homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Iluminatii-adevar sau fictiune?

#1 2011-03-26 21:53:00

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

Iluminatii-adevar sau fictiune?

Am vazut un documentar pe net in care se presupune ca exista o organizatie -iluminatii- care controleaza multi oameni.Sunt semne care apar in multe videoclipuri,dar pe care nu le bagam in seama daca nu suntem atenti..In ultima vreme am tot auzit vorbindu-se despre acestia,nu stiu cat de adevarat e,dar e interesant..
video: http://vimeo.com/16701932

Ultima oara a fost editat de -=-baby_pink-=- (2011-03-26 21:53:09)

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#2 2011-03-26 23:49:39

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

Re: Iluminatii-adevar sau fictiune?

Presupun ca te referi la Illuminati smile
O sa gasesti informatii despre aceasta societate in muzica, in carti (la Dan Brown am gasit eu - Ingeri si demoni, daca nu ma insel, ca le-am citit cu ceva ani in urma) si in media, printre care: http://en.wikipedia.org/wiki/Illuminati
Evident, nimeni nu poate sa iti spuna cu exactitate daca exista sau nu, daca sunt buni sau rai ... este aceeasi situatie ca in cazul G8, organizatie care se presupune ca ar conduce lumea wink si probabil multe altele care inca nu au iesit la suprafata, printre care francmasonieria, noua ordine mondiala, ocultismul etc ...
ma uit la documentar si revin cu impresii, daca e cazul smile

Ultima oara a fost editat de sophie (2011-03-26 23:51:10)

#3 2011-03-27 01:33:37

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

eu cred ca e posibil tot, dar..totusi aia cu the rain man e...i don?t now..o chestie banala ? nustiu

#4 2011-03-27 02:51:12

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

parca ne poveste profu' de istorie despre asta...nu-mi mai aduc aminte exact dar stiu ca ne-a "atentionat" oarecum...
mnah... cine stie mai multe poate sa ne spuna ...eu chiar sunt interesata smile

#5 2011-03-27 04:00:27

Jacqui
Platinum member

cum adica te-a ??atentionat???

Publicitate

loading...

#6 2011-03-27 11:37:30

-=-baby_pink-=-
Insomniac member

da,soph,despre iluminati este vorba,imi cer scuze nu am fost prea atenta cand am scris postul,daca poate un moderator sa schimbe titlul va rog kram
pe mine m-a apucat putin frica cand m-am uitat la acel documentar aseara,pe la ora 12 noaptea lol ..sunt multe chestii care coincid,chiar si "Rain Man"..este zis de foarte multi si asociat cu diavolul..apoi acel ochi,piramida,acel cap de diavol prezent in videoclipuri,mai ales in cel a Rihannei-Umbrella...povesteste si despre World  Trade Center,cum majoritatea particularitatilor insumeaza numarul 11... nustiu
poate e fictiune,dar oricum e f interesant de aflat mai multe big_smile

Ultima oara a fost editat de -=-baby_pink-=- (2011-03-27 11:37:59)

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#7 2011-03-27 12:48:13

deeadeea21
Hero member
Inregistrat: 2009-02-26

mie mi se pare o prostie "documentarul". din ce stiam eu, Illuminati nu sunt satanisti cum se sustine acolo. cat despre numerologii, coincidente relevante pt ei- niste prostii. mi se pare copilaresc sa pui o lista cu toate mortile din data de 25... sau cu rapperii?... sa fim seriosi. chiar credeti ca unii dintre ei sunt asa inteligenti in cat sa faca parte dintr-o chestie mult mai mare ce depaseste sfera economica, egocentrismul lor? citisem la un moment dat un articol despre Illuminati, ideea era ca astazi se stiu prea putine chestii despre cultul lor si ca majoritatea care simuleaza ca ar face parte din el sunt "wannabe".

#8 2011-03-27 13:03:55

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

si eu am vazut fazele alea din videoclipuri si m-au lasat asa cu o proasta impresie... Eu chiar nu stiu ce sa zic...Illuminati or exista, dar nu prea stie lumea ce sunt sau cine sunt sau ce exact fac ei...

#9 2011-03-27 13:09:23

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

sunt abia la minutul 42, dar simt nevoia sa spun ca mi se pare incredibil de adevarat si infricosator lol
de mult timp cred cu tarie ca exista organizatii care conduc lumea, organizatii despre care nu avem habar. faptul ca exista un video care explica anumite lucruri, ma face sa ma indoiesc putin de "puterea" acestor iluminati. insa, e o chestie inteligenta pt ca eu sunt fan eminem de vreo 10 ani si studiez toate versurile, iar piesa rain man m-a amuzat...pana acum. pe asta mizeaza si cei care conduc totul, pe ignoranta noastra, pe faptul ca suntem superficiali si ne multumim cu putin.

la video ryannei, inainte sa se apuce tipul ala sa vorbeasca despre oasele ei, ca sunt "aiurea" pozitionate, vazui "capul lui rain man", chestie pe care, evident pana acum nu am remarcat-o.

este foarte interesant...revin cu alte pareri dupa ce termin de vizualizat smile

bebe V., soarele si luna

#10 2011-03-27 13:19:17

deeadeea21
Hero member
Inregistrat: 2009-02-26

lol ok,uita-te la video asta la secunda 20. o piramida intoarsa cu ochiul. eiii, cat de oculta poate fi chestia asta? tongue mai mult, la 0:35 apare la finalul nr 11!!!!!! suma nr: 3+3=6. 666 nr diavolului.. si lista poate continua. tb doar sa te legi aiurea de niste detalii fara sens tongue

Ultima oara a fost editat de deeadeea21 (2011-03-27 13:21:38)

#11 2011-03-27 13:36:10

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Nu m-am uitat la documentar si sincer nici nu cred ca am de gand sa ma uit ca am oroare de toate prostiile astea fataliste.
Dar cred ca, asa cum pot sa existe indivizii astia masoni, francmasoni, iluminati, intunecati care ne fac sau nu diverse chestii din umbra, tot asa exista un grup foarte mare de oameni care efectiv nu au ce face in lumea asta, se plictisesc si atunci incep sa scorneasca tot felul de teorii ale conspiratiilor menite sa bage groaza in muritorii de rand. Se apuca unu' intr-o zi cand n-are ce face, sa faca socoteli si combinatii si sa caute coincidente care chipurile nu sunt coincidente si sa prezica sau chiar sa afirme cu tarie diverse inutilitati. Sau sa se uite la videoclipuri si sa gaseasca tot felul de simboluri oculte. Damn, tre sa fii de-a dreptul plictisit si sa ai o groaza de bani ca sa nu trebuiasca sa mergi la serviciu si sa stai toata ziua sa cugeti la aiurelile astea.

A se vedea de cate ori pana acum s-a prezis ca o sa fie sfarsitul lumii.

Am un desen acasa facut de cineva care printre altele contine si un ochi de ala - sa ma intreb daca nu cumva persoana respectiva e francmason? Sau "Iluminat"?

Get real!  spranceana

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#12 2011-03-27 13:44:36

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

subscriu kathrynn

daca e sa o luam asa, atunci si guta al nostru si o gramada de manelisti sunt ilumnati, pt ca au versuri de genul "la mine ploua cu bani" lol

#13 2011-03-27 13:59:43

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

taisha a scris:

daca e sa o luam asa, atunci si guta al nostru si o gramada de manelisti sunt ilumnati, pt ca au versuri de genul "la mine ploua cu bani" lol

rotfl2

#14 2011-03-27 14:03:31

-=-baby_pink-=-
Insomniac member

rotfl nici nu am zis ca e neaparat adevarat tot ce zice nenea ala acolo,doar ca e destul de interesant documentarul si as fi interesata sa aflu mai multe

#15 2011-03-27 14:12:48

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

in societatea de azi, mi se pare logic ca toate vedetele sa incerce sa atraga atentia, sa socheze, pt a avea impact mai mare. Si normal ca, daca isi permit, introduc diverse elemente mai mult sau mai putin ciudate in videoclipuri, tocmai pt a impresiona. Pt ca exista pasionati de-astia, care analizeaza orice rahatel, si ii gasesc tot felul de semnificatii, Si atunci normal ca toata lumea e     wow iar vanzarile lor cresc.
Dar mi se pare tras de par sa ne gandim acum la pact cu diavolul si alte chestii..
Ah, si nu prea cred ca 50 cent a fost saracutul invinuit pe nedrept pt droguri, cand de fapt el doar s-a apropiat de dumnezeu, iar marele stapan al hollywood-ului s-a razbunat, etc  roll

Mult mai mult mi-a plauct the zeitgeist, e mai realist

Ultima oara a fost editat de taisha (2011-03-27 14:15:07)

#16 2011-03-27 15:03:20

Jacqui
Platinum member

oricum aaia cu rihana si umbrella e tare rotfl2 hai mai.....get real!
dada, aia cu guta e tare, o fi si el bagat lol

#17 2011-03-27 17:55:41

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

sunt cateva lucruri pe care nu le intelesai, chestii trase de par, dar si cateva care, din punctul meu de vedere, nu pot trece chiar sub forma de coincidente.
sunt curioasa daca sunt persoane care cred si care vor avea curajul sa spuna ceva tinand cont ca pana acum vazui numai pareri contra si vreo 2 "get real"...doar pt ca voi nu credeti, nu inseamna ca aveti dreptate smile

bebe V., soarele si luna

#18 2011-03-27 18:10:59

pink_pop
Platinum member
De la: buc
Inregistrat: 2010-05-31

eu sunt perfect constienta ca sunt extrem de multe organizatii doritoare sa "controleze" lumea  ....e in natura umana sa controleze ...unii o fac la nivel mic (in familie), altii vor sa controleze mase smile ....chestia asta e de la inceputul omenirii si nu va putea fi combatatuta sau anihilata ....atata timp cat actiunile lor se rezerva la a trasmite "mesaje" pe diferite cai massmedia, nu afecteaza cu nimic populatia sau bunastarea oamenilor ....e ca un fel de "hobby" al unora de a crede asa o sa faca vreo diferenta sau o sa impuna in mintea oamenilor o alta cultura, mentalitate, etc.
ca se leaga de niste simboluri, numere sau nume codade, nu vad cum m-ar putea afecta pe mine cand in cele mai multe situatii nu stiu la ce se refera ....si chiar daca stiu, nu cred ca mi-as pune vreu semn de intrebare ca m-ar putea afecta cu ceva doar privinf un videoclip sau ascultand o melodie 
formatiile care le ascult eu nu se ascund deloc la a folosi mesaje cat se poate de directe lol si referiri la tot felul de ritualuri oculte lol ...siii?! imi place melodia, o acult, nu-mi place, nu o ascult .....
cine stie ce se ascunde in spatele propozitiei "ana are mere" care o invatam sa o scriem pentru prima data la scoala chicot .... cine stie ce organizatie se ascunde in spatele sistemului de invatamant si de fapt de mici suntem "antrenati" pentru un viitor atac al merelor chicot

viata e roz si roz e lumea toata! hjartahjartahjarta

can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire

#19 2011-03-27 20:08:55

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

vai pink  rotfl2

..be the best ...fuck the rest smile))

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.