homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cu prietenii la plaja-2

#20 2011-03-28 18:53:25

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

Re: cu prietenii la plaja

mai luis...cum sa fie numai treaba lor cand eu imi vars stomacul acolo cand le vad asa lol ? pai zi tu! ma despagubeste pe mine cineva rotfl ?

#21 2011-03-28 19:51:27

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

Jenni...las' ca nu te amesteci tu cu toate babele pe plaja...u esti o pitzi finutza si dragutza...nu?
big_smile

fucking perfect...

#22 2011-03-28 19:57:12

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Eu am facut topless, dar eram doar eu si al meu.
Se vede frumos sa fii bronzata peste tot... sa nu ai dungi de la sutien smile

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#23 2011-03-28 20:04:19

luisjota
Hero member

love, sunt de acord...se vad  ff frumos sanii bronzati uniform...nu te mai simti ca o caprioara big_smilebig_smilebig_smile
dar nu cred ca ma intereseaza, imi ajung sanii iubitei mele, nu mai vreau altii big_smilebig_smilebig_smile

fucking perfect...

#24 2011-03-28 20:08:04

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

huh? De ce sa te intereseze pe tine? rotfl

Era doar o discutie despre persoanele care fac topless lol nu stiu de unde ai tras concluzia ca am spus-o pentru tine smile

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

Publicitate

loading...

#25 2011-03-28 20:08:51

Madalina85
Addicted member

luisjota a scris:

Jenni...las' ca nu te amesteci tu cu toate babele pe plaja...u esti o pitzi finutza si dragutza...nu?
big_smile

n-ai inteles...ideea era ca ma efecteaza si pe mine toplessul lor ca mi se face rau de la stomac lol

in rest cred ca toate fetele care vor sa faca impresie si sa dea bine nu isi lasa sutienul acasa...arata mai bine cu wink

#26 2011-03-28 20:19:54

luisjota
Hero member

ehh...am inteles eu, Jenni.....dar poti frumusel sa te muti de acolo, eu n-as sta ....
love...eu n-am tras nicio concluzie, doar imi dau si yo cu parerea...hjarta
estoy enamorado hjarta

fucking perfect...

#27 2011-03-28 20:24:25

good_vib
New member
Inregistrat: 2006-12-22

N-am facut niciodata topless, insa cred ca e de vis sa nu ai urme pe tine pana in martie anul urmator, asa cum am eu de la costumul de baie. Ma bate gandul sa fac la un mom dat (doar timiditatea ma opreste) si nu mi se pare o lipsa de respect si nu cred ca trebuie sa ai sani perfecti sa ii arati, ca doar nu ii arati cuiva in mod deosebit, doar la noi e parada modei pe plaja si o f mare inghesuiala, ca sa iti intre in ochi nurii de pe prosopul alaturat.
Cat despre poze, mi se pare frumos si de bun simt sa iti pui sutienul daca stii ca se face o poza de grup, poate ca nu toata lumea vrea sa aiba ca amintire nurii tai. Si mai spunea cineva, pozele circula. smile

#28 2011-03-28 20:35:16

pink_pop
Platinum member
De la: buc
Inregistrat: 2010-05-31

nu fac topless din principiu pentru ca oricum la marimea sanilor mei, sutienul nu acopera prea mult ...deci majoritatea tot pe afara ramane   chicot  ....si nu vreau sa am poze de la plaja de nici un fel ...nici cu nici fara sutien pentru ca nu se stie niciodata unde ajung pozele respective si imaginea mea conteaza wink

si cu privire la "babele" de 40+ care fac topless, tot respectul meu  buga  applause  ...daca la varsta respectiva reusesti inca sa fi mandra de tine si de corpul tau si sa nu-ti pese de pararea celor din jur atunci e cat se poate de perfect ....prefer o baba mandra de ea si de imaginea ei si fara inhibitii, decat o "mamica" frustrata si cu preconceptii  wink "ce-o sa spuna lumea?!"  forgetit

Ultima oara a fost editat de pink_pop (2011-03-28 20:36:17)

viata e roz si roz e lumea toata! hjartahjartahjarta

can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire

#29 2011-03-28 20:43:45

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

pink_pop a scris:

nu fac topless din principiu pentru ca oricum la marimea sanilor mei, sutienul nu acopera prea mult ...deci majoritatea tot pe afara ramane   chicot  ....si nu vreau sa am poze de la plaja de nici un fel ...nici cu nici fara sutien pentru ca nu se stie niciodata unde ajung pozele respective si imaginea mea conteaza wink

si cu privire la "babele" de 40+ care fac topless, tot respectul meu  buga  applause  ...daca la varsta respectiva reusesti inca sa fi mandra de tine si de corpul tau si sa nu-ti pese de pararea celor din jur atunci e cat se poate de perfect ....prefer o baba mandra de ea si de imaginea ei si fara inhibitii, decat o "mamica" frustrata si cu preconceptii  wink "ce-o sa spuna lumea?!"  forgetit

Subscriu, subscriu, subscriu.

O sg data am facut topless, si eram doar cu o prietena. Ne-am gandit sa ne etalam tzatzele intre noi lol
Si on topic: din moment ce le-a vazut o plaja intreaga, printre care si prietenii in posesia carora ar intra pozele, unde e problema? Bineinteles, in afara de maria sa internetul.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#30 2011-03-28 20:44:04

spiridus7
Full member
Inregistrat: 2009-06-18

Nu te obliga nimeni sa te uiti si sa judeci, putini au corpul perfect. Daca eu sunt gras inseamna ca nu am ce cauta la plaja ?

Nu e obligatoriu ca pozele sa circule. Eu intotdeauna am intrebat persoanele care apar in nurii goi daca pot sa trimit pozele respective si celorlalti care au mai fost la plaja. Si uneori se intampla sa fie poze de grup in care o persoana apare fara sa vrea, si atunci nu pot sa dau poza respectiva la ceilalti sau trebuie sa o tai. E o chestie de discretie.

good_vib: cea mai buna solutie sa scapi de timiditate este sa mergi la plaja si sa lasi sutienul acasa sau sa iti cumperi doar un slip. Pana la urma , nu o sa stai imbracata pe plaja.

Ultima oara a fost editat de spiridus7 (2011-03-28 20:47:10)

#31 2011-03-28 22:54:32

Madalina85
Addicted member

spiridus7 a scris:

Daca eu sunt gras inseamna ca nu am ce cauta la plaja ?

.

inseamna doar ca trebuie sa iti tii chilotii pe tine  tummenupp

#32 2011-03-28 23:00:18

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

am fost la mare in tabara
am facut topless...am si poze lol nu s'a suparat nimeni

depinde si de starea pe care o am...acum daca ar fi cald si as merge la plaja...indiferent cu cine nu as mai face nustiu

#33 2011-03-28 23:04:29

Madalina85
Addicted member

voi stim lol cine s-ar supara la tine???  yikes

ne suparam cand vedem tanti care se "varsa" urat..atat  chicot fiecare cu gusturile lui big_smile

#34 2011-03-28 23:17:16

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

nu am facut niciodata topless si nici nu ma vad facand, dar n-am nimic cu femeile care o fac, indiferent de varsta si de felul in care arata! am tot respectul pentru persoanele care se simt bine in pielea lor indiferent de cum arata, chiar daca recunosc ca m-am oripilat si eu in cateva randuri. am vazut femei pe plaja care aratau groaznic si totusi pareau sa se simta atat de bine incat intr-un fel le-am si invidiat smile pana la urma desi e adevarat ca ambalajul conteaza f mult in ziua de azi, tot in acelasi loc ajungem cu toti la un moment dat si atunci nimic nu mai conteaza! mai bine ne preocupam sa ne bucuram de viata cat mai mult decat sa fim obsedati de felul in care aratam...ma rog, am detaliat destul...e parerea mea! smile

la chestia cu pozele sunt de acord ca atata timp cat te afli intr-un loc public si te expui iti asumi riscul sa fii surprinsa intr-o fotografie si sa apari pe te miri unde....no big deal daca esti ok cu ideea de a face topless nustiu

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#35 2011-03-28 23:27:49

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Ca faci topless la tine pe prosop, indiferent cat de mari sau mici sau naturali sau artificiali ai sanii, e o treaba si e de inteles ca o faci ca sa nu ramai cu urme de la sutien.
Ce nu-mi place mie sa vad, sunt femeile care umbla asa pe plaja, intra in apa cu sanii batuti de valuri in toate directiile, fug dupa ala de vinde inghetata cu sanii in vant. Si in general astea-s alea care de fapt ar nevoie de push-up de-a dreptul, nu sa umble fara.
Ok, faci topless, da cand te ridici, pune-ti sutienul ala ca nu mori 5 minute!
Cat despre statul pe burta fara sutien, nu m-am gandit ca ar fi topless ... adica eu asa stau tot timpul la plaja, mi-l dezleg de la spate cand stau asa iar cand ma ridic, mi-l leg la loc  chicot  . Oricum cam toate costumele mele de baie au sutien tip "bandeau" asa ca urmele sunt atat de reduse incat nu se vad din nicio bluza.
Drept pt care nu vad efectiv de ce as umbla in tatele goale pe plaja, ca nu am ce arata, ca-s mici  forgetit

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#36 2011-03-28 23:56:52

spiridus7
Full member
Inregistrat: 2009-06-18

Jeniffer a scris:

spiridus7 a scris:

.

Asta e de la sine inteles  lol

Violete.Purpurii a scris:

am fost la mare in tabara
am facut topless...am si poze lol nu s'a suparat nimeni

depinde si de starea pe care o am...acum daca ar fi cald si as merge la plaja...indiferent cu cine nu as mai face nustiu

applause

#37 2011-03-29 00:02:28

luisjota
Hero member

Jeniffer a scris:

spiridus7 a scris:

.

adica sa-ti lasi pasarelul in cusca tummenupp rotfl

fucking perfect...

#38 2011-03-29 00:05:34

Madalina85
Addicted member

luisjota a scris:

Jeniffer a scris:

spiridus7 a scris:

.

adica sa-ti lasi pasarelul in cusca tummenupp rotfl

tummenupp

normal ca toata lumea are dreptul sa umble pe plaja...dar ai decenta!

dar pe mine m-a scarbit una atat de tare la plaja cand si-a lipit balcoanele la o coada de mine, ca am lasat-o dracu de inghetata  acklad  na, fetelor!! apreciati si admirati in continuare  acklad tzetze lasate, transpirate si lipite de spatele vostru rotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.