|
Nu esti logat.
Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale - 3-108#2034 2012-04-22 19:56:07
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale - 3nu,aceea iti este menstruatia,va fi mai abundenta urmatoarele zile,cand iei ac nu iti vine ciclu peste sarcina,este absolut imposibil acest lucru. Two souls don't find each other by simple accident Offline #2035 2012-04-22 19:57:56
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale - 3multumesc mult...eram ingrijorata...sa nu fie o sarcina... Offline #2036 2012-04-22 20:02:20
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale - 3nu,chiar si 2 picaturi daca vin este ok mai ales ca esti la prima folie si organismul este bulversat putin. Two souls don't find each other by simple accident Offline #2037 2012-04-22 20:08:16
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale - 3da is la prima folie...si inca ceva ieri am avut niste ameteli...ii posibil din cauza ac? Offline #2038 2012-04-22 20:11:49
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale - 3e posibil insa e posibil si de la altceva sa fie nu neaparat ac-urile,doar nu e prima data cand ametesti. Two souls don't find each other by simple accident Offline Publicitateloading...
#2039 2012-04-22 20:14:20
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale - 3da asa e....multumesc mult...o seara placuta! Offline #2040 2012-04-22 20:16:14
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale - 3multumesc,la fel si tie si ai grija de tine si oricand ai o problema suntem aici Two souls don't find each other by simple accident Offline #2041 2012-04-22 21:47:50
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale - 3Buna seara am si eu o intrebare....am fost la un control endocrinologic sapt trecuta deoarece ma framantau anumite probleme cum ar fi:pilozitate,ingrasarea parului la numai 1 zi dupa ce ma spalam.Cand am ajuns la doamna doctor si i-am explicat cum stau lucrurile si m-a intrebat daca iau pilule, i-am spus ca iau Marvelon iar dumneaei a spus ca aceste anticonceptionale nu sunt bune pt problemele cu care am venit sa i le explic... mi-a dat sa fac un set de analize printre care si analiza glandei tiroide....precum si analize hormonale....acestea au iesit in parametri normali...numai ca in legatura cu anticonceptionalele mi-a zis ca ar fi bine sa renunt la Marvelon deoarece au o cantitate mult prea mare de hormoni si mi-a recomandat sa iau anticonceptionale Yaz... Offline #2042 2012-04-22 22:56:09
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale - 3eu stiu ca desi o iei din prima zi cand treci la alte pilule trebuie sa te protejezi,chiar eram de fata cand doctorita mea ginecolog i-a zis unei fete care trebuia sa schimbe anticonceptionalele sa nu se bazeze pe protectie 7 zile. Two souls don't find each other by simple accident Offline #2043 2012-04-23 16:54:49
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale - 3folosesc anticonceptionale de 6luni si le i-au la ore fixe,si am folosit si prezervativ,insa acesta s-a rupt si a ejaculat in mine,iar astazi cand am facut dus am gasit o bucata din prezervativ ramas in mine,banuiesc ca nu are cum sa influenteze eficienta anticonceptionalelor,nu?pot sta linistita? Nu poti schimba trecutul, dar iti poti nenoroci un prezent linistit ingrijorandu-te despre viitor.Invata si din greselile altora, nu vei avea timp sa le faci tu pe toate. Offline #2044 2012-04-23 17:07:56
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale - 3nu are cum sa influenteze eficienta pastilelor, dar de ce folosesti 2 metode de protectie? oricare dintre cele 2, folosita corespunzator, este eficienta. Offline #2045 2012-04-23 17:09:06
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale - 3imi este frica,sunt mai panicata de felul meu,ar trebui sa am incredere mai mare in pastile nu? Nu poti schimba trecutul, dar iti poti nenoroci un prezent linistit ingrijorandu-te despre viitor.Invata si din greselile altora, nu vei avea timp sa le faci tu pe toate. Offline #2046 2012-04-23 17:16:48
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale - 3eu zic ca da, am trecut si eu prin asta la inceput cu pastilele, dar daca respecti cateva reguli de baza, ca sa zic asa, sunt foarte eficiente. Dupa cum probabil stii, trebuie sa te protejezi suplimentar doar daca iei antibiotice sau antidepresive sau le mai scade eficienta de la grapefruit (mult grapefruit) si ceai de sunatoare (mult ceai de sunatoare). Probabil ca mai exista vreun topic pe aici unde sunt descrise mai in detaliu toate lucrurile care pot diminua eficienta pastilelor. Offline #2047 2012-04-23 17:23:03
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale - 3da stiu medicamentele care interactioneaza cu anticonceptionalele.Le-am luat la ora fixa si nu am luat nicio pastila care sa interactioneze,este prima data cand se intampla sa isi de-a drumul in mine si de asta sunt speriata. Nu poti schimba trecutul, dar iti poti nenoroci un prezent linistit ingrijorandu-te despre viitor.Invata si din greselile altora, nu vei avea timp sa le faci tu pe toate. Offline #2048 2012-04-23 17:58:01
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale - 3nu ai de ce sa fii speriata, ci dimpotriva, esti 2x safe Offline #2049 2012-04-23 19:13:39
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale - 3multumesc frumos:* Nu poti schimba trecutul, dar iti poti nenoroci un prezent linistit ingrijorandu-te despre viitor.Invata si din greselile altora, nu vei avea timp sa le faci tu pe toate. Offline #2050 2012-04-23 19:16:32
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale - 3Buna! Sunt noua in chestia cu anticonceptionalele si nu prea inteleg. Incep sa le iau in prima zi de menstruatia si le termin in 3 saptamani, apoi fac pauza in care va aparea menstruatia. Adica prima data voi avea menstruatie de 2 ori pe luna? Si pastila trebuie luata exact la aceeasi ora? e vreo problema daca intarzii 10-20 min? Multumesc! Offline #2051 2012-04-23 19:21:45
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale - 3da, exact Offline #2052 2012-04-23 19:22:29
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale - 3Multumesc Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|