|
Nu esti logat.
Sangerari dupa actul sexual#1 2011-03-27 22:17:57
sangerari dupa actul sexualbuna ! din noiembrie fac tratament pt chlamydia si infectii cu streptococ grupa b si intr-un final am scapat de ele dupa un tratament destul de lung . acum dupa ce-am scapat de belele astea , am dat de altceva..eu cred k de candidoza pt k am acele simptome...my ales k am luat atatea antibiotice f puternice si anume : azitromicina, zinat, doxicilina...este posibil sa am asa ceva si my rau este k in ultimele 2 acte sexuale am avut sangerari dupa ceea ce cred k este o rana pe colul uterin. voi ce credeti ? specific k pt candidoza am inceput un tratament q flucovin si eu si partenerul... astept raspunsul vostru ! multa sanatate ! Offline #2 2011-03-28 01:08:39
Re: sangerari dupa actul sexualmergi la medic si vezi de rana... Offline #3 2011-03-28 20:18:18
Re: sangerari dupa actul sexualms mult ! da...am fost de 3 ori la control in 5 luni, dar poate este my putin grav dekt cred eu, poate o fi doar o iritatie de la atatea ovule...dar pt siguranta o sa ma duc la control..again... dak a my patit si altcineva k mine, va astept q raspunsuri.. si in cealalta problema....k nah am scapat de una si am dat de alta belea si anume de candidoza...cum pot scapa ? ce tratament sa iau ? sa scap de acea mancarime, inflamatie si secretie albicioasa ?! :bang: Ultima oara a fost editat de andrell (2011-03-28 20:25:30) Offline #4 2011-03-28 22:52:41
Re: sangerari dupa actul sexualsi pentru candidoza ( oricum tu doar banuiesti ca asta ar fi, cel mai bine iti faci o lama) mergi tot la medic. iti faci o analiza de secretie si un consult si vezi si de rana, si de mancarimi Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
#6 2011-03-30 11:28:17
Re: sangerari dupa actul sexualsalut .Am si eu o intrebare in timpul cind alaptam nu tot timpul,dar uneori dupa relatii parca mi se incepea ciclu.Dar nustiu era ciclu sau erau singerari desi tineau cite o saptamina..?E normal sa fie asa sau e ceva in neregula? Ultima oara a fost editat de nataly 2290 (2011-03-30 11:29:55) Offline #7 2011-04-01 14:53:15
Re: sangerari dupa actul sexualbuna ziua,sper sa ma puteti ajuta si pe min.mi-am inceput viata sexuala cu cativa ani in urma (am 19 acum)si pana acum nu am avut probleme.dar dupa o perioada de 6 luni de abstinenta,dupa contactu sexual aveam scurgerii maronii ca si kum ar fi ultima zi de mestruatie.am fost la ginecolog si mi s-a parut un pic superficial.in 5 min a terminat cu min.mi-a spus ca am uterul retrovers si din cauza asta am uneori dureri in timpul contactului sexual si ca am colul uterin un pic iritat din cauza scurgerii.am intrebat-o pe doct daca scurgerea aia ar putea fi candida si mi-a spus ca nu,ptr ca arata altfel candida.mi-a prescris gynofort si tantum rosa.cand mi-am cumparat gynofort am vazut ca pe prospect scrie ca este pentru candida.as vrea sa va intreb ce credeti despre scurgerile astea?ar putea fi o rana mica pe col pe care sa nu o fi observat doct?mai trebuie sa-mi vina rez la testul papanicolau. Offline #8 2011-04-02 23:03:05
Re: sangerari dupa actul sexualam revenit . va spusesem k am unele probleme q sangerarea dupa actul sexual... am luat 8 capsule de Flucovim (100 mg) si mi-a trecut sangerarea si nici nu m-a my usturat atat de rau...doar f putin, ceea ce tin sa cred k aveam doar o iritatie si nu asa qm ma impacientasem k ash avea vreo rana pe col. ma simt mult my bine si sper sa nu my am niciodata probleme q infectiile k este f dureros si ai senzatia aia de disconfort. multa sanatate si aveti grija de voi ! Offline #9 2011-04-03 09:42:41
Re: sangerari dupa actul sexual
nu e normal sa ai astfel de sangerari/scurgeri dupa fiecare contact sexual. la medic ai fost?
dupa descrierea scurgerilor clar nu este candidoza, probabil un alt tip de infectie, sau o mica rana pe col. asteapta rezultatul testului papanicolau inainte sa faci tratamentul. eventual mergi cu rezultatul la un alt medic daca nu esti multumita de acesta. multa sanatate! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|