|
Nu esti logat.
Cine ma ajuta si p mine....#1 2011-03-26 20:51:29
cine ma ajuta si p mine....am o durere si nu stiu ce anume este......eu m-am gandit ca as putea sa fi suferit o leziune intravaginala asa ca am fost la doctor si totusi nu mi-a gasit nimic....am facut si testul papanicolau si a iesit negativ .....toate bune pana acum cateva sapt cand am aflat ca o sa fiu mamica....am inceput sa am dureri de burta asemanatoare cu cele menstruale asa ca am mers la doctor si mi-a spus ca am un lichid in burtica...da sincer ei nu stiu de unde ...de la ce .....si atunci eu ma intreb.....ce nu e in regula? ce ar trebui sa fac ? nu am dureri mari ...dar simt cate o intepatura din cand in cand....daca e cineva care ma poate ajuta cu un sfat ...va multumesc anticipat Offline #2 2011-03-26 22:12:18
Re: cine ma ajuta si p mine....incearca sa mergi la o clinica particulara,sau la un doctor mai bun pana iti spune cineva ce ai.felicitari pt bebe Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|