homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Referitor la ciclu..

#1 2011-03-25 09:03:48

GligiaG19
New member
Inregistrat: 2009-03-23

referitor la ciclu..

am ciclul foarte regulat de obicei, am 20 de ani, si ultima data mi-a venit in 23 februarie, trebuia sa imi vina in 22 23 martie, e 25 deja si nu mi-a venit, si de azi nici burta nu mai o simt umflata ca deobicei, si ma simt bine....ma gandesc cu groaza la ceva sarcina...dar nu am avut contacte sexuale directe..in sensul sa intre in mine...doar am avut...senzualism...fara sex propriu zis...cat mai poate dura pana sa imi vina ciclu?, sau care ar fi cea mai usoara metoda ca sa vad daca am ceva sarcina...sau stiu eu...multumesc de ajutor

ar putea fi de la schimbarea anotimpului,,,sau voi ce spuneti?..vi se intampla si voua?

Ultima oara a fost editat de GligiaG19 (2011-03-25 09:05:11)

#2 2011-03-25 09:15:53

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: referitor la ciclu..

Ce-ar fi sa postezi la "vreau sa aflu" nu aici?

Testul de sarcina se face la 3 saptamani de la contacul cu risc sau la o saptamana de la intarziere.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2011-03-25 14:43:01

Asd
Full member
Inregistrat: 2010-08-03

Se mai intampla sa intarzie din conditii noramle/stres etc.Tu ai ciclu regulat?Zici ca nu ai avut contact secual cu penetrare...si din "joaca" poti ramane insarcianta.Fa cum ti s-a zis mai sus.

Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide!  partydance

#4 2011-03-25 17:15:48

GligiaG19
New member
Inregistrat: 2009-03-23

Bun,,,si Cate Zile Maxim Ar Putea Intarzia...ca Sa Fie Tot Normal?  5 Zile Ar Fi Posibil?

#5 2011-03-25 19:02:10

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

asta depinde de organismul tau. Ciclul poate intarzia pe motiv de stres, sau poate ai racit, sau altceva. Sunt o multime de motive. La fel poate sa iti intarzie 2 zile sau 3 saptamani.. normal nu e, dar nu inseamna neaparat ca e sarcina

Dar in ce a aconstat joaca voastra? Poate nu ai niciun motiv sa te stresezi

Ultima oara a fost editat de taisha (2011-03-25 19:03:18)

Publicitate

loading...

#6 2011-04-09 12:32:40

Coccinelle
New member
Inregistrat: 2011-04-09

buna ziua...am si eu o problema si as dori niste pareri pentru ca trec printr-o perioada destul de stresanta.mi-a intarziat menstruatia foarte mult timp,mai exact aproximativ 3 luni de zile.am patit asta si anul trecut cam in aceeasi perioada.am mers la un doctor ginecolog insa nu mi-s prescris nimic,doar sa fac o ecografie.in urma ecografiei au rezultat niste ovare polichistice.Nu mi-a dat anticonceptionale pentru ca mi-a spus ca nu are rost.Nu-mi incepusem viata sexuala.acum insa sunt foarte ingrijorata,mai ales ca mi-am inceput si viata sexuala.am facut nenumarate teste de sarcina insa toata au iesit negative.sapt asta urmeaza sa ma duc la doctor....insa simt ca nu mai am rabdare:((

#7 2011-04-09 12:49:10

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

pai si care este intrebarea pana la urma? mergi la medic. altceva ce sa iti spunem......

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#8 2011-04-09 16:08:47

Coccinelle
New member

as vrea sa stiu daca stiti cazuri asemanatoare.ce ar putea fi?

#9 2011-04-09 16:29:49

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

pai..ovare polichistice aparent, daca cu asta ai fost diagnosticata. cel mai bine este sa mergi la medic, eventual altul daca in asta nu ai incredere, si sa vada el ce este in neregula si sa iti dea tratament adecvat. daca zici ca si inainte de inceputul vietii sexuale erai asa, e clar ca nu are nici o legatura cu ea

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#10 2011-04-09 16:36:17

Coccinelle
New member

da.si inainte de inceputul vietii sexuale am avut probleme.in plus atunci cand mi-a aparut menstruatia imi venea o luna da si una nu.voi merge la alt doctor de data asta.iti multumesc mult:*

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.