homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tratament acnee prea dur???Rog raspuns!!

#1 2011-03-26 18:54:41

valysha
Membru
Inregistrat: 2011-03-26

tratament acnee prea dur???Rog raspuns!!

Bunaaaa big_smile vechea poveste a acneeii, am 25 de ani si sufara de acnee de foarte multi ani, am pe fata, spate , umeri ..... am fost la dermatolog si mi-a prescris: Unidox 20 de zile cate o pastila si inca 40 de zile cate juma' de pastila + anticonceptionale Diane 35 sa iau cel putin 1 an + creme. In situatia mea as lua orice numai sa scap sa nu-mi mai fie rusine cand ies pe strada, dar totusi m-am gandit sa intreb inainte daca cumva cineva dintre voi a facut un tratament asa si nu este prea dur???? Daca ma puteti ajuta cu un raspuns v-as fi recunoscatoare  rodnar  Multumeeeesc   angel

#2 2011-03-26 19:30:32

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Re: tratament acnee prea dur???Rog raspuns!!

eu am luat unidox 20 de pastile si nu s-a ameliorat nimic din punctul de vedere al acneei, eu il aveam de luat pt altceva. gandeste-te bine, nu cred ca are rost sa iei antibiotic pentru o problema posibil hormonala. [am citit si eu ca scrie pe prospect ca se ia, pt acnee, 1/2 de pastila pe zi timp de 5 saptamani sau asa ceva nustiu] e putin aiurea sa iti prescrie si antibiotic si diane 35! daca problema e una hormonala, si anume hiperandrogenism, ti-ar trece doar cu diane 35.

mie mi se pare ca doctorul ala ti-a dat si antibiotic si anticonceptionale ca sa vada daca functioneaza macar una din ele (adica face experimente pe tine big_smile ); dar, in mod normal, doxiciclina trebuia prescrisa doar in urma testelor dermatologice (se da trimitere la analize: micologica, parazitologica, bacteriologica) si doar in caz ca iti iesea vreun parazit, iar anticonceptionalele potrivite s-ar pescrie cel mai bine in urma unor analize hormonale.

in plus, unidox-ul ar trebui neaparat sustinut de o lotiune cu antibiotic (si aspirina, eventual, etc.) aplicata pe zonele de piele unde ai acnee.

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2011-03-26 19:42:27)

#3 2011-03-26 19:40:04

valysha
Membru
Inregistrat: 2011-03-26

happydance  multumesc mult pentru raspuns, ma gandeam eu ca doar daca s-a uitat la mine nu stiu cate informatii ar fi avut despre acneea mea. Cel mai bine imi fac analizele, contactez un alt doctor cu analizele in mama   coffestudiu , fara sa incep un tratament cu mult antibiotic ca poate .... poate trece. merci mult incaodata!

#4 2011-03-26 22:18:40

catalina.florescu
New member
Inregistrat: 2010-03-12

ai fi dispusa sa incerci acupunctura?un prieten de-al meu cu acnee severa era in aceiasi situatie...multe creme,pastile,tratamente naturiste.a citit ceva pe net de acupunctura,a facut mai multe sedinte si dupa aproape un an nu mai are decat cicatricile ramase de la acnee

#5 2011-04-02 13:29:15

ElenaDana
New member
Inregistrat: 2009-07-04

ce parere aveti despre cd cu tratament acneic este bun se vad rezultatele??? ma gandesc sa mi comand si eu unul si sa urmez sfaturile de acolo

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.