|
Nu esti logat.
Papanicolau + candida#1 2011-03-29 14:16:07
papanicolau + candidaam facut un test papanicolau si am si eu o rugaminte pentru doctoressa daca se poate. sa imi spuna ce parere are si ce sfaturi imi da:D Ultima oara a fost editat de lexas (2011-03-29 14:51:14) Offline #2 2011-03-29 15:57:20
Re: papanicolau + candidaProbabil ai candida din cauza administrarii de antibiotice,e bine de stiut ca de fiecare data cand faci tratament cu antibiotic,trebuie luat concomitent si un antimicotic si pastile pt reglarea florei intestinale,cum ar fi Biotics..nu cred ca candida trece de la sine..e bine sa mergi la dr sa-ti dea tratament,atat pt tine cat si pt partener,si folosirea prezervativului pana la vindecarea totala..tratamente nu se dau pe forum..in ceea ce priveste vaccinul HPV,cred ca-l poti face,ca nu esti suspecta de Hpv..mai asteptam si alte pareri.. Offline #3 2011-03-30 09:50:03
Re: papanicolau + candidamerci frumos. mai asteptam si alte pareri dar vad ca nu se inghesuie nimeni la discutie:P Offline #4 2011-03-30 17:47:19
Re: papanicolau + candidaCand vei merge la doctor,pt tratament,poti sa-l intrebi despre vaccin,este cel mai in masura sa te indrume in problemele tale,dar in principiu cred ca se poate.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|