homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

REZULTATE HPV

#1 2011-03-29 12:31:41

florentina23
Membru
Inregistrat: 2011-03-29

REZULTATE HPV

buna ziua,sunt florentina si sunt noua pe forum .Astazi am fost la doctor si mi-am luat rezultatele la testul papanicolau supa si nu inteleg exact daca e grav sau nu...pe rezultat scrie asa:
Celule exocervicale superficiale si intermediare,metaplazie scuamoasa,celule endocervicale ,unele atipice.Exudat inflamator cu PMN sau PNM(nu inteleg exact)flora mixta.
CITODIAGNOSTIC: AGC  ,inflamatie ,flora mixta.Am primit si tratament cu ovule pe care trebuie sa il fac timp de 4 luni apoi sa merg la un nou control,pot sa mai intretin relatii intime si sa folosesc anticonceptionale in timpul tratamentului?
va mutumesc din suflet si va rog sa imi dati un raspuns

Ultima oara a fost editat de florentina23 (2011-03-29 12:33:33)

#2 2011-03-29 21:25:49

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Re: REZULTATE HPV

daca ai primit tratament, inseamna ca ai o boala, o infectie. asa ca, bolnava fiind, nu stiu cum de te gandesti la sex.
ce ovule ei, cate pe luna, de cate ori pe luna?

partea a 2-a: nu ti-a explicat medicul pentru ce anume iei ovulele, nu ti-a interpretat analizele? tu nu ai intrebat?
din cate vad eu ai o inflamatie. flora mixta ma duce cu gandul la candida si gardnerella.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.