|
Nu esti logat.
Am o problema...-4#58 2007-02-09 12:24:14
Re: am o problema...Nu te stresa atunci, nu sunt probleme Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #59 2007-02-13 14:10:00
Re: am o problema...Tutunul diminueaza efectul anticonceptionalelor? Offline #60 2007-02-13 14:10:50
Re: am o problema...nu, dar dauneaza grav sanatatii Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #61 2007-02-13 14:45:43
Re: am o problema...As mai avea cateva intrebari:1.Se zice ca nu treb sa treaca mai mult ede 12 oe de cand ai luat pastila.Pe prospect spune ca daca ai inceput sa o iei la o anumita ora e bine sa continui asa.De exemplu eu o iau la 9/9:30 in fiecare zi e vreo problema?2.Lecitina scade efectul anticonceptionalelor?Si o ultima intrebare:de obicei imi intrzia 1-2 doua,luna asta mi-a venit mai devreme k 3 zile.Se poate vb de sarcina?Kiar dac menstruatia s-a terminat am dureri groaznice de burta si am si o scurgere.Mersi mult de tot pt rasp anterior Offline #62 2007-02-13 14:51:30
Re: am o problema...e bine cum iei pastilele Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#63 2008-03-01 12:07:18
Re: am o problema...Am si eu niste nelamuriri doctoressa. In urma analizei de secretie vaginala mi-a iesit ca ar fi prezenta in organismul meu candida albicans. De asemenea exista si o reactie inflamatorie intensa. Doamna doctor mi-a dat un tratament dupa cum urmeaza: Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|