homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerari dupa actul sexual

#1 2011-03-27 22:17:57

andrell
Membru
Inregistrat: 2011-03-27

sangerari dupa actul sexual

buna ! din noiembrie fac tratament pt chlamydia si infectii cu streptococ grupa b si intr-un final am scapat de ele dupa un tratament destul de lung . acum dupa ce-am scapat de belele astea , am dat de altceva..eu cred k de candidoza pt k am acele simptome...my ales k am luat  atatea antibiotice f puternice si anume : azitromicina, zinat, doxicilina...este posibil sa am asa ceva si my rau este k in ultimele 2 acte sexuale am avut sangerari dupa ceea ce cred k este o rana pe colul uterin. voi ce credeti ? specific k pt candidoza am inceput un tratament q flucovin si eu si partenerul... astept raspunsul vostru ! multa sanatate !

#2 2011-03-28 01:08:39

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Re: sangerari dupa actul sexual

mergi la medic si vezi de rana...
desi eu ma gandesc ca daca ai tot fost la controale pt chlamydia, ar fi vazut rana, dar oricum, mergi la un control...

hjarta

#3 2011-03-28 20:18:18

andrell
Membru

ms mult ! da...am fost de 3 ori la control in 5 luni, dar poate este my putin grav dekt cred eu, poate o fi doar o iritatie de la atatea ovule...dar pt siguranta o sa ma duc la control..again... dak a my patit si altcineva k mine, va astept q raspunsuri.. si in cealalta problema....k nah am scapat de una si am dat de alta belea si anume de candidoza...cum pot scapa ? ce tratament sa iau ? sa scap de acea mancarime, inflamatie si secretie albicioasa ?! :bang:

Ultima oara a fost editat de andrell (2011-03-28 20:25:30)

#4 2011-03-28 22:52:41

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

si pentru candidoza ( oricum tu doar banuiesti ca asta ar fi, cel mai bine iti faci o lama) mergi tot la medic. iti faci o analiza de secretie si un consult si vezi si de rana, si de mancarimi

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#5 2011-03-29 17:21:09

andrell
Membru

ms mult !

Publicitate

loading...

#6 2011-03-30 11:28:17

nataly 2290
New member
Inregistrat: 2011-03-26

salut .Am si eu o intrebare in timpul cind alaptam nu tot timpul,dar uneori dupa relatii parca mi se incepea ciclu.Dar nustiu era ciclu sau erau singerari desi tineau cite o saptamina..?E normal sa fie asa sau e ceva in neregula?

Ultima oara a fost editat de nataly 2290 (2011-03-30 11:29:55)

#7 2011-04-01 14:53:15

dolcebaby
New member
Inregistrat: 2008-02-07

buna ziua,sper sa ma puteti ajuta si pe min.mi-am inceput viata sexuala cu cativa ani in urma (am 19 acum)si pana acum nu am avut probleme.dar dupa o perioada de 6 luni de abstinenta,dupa contactu sexual aveam scurgerii maronii ca si kum ar fi ultima zi de mestruatie.am fost la ginecolog si mi s-a parut un pic superficial.in 5 min a terminat cu min.mi-a spus ca am uterul retrovers si din cauza asta am uneori dureri in timpul contactului sexual si ca am colul uterin un pic iritat din cauza scurgerii.am intrebat-o pe doct daca scurgerea aia ar putea fi candida si mi-a spus ca nu,ptr ca arata altfel candida.mi-a prescris gynofort si tantum rosa.cand mi-am cumparat gynofort am vazut ca pe prospect scrie ca este pentru candida.as vrea sa va intreb ce credeti despre scurgerile astea?ar putea fi o rana mica pe col pe care sa nu o fi observat doct?mai trebuie sa-mi vina rez la testul papanicolau.

#8 2011-04-02 23:03:05

andrell
Membru

am revenit . va spusesem k am unele probleme q sangerarea dupa actul sexual... am luat 8 capsule de Flucovim (100 mg) si mi-a trecut sangerarea si nici nu m-a my usturat atat de rau...doar f putin, ceea ce tin sa cred k aveam doar o iritatie si nu asa qm ma impacientasem k ash avea vreo rana pe col. ma simt mult my bine si sper sa nu my am niciodata probleme q infectiile k este f dureros si ai senzatia aia de disconfort. multa sanatate si aveti grija de voi !

#9 2011-04-03 09:42:41

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

nataly 2290 a scris:

salut .Am si eu o intrebare in timpul cind alaptam nu tot timpul,dar uneori dupa relatii parca mi se incepea ciclu.Dar nustiu era ciclu sau erau singerari desi tineau cite o saptamina..?E normal sa fie asa sau e ceva in neregula?

nu e normal sa ai astfel de sangerari/scurgeri dupa fiecare contact sexual. la medic ai fost?

dolcebaby a scris:

buna ziua,sper sa ma puteti ajuta si pe min.mi-am inceput viata sexuala cu cativa ani in urma (am 19 acum)si pana acum nu am avut probleme.dar dupa o perioada de 6 luni de abstinenta,dupa contactu sexual aveam scurgerii maronii ca si kum ar fi ultima zi de mestruatie.am fost la ginecolog si mi s-a parut un pic superficial.in 5 min a terminat cu min.mi-a spus ca am uterul retrovers si din cauza asta am uneori dureri in timpul contactului sexual si ca am colul uterin un pic iritat din cauza scurgerii.am intrebat-o pe doct daca scurgerea aia ar putea fi candida si mi-a spus ca nu,ptr ca arata altfel candida.mi-a prescris gynofort si tantum rosa.cand mi-am cumparat gynofort am vazut ca pe prospect scrie ca este pentru candida.as vrea sa va intreb ce credeti despre scurgerile astea?ar putea fi o rana mica pe col pe care sa nu o fi observat doct?mai trebuie sa-mi vina rez la testul papanicolau.

dupa descrierea scurgerilor clar nu este candidoza, probabil un alt tip de infectie, sau o mica rana pe col. asteapta rezultatul testului papanicolau inainte sa faci tratamentul. eventual mergi cu rezultatul la un alt medic daca nu esti multumita de acesta. multa sanatate!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.