|
Nu esti logat.
Secretii vaginale#1 2011-03-28 17:02:14
Secretii vaginaleBuna ziua. As dori sa stiu cat mai multe informatii despre aceste secretii vaginale. Azi mi-a curs ceva mai mult decat era normal si decat mi s intampla de obicei, azi pur si simplu am simtit cum curge, secretia are o culoare normala si un miros normal, nu unul neplacut, singura problema este fapul ca mi-a curs mult si am simtit pur si simplu ca imi curgea. Mentionez ca am fost la ginecolog acum o luna pentru ca am o mica problema cu sanii iar de pe 6 martie iau femicur, am 17 ani si nu mi-am inceput viata sexuala, iar ciclul nu este chiar regulat(ginecologul mi-a spus ca nu e o problema daca imi intarzie sau imi vine cu o saptmana mai devreme insa mie uneori imi intarzie si mai mult de o saptamana, pentru asta nu i-au nimic pentru ca nu am stiut sa ii spun exact cat imi intarzie ciclul, iar pentru problema la sani mi-a recomandat sa iau cel putin 3 luni femicur) E ceva grav? Trebuie sa ma ingrijorez? Offline #2 2011-03-28 18:50:02
Re: Secretii vaginalemulte fete au ciclul neregulat, totusi iti recomand sa ai de exemplu un document xcel in care sa iti notezi datele cand iti vine menstra, sa iti faci un "istoric" al tau, sa monitorizezi cate zile dureaza fiecare ciclu. Offline #3 2011-03-28 19:01:26
Re: Secretii vaginale
in lateral la ambii sani am portiuni mai tari. nu stiu cum sa spun in termeni medicali. inainte cu o saptamana de ciclu m-au durut sanii foarte tare, nu stiu daca si pastilele au influentat, inainte nu am mai avut astfel de probleme dar intradevar de ceva luni imi apari noduli inainte de ciclu, noduli care se micsoreaza o data cu venirea ciclului si dispar usor usor. Dupa 2 luni voi merge din nou la ginecolog sa vad daca mai continui cu acest tratament sau nu. Am incredere in doctora, este cea mai buna din oras. Ultima oara a fost editat de Karina_ (2011-03-28 19:03:11) Offline #4 2011-03-28 19:08:16
Re: Secretii vaginaleprin durata unui ciclu - m-am referit la cat iti intarzie peste acele 28 de zile care sunt "standard" eu una stiu ca imi vine la 30-45 de zile, aproximativ. sunt femei care au ciclul regulat la 45 de zile si sunt foarte normale. Ultima oara a fost editat de orangina123 (2011-03-28 19:11:49) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|