|
Nu esti logat.
Secretie---n-o mai suport!!!#1 2006-04-16 09:01:47
secretie---n-o mai suport!!!. Ultima oara a fost editat de alexia (2016-07-07 13:59:53) Offline #2 2006-04-16 21:19:01
Re: secretie---n-o mai suport!!!cumva lamaia ajuta la slabit?ca dc da,vreau si eu reteta. A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline #3 2006-04-16 23:02:23
Re: secretie---n-o mai suport!!!mergi la alt medic, eu cred ca ai candida (la mine exact astea erau simptomele)..si oricum medicamentele care se dau pt candida trateaza ai alte ciupercutze...nu merita sa te chinui degeaba, o sa ia si prietenul tau si o sa ajungeti sa va tot tratati (dar deobicei tratamentele astea se dau si pt partener fara sa il mai vada si pe el) Ultima oara a fost editat de alemec (2006-04-16 23:06:02) Offline #4 2006-04-17 14:06:00
Re: secretie---n-o mai suport!!!alexia, flora de gradul 2 e un termen mai generic asa care cuprinde printe altele si candida....ceea ce eu cred ca ai.Eu zic asadar sa facem un tratament. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2006-04-17 14:07:49
Re: secretie---n-o mai suport!!!ptr.Eakarina:eu una nu asi face cura de slabire cu lamiie ca risti sa iti pui stomacul in pioneze.Principalul atu al lamii este ca are vitamina C, care ajuta organismul sa lupte contra virozelor de exemplu, mai ales acum ca e primavara.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2006-04-17 14:47:03
Re: secretie---n-o mai suport!!!pai nu prea trateaza macmirorul candidoza.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2006-04-17 14:57:04
Re: secretie---n-o mai suport!!!asadar ma las si de lamaie....multumesc pt raspuns.nu inteleg ceva:de ce anticonceptionalele cresc riscul aparitiei candidozei?ca asa am citit pe prospect si pe diferite site-uri de medicina. A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline #8 2006-04-17 15:03:46
Re: secretie---n-o mai suport!!!asa este, de la anticonceptionale creste riscul de aparitie a candidozei(ca si de la sarcina) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2006-04-19 14:43:47
Re: secretie---n-o mai suport!!!dar intrebarea era "de ce"? Offline #10 2006-04-19 17:38:31
Re: secretie---n-o mai suport!!!Pentru ca modificarea statusului hormonal se insoteste de o modificare a statusului vaginal si, probabil, si a Ph-ului vaginal Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2006-05-04 20:19:29
Re: secretie---n-o mai suport!!!
Oare in cazul asta nu mergea si un tratament pe baza de spalaturi cu apa cat se poate de calda si cativa pumni de sare grunjoasa? La mine a functionat. E adevarat ca nu prea puteam da vina pe partener. Ca eram cuminti rau. Nu uitati ca e mai potrivita totusi parerea unui doctor Offline #12 2006-05-04 21:14:31
Re: secretie---n-o mai suport!!!cumva lamaia ajuta la slabit?ca dc da,vreau si eu reteta. Offline #13 2006-05-04 21:47:15
Re: secretie---n-o mai suport!!!si doctoressa zicea ca ne punem stomacul in pericol din cz lamaiei. A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline #14 2006-05-04 23:30:39
Re: secretie---n-o mai suport!!!Asta daca se face abuz dar de la 5 lamai medi in 2 l apa nu prea cred pt ca nu se simte tate,acidul citric nu e chiar asa de concentrat.Cura de slabire de care tot se vorbeste suna astfel:de la o lamaie(zeama)dimineata pe stomacul gol(sau cel putin inainte de mese),treptat, cate una pana la 13.Asta da crima pt stomac si inima.Eu am incercat-o si de la 4 lamai incepeam sa transpir si aveam palpitatii.Am renuntat si acum uitandu-ma la d-ul profesor ma simt norocoasa! Offline #15 2007-06-07 22:11:12
Re: secretie---n-o mai suport!!!alexia..incerca dupa ce termini tratamentul cu ovule sa continui vreo 2-3 seri cu iaurt.Eu asa am facut si imi trecuse...pot spune ca vreo 3 sapt nu m-a mai deranjat nimic...pana acum:(.Nu stiu ce sa cred;mi-a trecut si acum a aparut iar,nu-mi trecuse..habar n-am.Dar era bine fara candida.... Offline #16 2007-06-08 10:53:44
Re: secretie---n-o mai suport!!!alexia, ai schimbat de curind partenerul? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #17 2007-06-08 11:06:27
Re: secretie---n-o mai suport!!!culoarea nu e de candida....mirosul insa da. Sincer, daca in afara de faptul ca exista altceva nu te deranjeaza eu zic sa o lasi in pace deocamdata Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #18 2007-06-08 11:35:08
Re: secretie---n-o mai suport!!!da Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #19 2007-06-09 01:39:03
Re: secretie---n-o mai suport!!!imi zice si mi-e cineva ce e "candida"e vre-o boala mai nasoala asa sau ce,pt ca si eu am o secretie foarte nasoala de mult timp si urat mirositoare,care daca nu ma spal o zi ma simt foarte nasol.am foat la doctor mai demult si mi-a facut control numai stiu ce mi-a iesit atunci ca nu mi-a zis,mi-a dat decat niste alifii sa ma dau la partea de jos(crema de galbenele si lomexin)si mi-a zis sa ma dau dupa ce ma spal dar eu nu prea am urmat tratamentu asta si nu stiu daca e grava situatia asta,este va intreb? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|