homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

P.help me :( please...

#1 2011-03-26 16:08:42

ucv.
New member
Inregistrat: 2011-03-26

p.help me :( please...

pai sa incep.
am 16 ani si pana acuma nu am avut nicio iubita , dar de cateva zile mi-am gasit o prietena cu care momentan tin legatura doar la telefon si pe messenger , si am cam aflat unul despre altu multe , insa ea a vrut sa ne si intalnim.
ziceti-mi si mie cum sa procedez la prima intalnire:( ...

cum sa o sarut , ce sa vorbesc cu ea , unde sa mergem , despre ce sa discutam , ce am putea face ...
toate detaliile , si alte amanunte cine ma ajuta si pe mine? va rog mult!

Ultima oara a fost editat de ucv. (2011-03-26 16:10:30)

#2 2011-03-26 16:38:24

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Re: p.help me :( please...

Random a scris:

uh. this should be interesting big_smile http://tipdeck.com/wp-content/uploads/2 … n_soda.jpg

spranceana

#3 2011-03-26 16:53:33

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Random, don`t be mean smile.
Pai, ucv, nu exista reteta perfecta pt. o prima intalnire asa ca sfatul meu e sa te porti natural si sa lasi lucrurile sa curga de la sine pt. ca de obicei, atunci cand iti faci scenarii inainte de o intalnire sau planuiesti sa zici sau sa faci ceva, iese exact pe dos. Deci fii tu!

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#4 2011-03-26 16:53:36

Jacqui
Platinum member

Jacqui a scris:

Random a scris:

uh. this should be interesting big_smile http://tipdeck.com/wp-content/uploads/2 … n_soda.jpg

spranceana

sii   offtopic vezi ca te da de gol data nasterii  chicot

#5 2011-03-26 16:55:44

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

pai puteti sa va plimbati printr-un parc, ca vremea e frumoasa, sau sa mergeti la un suc, oricum, nimic sofisticat, ca e numai prima intalnire si oricum sunteti micuti amandoi. De vorbit, gasiti voi, vedeti ce aveti in comun, daca sunteti de aceiasi varsta nu ar trebui sa fie probleme, despre muzica, filme, prieteni, scoala.. Incearca sa fi deschis si comunicativ, sa nu te blochezi si sa nu mai zici nimic smile
sau daca esti mai timid, du-o la un film dragut, asa stii sigur ca o sa se simta bine si creezi un pic de apropiere intre voi

cum a zis si lala, poarta-te natural, exact asa cum esti tu, si nu vorbi exagerat de mult despre tine lol (spun asta pt ca am cunoscut tipi care 2 ore povesteau non-stop despre cat de de treaba, draguti, inteligenti, cuminti sunt ei : roll  )

Ultima oara a fost editat de taisha (2011-03-26 16:58:25)

Publicitate

loading...

#6 2011-03-26 17:26:03

Jacqui
Platinum member

taisha a scris:

pai puteti sa va plimbati printr-un parc, ca vremea e frumoasa, sau sa mergeti la un suc, oricum, nimic sofisticat, ca e numai prima intalnire si oricum sunteti micuti amandoi. De vorbit, gasiti voi, vedeti ce aveti in comun, daca sunteti de aceiasi varsta nu ar trebui sa fie probleme, despre muzica, filme, prieteni, scoala.. Incearca sa fi deschis si comunicativ, sa nu te blochezi si sa nu mai zici nimic smile
sau daca esti mai timid, du-o la un film dragut, asa stii sigur ca o sa se simta bine si creezi un pic de apropiere intre voi

cum a zis si lala, poarta-te natural, exact asa cum esti tu, si nu vorbi exagerat de mult despre tine lol (spun asta pt ca am cunoscut tipi care 2 ore povesteau non-stop despre cat de de treaba, draguti, inteligenti, cuminti sunt ei : roll  )

tummenupp

#7 2011-03-26 17:39:36

ucv.
New member

si cand o vad pentru prima data , defapt , cand ma intalnesc prima data cu ea cum procedez?
o salut , o sarut ..dar pe obraz sau pe buze:)?

#8 2011-03-26 17:42:52

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

ucv. a scris:

si cand o vad pentru prima data , defapt , cand ma intalnesc prima data cu ea cum procedez?
o salut , o sarut ..dar pe obraz sau pe buze:)?

cred ca prima data ar fi ok sa o saruti pe obraz si dupa ce vezi cum decurg lucrurile poti trece la sarut pe buze. Dar nu o lua prin surpindere, vezi daca e si ea pregatita.

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#9 2011-03-26 20:12:34

ucv.
New member

eu sunt mai timid de felul meu ...
nu prea ma vad mare don juan de la prima intalnire , adica..sper sa nu`si fara o parere proasta despre mine:(

#10 2011-03-26 20:55:23

cinthya
Full member
Inregistrat: 2006-12-10

daca te comporti natural si nu cauti cine stie ce atitudine studiata care nu ti se potriveste nu are de ce sa-si faca o parere proasta...eu zic sa lasi lucrurile sa decurga de la sine fara sa te gandesti la scenarii si alte chestii...

#11 2011-03-26 21:04:32

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

In general, fetelor nu prea le plac baietii cu atitudine de don juan. Fii tu insuti si o sa iasa bine. Avand in vedere ca ati mai vorbit si pe mess, ai putea sa continui cu discutiile pe care deja le-ati inceput. Nu trebuie sa-ti faci griji, lasa totul sa vina de la sine.

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#12 2011-03-26 21:18:49

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Dap... fii natural, asta e cel mai bun sfat pe care putem sa ti-l dam.
Fii atent cu ea, tine-i usa si chestii de genul (eu am boala pe baietii nesimtiti), dar fara sa pari fortat asa, nu lasa impresia ca faci asta ca sa o impresionezi.
Si ca aspect asa... fii ingrijit (unghii taiate, etc) lol Un parfum face minuni, sa stii... cu conditia sa nu versi sticla. Si in cazul 2 face minuni, dar nu dalea de bun augur rotfl Ultimele chestii ti le-am zis fiindca noi femeile suntem cam maniace cu detaliile asa... big_smile

Poor is the man whose pleasure depends on another

#13 2011-03-27 07:39:17

ucv.
New member

va multumesc tuturor.

#14 2011-03-27 12:32:08

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Lelaina a scris:

Dap... fii natural, asta e cel mai bun sfat pe care putem sa ti-l dam.
Fii atent cu ea, tine-i usa si chestii de genul (eu am boala pe baietii nesimtiti), dar fara sa pari fortat asa, nu lasa impresia ca faci asta ca sa o impresionezi.
Si ca aspect asa... fii ingrijit (unghii taiate, etc) lol Un parfum face minuni, sa stii... cu conditia sa nu versi sticla. Si in cazul 2 face minuni, dar nu dalea de bun augur rotfl Ultimele chestii ti le-am zis fiindca noi femeile suntem cam maniace cu detaliile asa... big_smile

Da, da, subscriu in totalitate la ce a spus Lela.
Acum depinde si ce fel de experiente a mai avut si ea, poate nu e nevoie sa faci primul pas cu pupicul pe buze la sfarsit si te va lua ea prin suprindere si va face asta smile

#15 2011-03-28 15:36:45

ucv.
New member

si ... cam prin ce se expira " fi cat mai natural" ?

#16 2011-03-28 23:49:48

Jacqui
Platinum member

fii exact cum esti tu, fara sa te prefaci smile

#17 2011-03-29 00:05:32

pink_pop
Platinum member
De la: buc
Inregistrat: 2010-05-31

nu incerca sa faci glume daca nu esti glumetz de felul tau
nu incerca sa arati cool si sa arati ce mare don juan esti daca nu esti asa de felul tau

vb despre preocuparile tale de zi cu zi, de hobbyurile tale ...cand vb despre ceva care iti place atunci naturaletea vine de la sine si discutia descurge normal fara sa ai noduri in gat sau sa intri pe un subiect la care esti afon smile

intreb-o din cand in cand daca se simte bine ... ce si-ar dori sa faca la intalnire asta sau poate la viitoarele si asa bati in apropo ca ti-ar placea sa va mai vedeti si alta data wink ....daca vb despre ceva care ii place nu o intrerupe continuu si nu te baga peste ea mereu ....lasa-i spatiu smile

un pupic de obraz cred ca este mai mult decat suficient pentru inceput .... si daca va plimbati poti sa o iei de mana chicot

viata e roz si roz e lumea toata! hjartahjartahjarta

can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire

#18 2011-03-29 09:37:58

Asd
Full member
Inregistrat: 2010-08-03

Da...si eu as opta pentru o plimbare in parc,cel putin la prima intalnire.Sa o duci la film mi se pare cam aiurea ca nu prea ai cum sa vb cu ea si daca ea nu o putea sa stea 3-4 ore...Sau cel mai bine las-o pe ea sa aleaga unde vrea sa mearga.Puteti sa va continuati discutiile dupa mes,poti deschide subiecte noi si interesante.Fii politicos,vorbeste-i frumos,nu te da mare,nu te lauda,imbraca-te frumos,vezi sa mirosti bine,ofera-te sa platesti tu consumatia,observa si reactia ei si atunci iti vei da seama daca ii face sau nu placere sa stea cu tine si daca poti incheia intalnirea cu un sarut.Incaerca sa nu te stresezi asa tare ca sa decurga si sa para totul cat mai natural.Presupun ca si ea are emotii la fel ca tine,mai ales ca nu v-ati intalnit niciodata tongue.Mult succes!Sa ne spui cum a decurs big_smile

Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide!  partydance

#19 2011-03-30 16:16:55

ucv.
New member

ideea este urmatoarea , ca eu nu m-am exprimat corect:(

practic stiu si eu ce as putea face , dar ce fac in conditiile in care sunt cam timid neutral

sunt mai timid de felul meu , si ma adaptez cam greu cu cineva cand ma cunosc personal

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.