homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Medicamente compensate/ consultatie gratuita

#1 2011-03-23 13:05:11

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

medicamente compensate/ consultatie gratuita

Fetele va rog sa ma ajutati si pe mine. Vreau sa stiu daca se mai pot lua retete compensate sau se mai pot face investigatii cu trimitere de la medicul de familie in baza unei adeverinte de munca de la o ruda de gradul 1. Ca inainte stiam ca se poate dar acum nu mai stiu. Socrii mei nu au niciun venit si nu mai au nici bani de medicamente, analizele nu si le-au mai facut de mult si vroiam sa stiu daca prietenul meu ia adeverinta de la munca ca el are venit daca are vreo valabilitate in fata dr de familie si ce se poate face in baza acelei adeverinte. nu mi-ar strica si un link cu o lege, ceva.. sau cum se procedeaza in caz ca ei nu au niciun venit

Ultima oara a fost editat de mihaela2289 (2011-03-23 13:05:35)

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#2 2011-03-24 00:02:03

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: medicamente compensate/ consultatie gratuita

din cate stiu, daca ei nu sunt asigurati trebuie sa fie trecuti pe asigurarea cuiva ca sa poata beneficia de consultatii.
deci iubitul tau trebuie sa-i ia pe sigurarea lui. dar nu stiu daca poate sa-i ia pe amandoi sau doar pe unul.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.