupa 4 teste de sarcina facute..
toate cu rezultat negativ..poate fi vb de o sarcina..?

#8 2011-03-30 21:17:15

irina17
Full member

help!!!!

#9 2011-03-30 21:26:46

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

irina, nu te speria. si eu cand am luat postinor mi s-au intarit sanii si au crescut de nu imi mai incapeau in sutien, iar am avut la menstra ( care o luna a absentat - aici era mai mare sperietura) dureri groaznice si totusi era redusa cantitativ, urmata de  secretiile ca albusul de rigoare.
asta se intampla din cauza nivelului de hormoni care ti-a fost administrat atunci,prin postinor. eu zic sa nu iti faci griji, nu esti insarcinata. cum ti-a fost dereglat ciclul menstrual prin administrarea de postinor, poti sa te astepti la orice reactie privin menstra sau chiar si ovulatia.

te pup si stai linistita puss

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#10 2011-03-30 21:38:45

irina17
Full member

aha ..ms mult hai_faiv:*puss..sper sa fie totul bine..cu toate k durerile de sani sunt groaznice..spuneai ca tu ai avut aceleasi dureri de sani..intrebarea mea este daca le'ai avut dupa ce si-a facut aparitia menstra?
si la mine a venit menstra normal pt k din ziua..11 pana in ziua 25 iau duphaston ..pt reglare asta..asa mi-a dat doctorita de la planning

#11 2011-03-30 21:44:06

hai_faiv
Hero member

eu am avut si inainte si dupa menstra o perioada cu dureri.
faza e ca incepusem sa iau si AC dupa ce am luat postinor (cica tot pentru reglare lol ), cam la 1 luna si ceva si iti dai seama ca erau tari sanii si dureau f tare din cauza nivelului de hormoni..

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#12 2011-03-30 21:56:29

irina17
Full member

tu antibebe eu duphaston..si uite asa a crescut nivelul de hormoni..lol)ca greu mai e..de acuma astept si eu sa vad ce se intampla..k eu sunt mai paranoia..si deja imi imaginez k am burta ..si dati seama k eu am 1,70 si 48 de kg:))...
simt k imi este rau(greata)..ca urinez frecvent ..si tot felul de chestii de astea:*
pupici:*

#13 2011-03-30 22:11:14

hai_faiv
Hero member

stai linistita ca si eu uneori sunt mai paranoia: lol mai ales cand mananc cam mult si imi fac burta mare zic "yoi doamne...maine ar fi cazul sa fac un test? sad" la care prietenul meu se ia si pleaca, fiind satul de ideile astea aberante rotfl

starile alea ni le inducem noi pentru ca ne gandim atata la o chestie de care ne e frica...brrr tongue

#14 2011-03-30 22:16:37

irina17
Full member

exact acelasi lucru si cu prietenul meu..chiar nuj cum ma poate suporta:))...el merge si imi cumpara testele..vine sta cu mine..ma spriina..si eu sunt aja suparata..si mi-e frica sa nu cumva sa am ceva si il cam neglijez si tootushi ma suporta:))).
acum tot ce pot sa fac este sa astept o luna de zile..ceea ce e cam greu pt mine..oricum vineri se face 1 luna de la actul sexual cu pricina..cred k dak voi mai face un test vineri ..si ultimul ..o sa fie relevant raspunsul:Xofofof.

Ultima oara a fost editat de irina17 (2011-03-30 22:20:20)

#15 2011-04-01 15:15:49

irina17
Full member

am facut astazi dimineata un test dupa 1 luna de la actul sexual si a iesit tot negativ...puss..
am scapat:)))))

#16 2011-04-10 22:09:42

irina17
Full member

oare de ce dupa o luna si de cand am luat postinor ...am stari de greata zi de zi dureri de sani..nu stiu ce e cu mine...am facut multe teste si toate au iesit negative ..nu mai inteleg nimic sanii sunt tari ca piatra si sensibili

#17 2011-04-11 22:18:08

irina17
Full member

raspunde si mie cineva????

#18 2011-04-15 19:42:25

medeeathing
New member
Inregistrat: 2008-10-07

Nu stiam unde sa postez exact si nu avea rost sa fac topic nou...am si eu o pb de ceva timp..imi apar pe labii mici crapaturi care sangereaza si ma si ustura.Am facut test papanicolau si testul de secretie dar nu mi-a iesit nici o problema...am facut spalaturi cu bicarbonat si am folosit lomexin dar apar si dispar si nu stiu cauza - ma gandeam sa incerc si nidoflor...ce spuneti??

#19 2011-04-15 21:40:42

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

irina17 a scris:

oare de ce dupa o luna si de cand am luat postinor ...am stari de greata zi de zi dureri de sani..nu stiu ce e cu mine...am facut multe teste si toate au iesit negative ..nu mai inteleg nimic sanii sunt tari ca piatra si sensibili

De la postinor se intampla toate astea. Daca ti-e asa fricva de o sarcina fa-ti un test de sange. Daca nu ti-a venit inca menstra dupa postinor inseamna ca trebuie sa-ti vina si atunci o sa se elibereze tensiunea din organism.

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.