homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa slabesc- 10-106

#1996 2012-07-03 00:46:24

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Re: Vreau sa slabesc- 10

Iti dadeam alternative sanatoase la fructe smile

#1997 2012-07-03 01:14:58

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

si proteinele din ce ti le iei? si lipidele? nu e sanatos sa mananci doar fructe... poti manca diversificat, sanatos si in acelasi timp suficient de slab caloric incat sa scazi in greutate.

#1998 2012-07-03 11:09:32

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

chiar si persoanele care sunt raw vegan mananca putine fructe (un fruct pe zi), poti sa te documentezi sa vezi
in afara faptului ca au zahar si, chiar daca nu crezi, in timp te vei ingrasa de la ele si vei resimti si efectele consumului excesiv de carbohidrati (lipsa de energie, metabolism incetinit, inflamatie) mai e si faptul ca, asa cum zice gargarita, ai nevoie si de proteine si de grasimi, de asta si veganii mananca legume bogate in proteine, nuci si seminte
daca tu tii neaparat sa mananci numai fructe, evident ca noi nu putem sa te impiedicam, o sa vezi singura consecintele
dar eu personal am incercat tot felul de diete extreme si am ajuns la concluzia ca tot un echilibru e mai bun

#1999 2012-07-03 22:01:45

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

linds, am un coleg care a mancat doar fructe in toate formele posibile (sucuri, shake-uri/blenduite, intregi) si dupa cateva saptamani ne tot povestea cum ameteste, vede negru in fata ochilor si isi pierde controlul. Departe de mine gandul de a invata pe cineva cum sa manance, habar nu am nici pentru mine, dar in orice faci (incluzand alimentatia) e bine sa fii  echilibrat, din toate cate putin. Acum al meu coleg a inceput sa mai diversifice... sper sa nu il culeg intr-o zi de pe jos.

#2000 2012-07-03 22:25:55

linds
New member
Inregistrat: 2012-06-24

gargarita a scris:

si proteinele din ce ti le iei? si lipidele? nu e sanatos sa mananci doar fructe... poti manca diversificat, sanatos si in acelasi timp suficient de slab caloric incat sa scazi in greutate.

cateodata mai mananc si pui fiert sau peste. si doua felii de paine prajita daca tentatia e prea mare punish

When I say, “the other day” it can mean any time from yesterday to 364 days ago.

Publicitate

loading...

#2001 2012-07-03 22:26:55

linds
New member

Lavinia_tia a scris:

linds, am un coleg care a mancat doar fructe in toate formele posibile (sucuri, shake-uri/blenduite, intregi) si dupa cateva saptamani ne tot povestea cum ameteste, vede negru in fata ochilor si isi pierde controlul. Departe de mine gandul de a invata pe cineva cum sa manance, habar nu am nici pentru mine, dar in orice faci (incluzand alimentatia) e bine sa fii  echilibrat, din toate cate putin. Acum al meu coleg a inceput sa mai diversifice... sper sa nu il culeg intr-o zi de pe jos.

diferenta e ca eu nu mananc DOAR fructe...doar ca probabil mananc mai multe fructe decat mancare sau in loc de mancare, mananc fructe... de vina poate fi si caldura...e vara, pofta de mancare redusa, nu?

When I say, “the other day” it can mean any time from yesterday to 364 days ago.

#2002 2012-07-03 22:49:42

Darcy
Sr. member
Inregistrat: 2008-07-11

eu cred ca daca mananci doar fructe, fara sa amestei si alte chestii, nu te ingrasi...dar, pe de alta parte, painea prajita ingrasa la fel de mult, sau la fel de putin ca si painea normala(depinde de cantitate).adica, daca iti spui ca manaci prajita ca ingrasa mai putin..e cam fals (valabil si cu mamaliga)

Cap patrat cu minte-n colturi

#2003 2012-07-04 11:46:39

linds
New member

Darcy a scris:

eu cred ca daca mananci doar fructe, fara sa amestei si alte chestii, nu te ingrasi...dar, pe de alta parte, painea prajita ingrasa la fel de mult, sau la fel de putin ca si painea normala(depinde de cantitate).adica, daca iti spui ca manaci prajita ca ingrasa mai putin..e cam fals (valabil si cu mamaliga)

nu mai mananc mamaliga, si paine prajita doar doua felii.... si mai e si deaia bavareza, neagra, cu seminte. nu m-a ingrasat deci e ok.

#2004 2012-07-04 14:49:48

Darcy
Sr. member

pai da, doua felii nu...dar am zis asa, in general ca am mai intalnit persoane care balotau la greu paine dar cica prajita, ca nu ingrasa lol

#2005 2012-07-04 19:47:57

linds
New member

Darcy a scris:

pai da, doua felii nu...dar am zis asa, in general ca am mai intalnit persoane care balotau la greu paine dar cica prajita, ca nu ingrasa lol

eh...
apropo de chestia asta...si eu credeam la un moment dat ca painea prajita nu ingrasa. dar chiar nu stiu de ce:)) a fost ciudata treaba.... pana la urma cred ca "ingrasa" la fel de mult ca cea alba, daca o consumam fara moderatie...
oricum eu nu mananc paine in fiecare zi, deci nu-i asta o problema!

mai am o intrebare:
daca mananc lapte cu cereale dimineata si restul zilei o salata cu legume proaspete(rosii,castraveti,ardei) sau pui fiert/ou fiert/peste si bineinteles un fruct-doua, acolo, ca altfel nu se poate, slabesc sau ma mentin la aceeasi greutate?big_smile

#2006 2012-07-04 20:11:46

Darcy
Sr. member

atat? nu se pune problema de ingrasat ci poti sa o dai in alte chestii..plus ca ti se va acri in cateva luni si de astfel de mancare..sau vei incepe sa restrictionezi din ce in ce mai tare. poti adauga la salata, pieptul de pui si oul fiert..imi dau si eu cu parerea...

#2007 2012-07-04 20:58:51

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

buna fete postez si eu o dieta data de dra mea endocrinolog
eu am slabit 5 Kg ,  prietena mea 10 , iar mama ei 9 kg
eu am slabit mai putin pentru ca nu prea mai am ce sa mai dau jos, in plus iau si tratament  hormonal si cred eu ca mai pune piedica
etapa 1 2 saptamani
avem voie:
carne de orice fel , in orice cantitate fiarta sau fripta
oua in orice cantitate
grasimi:unt, slanina, margarina, maioneza
supa de carne 9GOALA FARA ZARZAVAT , FARA NIMIC IN EA 

Branza, telemea. cascaval
orice fel de mezeluri
masline
castraveti de gradina
muraturi (in afara celor care sunt cu zahar)
orice fel de condimente sare , pipier, boabe mustar etc
apa la discretie , ceai cafea , fara zahar dar puteti folosi zaharina
ATENTIE!
- a nu se consuma deloc apa minerala sau bauturi alcoolice , orice fel de sucuri sau fructe
ETAPA A II-A - 2 saptamani
alimentele din etapa 1+salata verde , varza, telina, dovleac. ardei gras,
ETAPA A III-A - 2 saptamani
la alimentele de pana acum se adauga ceapasi usturoi in mancare , fasole verde, rosii, ardei iute si fructe (numai visine, capsuni, zmeura, mure, sucul de la o lamaie,)
ETAPA A IV-A - 2 saptamani
se adauga toate zarzavaturile , smantana, ciuperci, sfecla rosie,

CONCLUZII
dupa 4 zile slabirea este  brusca in prima etapa
se poate slabi in 2 luni intre 12 si 17 kg pt femei si 15-20 kg pt barbati
atentie!
o  cafea cu zahar, o guma de mestecat cu zahar, o inghetata, o picatura de alcool intrerupe intregul proces de slabire cu 8 zile
orice alte alimente sunt interzise
o cana cu ceai verde (ginsesng) in fiecare zi

fete eu va doresc succes
eu am fost multumita ca nu mi-a fost foame deloc si nu am fost frustrata ca nu am ce manca
pe parcurs incepe diversificarea si e super
daca mai aveti intrebari , eu va raspund cu placere

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

#2008 2012-07-05 00:59:27

Darcy
Sr. member

cred ca a mai aparut intrebarea dar, poate, am ratat raspunsul: chiar e adevarata faza cu "alimentele cu calorii negative"?

@rozi2012: in cat timp ai slabit cele 5 kg? poti spune aproximativ cam ce mancai intro zi? cum le combinai? cate mese/gustari aveai?

Ultima oara a fost editat de Darcy (2012-07-05 01:04:28)

#2009 2012-07-05 06:12:48

Nicole_
Hero member
Inregistrat: 2011-04-02

au auzit si eu de asta, si in special, de ananas ca ar fi cu calorii negative. da doar pe la tv si ce am mai citit pe net. nu stiu pe nimeni personal care sa fii incercat asta si sa mi zica niste chestii concrete.

#2010 2012-07-05 07:44:15

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

tin minte  de la dukan, ca mancam legume si multe erau cele cu indice glicemic scazut si care erau considerate cu "calorii negative", insa erau recomandate in cantitati mici in dieta asta.

in principiu pentru fructe  drool (cirese, caise, ananas) si legume am renuntat la dieta in perioada asta si cu toate ca urcam in greutate putin, dimineata aveam tot atatea kg. la un moment dat cautam pe net tot felul de chestii despre legume si fructe si dadusem peste adresa asta:
http://prodieta.ro/dieta_calorii_negati … u_ingrasa/

deci eu oarecum am tinut involuntar o dieta cu calorii negative, dar sincer nu am slabit, doar m-am mentinut smile

Ultima oara a fost editat de hai_faiv (2012-07-05 07:46:39)

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#2011 2012-07-05 08:19:01

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

darcy am slabit 5 kg in 7 saptamani, prietena mea 10 kg tot in 7 saptamani ,iar mama ei 9 kg tot in 7 saptamani
am inceput toate 3 pe 14 mai parca
pai dimineata branza proaspata , sau un crenvursti fiert, sau cascaval, sau...
la pranz branza cu castravaeti , sau piept de pui la tigaiei fara ulei dar poti sa ungi tigaia cu unt sau margarina, copanele
seara la fel
pe masura ce apar noi alimente de fapt legume combini carnita cu legumele salata, salata de varza etc
la ceva dulce luam branza proaspata si o bateam cu oua si puneam esenta de vanilie, rom si zaharina si iesea ca o budinca
acum mamanc inghetata cu fructe ca sunt in ultima etapa
bat smantana, galbenusul cu putina sare, albusul cu zaharina , pun esenta de rom si vanilie , le amestec , pun fructe peste si la congelator ...iese beton
in principal mancam 3 mese pe zi , dar daca imi era foame -cam rar asta. mancam ori de cate ori imi era foame
asta se intampla la inceput . dar apoi dispare senzatia de foame
succes fete , nici eu nu am avut incredere , dar uite ca a mers.Eu nu slabeam cu nimic si e prima dieta pe care am tinut-o cap coada(mai 3 zile)
dupa dieta incerc sa pastrez principiile
evit cartoful, fasolea
mai am o listuta dupa dieta , o sa o scriu azi
eu am fost extra multumita
sa aveti o zi minunata

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

#2012 2012-07-05 17:26:33

linds
New member

Darcy a scris:

atat? nu se pune problema de ingrasat ci poti sa o dai in alte chestii..plus ca ti se va acri in cateva luni si de astfel de mancare..sau vei incepe sa restrictionezi din ce in ce mai tare. poti adauga la salata, pieptul de pui si oul fiert..imi dau si eu cu parerea...

cateodata mananc pui fiert cu rosii sau ou fiert cu rosii:D ca sa mai combin, sa nu fie doar legume

#2013 2012-07-12 18:41:43

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

Fetelor,ce parere aveti despre Herbalife administrat unui adolescent de 15 ani? Capsula+ shake-ul acela.... Este indicat sub 18 ani sau nu? Intreb deoarece o cunostinta i-a cumparat fiului ei si eu ma gandeam ca nu e bine ca incepe cu asta de la aceasta varsta (greutatea sa este 110,iar inaltimea 1,86).Voi ce parere aveti?

#2014 2012-07-12 19:23:19

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

sincer, nu au vreun efect toate prostiile alea. si in plus, sa ii dai de la 15 ani, cand e in crestere, poate avea reactii dezastruoase, pentru ca acum toti hormonii lui fug si nu au stare si se poate ingrasa si mai tare.
mai degraba l-ar limita de la mancare nesanatoasa, decat sa ii bage pe gat asa ceva.. ii recomand sa faca un consult la doctor, ca deja e obez la varsta asta si e mai ok sa vina medicina clasica in ajutor, decat tot felul de shake-uri, in urma carora devii dublu. smile

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.