homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O unflatura..jos:|..

#1 2011-03-27 22:58:20

StarBaby
Full member
Inregistrat: 2011-01-03

O unflatura..jos:|..

Am o mare problema:|...in timpul actului sexual...el fiind in picioare..tinandu`ma in brate cum ar venii big_smile...am simtit la un moment dat...un fel de deraiere sa spun asa:d...[ca si cum ceva la mine in interior..sa` miscat de la loc]...ne`am oprit...si`a inceput sa mi se umfle o labie:|...plus o durere destul de mare.Am pus putina compresa cu apa rece..iar apoi...dupa vreo jum` de ora...crema de galbenele.Acum am observat ca am si`o dunga de vanataie:|...doare in continuare..si parca am o senzatie de amortire:|...ce crede`ti?..ce sa putem face?...El a spus ca daca continua sa doara si asa...sa vb cu mami..sa`i spun altceva..[ca`ci nustie de inceputul vietii mele sexuale]..si sa imi dea bani sa merg eventual...la un control ginecologic..sa vad. Ce sfaturi mi`ati putea da?cesafac...ati` fost in situatii asemanatoare? Mersii anticipat ! [am scris acest topic si la Vreau sa aflu..nustiu exact care e mai potrivit:|]

Am invatat ca trebuie sa iubesti...ca sa poti fi iubit !

#2 2011-03-27 23:08:38

spiridus7
Full member
Inregistrat: 2009-06-18

Re: O unflatura..jos:|..

Daca nu ai bani de ginecolog, dute la medicul de familie sa iti dea o trimitere la ginecologie si poate ai noroc, nu te gandi ca o sa te puna sa te dezbraci ca nu o sa o faca, in general medicii de familie dau trimiteri daca le ceri. Iar noroc in sensul ca depinde si de cum e organizat sistemul de sanatate in orasul tau, pentru ca la mine in oras, cu o trimitere la oftalmologie se asteapta 3 luni pana la consult si vrei nu vrei tre sa platesti in jur de 50 RON la privat. Dar poate ai noroc si te tratezi la stat.

#3 2011-03-27 23:16:04

rzv07
New member
Inregistrat: 2011-01-02

nu e chestie de bani... e de problema ce o intapina...citeste mia atent/a si iti dai seama ,,,ii de cum sa spuna...

#4 2011-03-28 01:34:44

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

pai zii mamei ca te doare..si gata big_smile doar nu vine cu tine forgetit cat despre problema...nu stiu ce sa.ti zic neutral

#5 2011-03-28 06:20:32

StarBaby
Full member

Pai asta e big_smile...sper sa nu vina !..asta ar fi problema in ai` spune
Doctoritsa` mea de familie...e foarte ok...cred ca m`ar ajuta:d.sa spun asa...
In mom` de fata` big_smile...numai e asa unflatura..dar tot doare..mai ales la atingere..

Publicitate

loading...

#6 2011-03-28 07:30:54

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Supravegeaza vanataia, ca poate e o simpla lovitura. Eu si acum ma mai trezesc vanata din cand in cand ca ma doare (daca nu m-ar durea nici n-as vedea ca sunt vanata) si nu stiu de unde big_smile Eu zic ca ti-a prins cumva labia si de aia...

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#7 2011-03-28 15:34:17

StarBaby
Full member

A crescut putin vanataia...si doare in continuare.Eu sunt cam sigura ca e o lovitura[sa spun asa]...dar totusi..mi`e frica sa nu se fi intamplat ceva mai grav...sau sa fie o problema la interior:d...Am vb azi cu mami...i`am spus o alta scuza evident...si ca merg maine la doctorita` de familie..sa vad...si sa`mi dea o trimitere sau ceva...sa fac un consult ginecologic daca crede ca`i nevoie..[desii chiar am de gand sa fac...pt ca ar fi foarte bine...avand in vedere ca ar fi prima data big_smile]...

#8 2011-03-28 15:37:43

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Daca tot iti da trimitere pt ginecolog si avand in vedere ca e prima data sfatul meu este sa iti faci un control asa cum trebuie, nu numai pt lovitura aia dar ti-ai inceput viata sexuala si e imperios necesar un control si nu numai acum cat esti activa sexual cat si in perioadele cand nu esti, trebuie sa ai grija de tine puss

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#9 2011-03-28 17:43:00

StarBaby
Full member

pai da...o sa merg oricum..sa fiu si eu mai sigura..ca si`n interior big_smile..e totul` in regula.Ms`>big_smile<

#10 2011-03-28 20:48:52

hanna22
New member
Inregistrat: 2011-03-18

am avut si eu o problema asemanatoare.eram la inceputul vietii sexuale si dupa un act sexual mi s-a umflat langa una dintre labii,era ca o galma.ma durea ca nu ma puteam aseza bine pe un scaun.a trecut de la sine cam intr-o saptamana.dar oricum,cel mai bine e sa te duci la doctor.bafta

#11 2011-03-28 21:33:42

StarBaby
Full member

Asa si la mine..dar e si vanata neutral...o sa merg la doctor..Mersii!

#12 2011-03-30 00:03:08

rzv07
New member
Inregistrat: 2011-01-02

in ce stadiu esti ?big_smile

#13 2011-04-04 18:39:50

StarBaby
Full member

E bine acum smile...Sa` retras si vanataia si unflatura big_smile...o sa merg si la un control..sa fiu sigura ca totul e in regula...in viitorul apropiat:)

#14 2011-04-05 23:26:03

adriatika
Membru
Inregistrat: 2011-04-05

si esti ok?pt ca si mie mi s-a intamplat sa mi se umfle ambele labii dar nu m-am dus la doctor si eu am fost vanata dar la mine si ustura ,in timp am dedus ca el a fost prea excitat si in momentele dulci nu mi simti durere decat placere si nu iti dai seama ca fiind prea tare si mai repede se poate intampla acest lucru.si mie mi-a trecut de la sine .

#15 2011-06-16 22:02:10

Bombonikaa
New member
Inregistrat: 2011-06-06

Si ai mai fost la doctor?
Eu zic ca ii de la actul sexual(un pic mai dur si fara lubrifiere) umflatura..si eu am patit a disparut a doua zi...si vanataia ta..poate k s-a prins cumva labia si a intrat inauntru..se mai intampla si eu patesc..te-ai ingrijorat dar nu era grav..dar e f bn sa-ti faci analize.

#16 2011-06-18 14:11:46

StarBaby
Full member

Mi`a trecut de mult big_smile...[n`am mai intrat pe forum de ceva timp caci nu am avut timp]...Pai a trecut..am mai dat pe`acolo big_smile..cu crema de galbenele..si am pus de 2 ori compresa cu apa rece,pt cateva minute. M`am ingrijorat pt ca nu stiam ce si cum..si de ce big_smile..Sper sa nu se mai intample,caci  nu e prea placut. Analize vreau sa`mi fac vara asta big_smile..am fost la ginecolog,insa doar pt un consult,analizele urmeaza sa le fac.

#17 2011-06-20 01:14:11

Andyno
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-06-16

asa se intampla cand e hardcore big_smile...lubrifiantul este de nota 10 ! incearca.

gONE aFTER pUSSY'es! ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.