Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-13-34
- czuky
- Hero member
- De la: timisoara, mosnita noua
- Inregistrat: 2010-03-11
- Site
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-13
Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010 Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu. 26+ <3
- pucca_pucca89
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-22
mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011
- n_loredana2008
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-07-20
czuky...shhtttt...eu una abia astept
Iannis-04.05.2011 Dominic- dpn 31.12.2017 Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
neata burtici si eu am mai baut bere dar fara alcool, mie mi se pare ca e la fel, ba chiar bergenbier fara alcool mi se pare chiar buna la gust, tot din-asta beam si inainte de sarcina si am mai baut si cate un pahar de cola, de vreo 3 ori
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- sweetgirl27
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-26
neaatza! nera mai bine nu iei decat sa fi luat si sa iei in plus...eu cand am uitat sa iau nu am mai luat si am luat a 2 a zi...si nu s-a intamplat nimic...si am uitat sa iau de cateva ori....
"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”
- razu
- Hero member
- Inregistrat: 2008-12-11
Neatza! Ce vreme frumoasa e azi.....la fel e si la voi/Pupici la toate!Invidiez pe cele care merg la sat, la curte...
11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!
- llollipop
- Full member
- Inregistrat: 2010-08-09
buna fetele, si va deranjez si eu cu o intrebare.
sunt putin ingrijorata ca de cateva zile am o secretie usor galbuie dar nu mirositoare. scuzati va rog detaliile dar nu stiu pe cine sa intreb.
sarcini usoare, nasteri usoare si bebei sanatosi
"Victory belongs to the most persevering." Napoleon Bonaparte
- llollipop
- Full member
Razu am vazut ca avem acelasi dpn. si noi avem tot 17 mai dpn. eu sunt la a doua sarcina (am tot 30 ani impliniti) pe prima am pierdut-o la 10 sapt. aceasta pana acum nu mi-a dat multe batai de cap. greturi nu prea am avut decat doua saptamani si numai dimineata. inca nu ma incurca burtica sincera sa fiu. desi e maricica.
sarcina usorara ca mai e putin si iti tii bebelina in brate. si eu imi astept printisorul. tu ai cumparat ceva pentru ea pana acum? eu sunt prea superstitioasa si nici nu m-am gandit sa iau ceva.
- pucca_pucca89
- Hero member
eee lasati superstitiile deoparte....sau crezi ca dupa ce vei naste vei putea sa pleci la cumparaturi?? nu preferi sa stii ca ai cumparat tu ce iti place si ce e bun decat sa trimiti pe altcineva care nu stie??
- llollipop
- Full member
ce simpatica ai fost Puca pai o sa luam dar luna asta probabil eu si asa nu ma trezesc din vis. nici acum nu-mi vine sa cred ca ne-a lovit si pe noi Doamne Doamne cu o minune.
tu cum te simti la 37+? eu ma simt din ce in ce mai grea. inca nu ma incurca burtica si chiar ma pot incalta singura. imi spuneau alte fete ca nu o sa ma mai pot incalta. uite ca se poate
Ultima oara a fost editat de llollipop (2011-04-03 12:07:33)
- pucca_pucca89
- Hero member
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
pucca_pucca89 a scris:daca ma chinui un pic imi pun si piciorul dupa gat... ( si vb serios )
eu am si reusit cat despre cumparat, si eu am tot cumparat si o sa mai cumpar pana avem tot ce ne trebuie 1. pt ca daca le iei pe toate dintr-o data, te rupe la finante 2. pt ca vreau sa le iau eu, sa pun eu mana pe ele sa vad ca totul e cum as vrea (control freak)
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- sweetgirl27
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-26
eu nu prea m-am aruncat sa iau hainute ca o sa primesc o gramada si nu o sa apuce sa le poarte...o sa mai cumpar eu cateva costumase si body sa am pt spital...ca asa m-au avertizat rudele sa nu iau prea multe ca o sa mi dea ele,ma refer hainute noi... eu vreau sa-i cumpar celelalte lucruri...de care are nevoie dupa...voi de care cadita ati luat pt spalat bebele? si cam cat costa... si patutul trebuie sa-l iau de la tara ca a fost al lui nepotu-meu si e la tara...dar enou ca nepotu-meu nu a dormit in el...si sa-l aranjez in camera...iar carucior iau dupa ce nasc..nu iau acuma... si pampersi de care ati luat sa aveti la spital? nr 1?
"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”
- blue_ellf
- Full member
- Inregistrat: 2006-08-03
buna ziua fetelor ce fac burticutele? noi suntem bine, cu exceptia gatului meu care ma cam ustura. sper sa nu ma ia vreo raceala. am fost ieri plecati toata ziulica. mai intai de dimineata cu catelul la dr. pt deparazitat si i-am descoperit ca are un neg/papilom la ochiul stang. e posibil sa-l operam saptamana viitoare, zic posibil pt ca ne-a dat sa-i dam cu kanamicina unguent vreo 5 zile si dupa mergem sa-l vada si sedecide atunci exact. am fost putin prin parc,si apoi la niste prieteni la curte. am papat gratarel , si am asistat la operatiunea de schimbare a scutecului bucataria e gata, luni vine mobila, si mai trebuie sa facem curatenie ca e numai praf prin casa.sper sa ne apucam si de pus parchet in camera copilului. saptamana viitoare as cam vrea sa=mi incep sa-mi cumpar cele necesare pt spital. pupici si ne mai auzim. va las ca vreau sa ma apuc de treaba sweety noi pampersi o sa luam de la pufies, pt nou-nascuti( scrie pe pachet). cadita am gasit la 125 lei,are pe interior ca o banda ca sa nu alunece copilul si termometru din acela de apa insa fara cadru din acela pe care sa o asezi. acum poti gasi si mai ieftin, noi am fost in cora la un magazin de copii si am zis daca tot suntem colo sa intram si sa vedem daca au si cat costa. vrem sa mergem in dragon (fosat europa) sa vedem ce au. am inteles ca au un dragon numai cu articole pt bebei.
Ultima oara a fost editat de blue_ellf (2011-04-03 13:14:21)
13.04.2011 deja mamica de Natalia Ana-Maria relax,take it easy Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora. http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png
- pucca_pucca89
- Hero member
sweetygirl27 a scris:eu nu prea m-am aruncat sa iau hainute ca o sa primesc o gramada si nu o sa apuce sa le poarte...o sa mai cumpar eu cateva costumase si body sa am pt spital...ca asa m-au avertizat rudele sa nu iau prea multe ca o sa mi dea ele,ma refer hainute noi... eu vreau sa-i cumpar celelalte lucruri...de care are nevoie dupa...voi de care cadita ati luat pt spalat bebele? si cam cat costa... si patutul trebuie sa-l iau de la tara ca a fost al lui nepotu-meu si e la tara...dar enou ca nepotu-meu nu a dormit in el...si sa-l aranjez in camera...iar carucior iau dupa ce nasc..nu iau acuma... si pampersi de care ati luat sa aveti la spital? nr 1?
e bine ca ai de la cine primi multe... cadita eu am asa : http://www.bebestore.ro/sanatate-si-ing … -pasi.html patutul ai am adus de ceva timp..aproape o luna chiar pampersi am luat marimea 2 ( 3-6 kg) carucior am si dinala..primit de la cineva..folosit dar e foarte bun
- razu
- Hero member
Llollipop, avem acelasi DPN, nici eu nu vazusem. Oricum, la mine nasterea e programata mai devreme, ultima data spunea medicul de data de 6 mai, acum s avedem cum decurg lucrurile. Nu stiu ce sa iti spun despre secretie, vezi daca persista, mergi la medic sa faci analize, e posibil s anu fie nimic, insa. Mie mi s-a intamplat pe la 24 de saptamani si am mers la analize, nici nu am zis ca nu iese vreo candidoza, dar era totul ok. Cat despre cumparaturi, avem cate ceva luat. Patutul, cadita si cercelusii au fost achizitiile facute de nasi. Cadita e cat se poate de simpla, fara nimic in ea, am luat noi separat un suport pentru bebe de pus in interior si un termometru de baie. Noi am cumparat carucior, scoica, hainute pentru 0-3 luni (cateva costumase, bodyuri, ciorapei, bentite-asta a foist "nebunia" mea), 5 scutece din bumbac(ne mai trebuie), o paturica mica, dubla, nuci de sapun pentru spalat toate hainele fetei, un bax de pampers si unul de servetele umede9de alea ultra sensitive, nu stiu cum) si...cam atat. Ne mai trebuie multe si intentionam sa luam luna asta: termometru, trusa de manichiura, medicamente(creme, cosmetice, alcool sau nu stiu precis ce pentru tratat buricul), lingurita si cine mai stie cate...A, saltea pentru patut, de aia de cocos, lenjerii pentru patut si tot asa.Adevarul e ca trebue multe si cam toate sunt scumpe. Desi m-am uitat pe listele facute d efete pe prima pagina, tot nu stiu precis ce imi trebuie la capitolul ingrijire corporala bebe 9nu stiu cum tratez buricul, cu ce anume, ca la farmacie nu aua uzit de alcool alb de 70 de grade)...Multe am de invatat.
Sweety, ce bine ca are cine sa iti aduca hainute!La mine nu-s prea multi si nici nu va fi mama langa mine cand se naste fetita, asa ca am decis sa iau eu cateva hainute ca atunci nu are cine...
Ultima oara a fost editat de razu (2011-04-03 14:28:49)
11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!
- blue_ellf
- Full member
- Inregistrat: 2006-08-03
razu pt buricut iti trebuie betadine. in rest mai ai nevoie de ser fiziologic pt bebelusi, pompita din aceea pt nas. sudocrem am auzit ca e buna( e aproximativ la fel ca bephanten unguent). momentan nu-mi aduc aminte exact tot, dar eu mi=am facut o listuta. o sa o postez aici mai incolo. cand se duce taticul/ sua altcineva din familie sa declare copilul sa fie foarte atent la ce-i pune pe foaie tanti, sa nu-i greseasca data nasterii sau numele sau altceva.
13.04.2011 deja mamica de Natalia Ana-Maria relax,take it easy Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora. http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png
- razu
- Hero member
Multumesc mult, blue1Asteptam listuta ta, sigur ne va inspira! Acum vin cu un strigat de disperare aproape... Am sesizat pe absorbantul zilnic o picatura maro inchis (destul de maro) mai inainte, desi nu am mai avut maronala din prima perioada, cand am luat arefam. Era o picaturta, una singura.Nu stiu care ar putea fi cauza, nu am dureri, intepaturi, nu am depus efort, bebelusa misca...Sunt racita (dar devine starea mea naturala de vreo 3 luni) si iau oscilo, atat. Oare ce sa fie? Cele care aveti cam aceeasi perioada sau care ati trecut deja, ati patit asa ceva? Voi suna maine medicul, dar....ma ia disperarea. E cazul sa ma panichez?
- llollipop
- Full member
Razu, multumesc frumos pentru raspuns. referitor la ingrijirea lui bebe eu una habar nu am cum o sa fie cand va veni printisorul dar sper ca o sa ma ajute si soacra ca doar are 4 copii. macar cu ideile.
nu ai observat ca avem acelasi dpn deoarece sunt nou-venita pe acest subiect ) la mine din contra ultima eco arata 19 mai dar vine cand vrea el.
Ultima oara a fost editat de llollipop (2011-04-03 15:16:17)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|