|
Nu esti logat.
Ce sanse sunt?#1 2011-03-27 00:14:14
Ce sanse sunt?am si eu o nelamurire, am fost la un control ginecologic in decembrie anul trecut si s-a descoperit ca am un chist la ovarul drept de 3,5 cm.Doctorul mi-a recomandat sa iau melleva 35, banuiesc ca a ales acest tratament deoarece am si ceva probleme cu pilozitatea excesiva de pe corp.Sunt la a 4a cutie de melleva 35 si in curand trebuie sa merg la un control pentru a vedea daca chistul a disparut.Am observat ca parul de pe corp nu mai creste asa des si ma bucura faptul asta, dupa ce intrerup tratamentul o sa mai creasca parul ca inainte?Si daca intrerup tratamentul cu melleva raman insarcinata?Cat timp trebuie sa astept pana cand perioada de ingrijorare trece,deoarece am auzit ca exista posibilitatea sa ramai insarcinata ? Offline #2 2011-03-27 08:31:48
Re: Ce sanse sunt?daca te protejezi nu ai cum sa ramai insarcinata. Normal ca daca nu te protejezi sanse sunt.. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|