homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-44-134

#2528 2011-04-08 23:24:57

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-44

somn dulce poke. ma pregatesc si eu de somn de acum, va citesc maine de dimineata. sa dormiti bine si sa visati frumos! va pupacesc dulce pe toate! noapte buna! pusspusspuss

mayya, mika pusspuss va multumesc dragelor. sa va auda DD. sper din suflet sa fie bune analizele ca sa incepem si noi sa facem sex, marturisesc ca inca nu am facut, avem 6 sapt cred de abstinenta smile, si sa vina apoi bebe cat mai repede ca il asteptam nerabdatori

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-04-08 23:27:37)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2529 2011-04-08 23:30:12

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

fete, merg la somn! noapte buna!  puss  wave

.

#2530 2011-04-08 23:33:37

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

mika puss noapte buna

onutza puss noapte buna

#2531 2011-04-08 23:46:49

Onutza23
Insomniac member

acum chiar ies smile
mika, mayya, somn dulce. si la toate care mai sunteti pe forum, pupici si vise frumoase!puss

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2532 2011-04-08 23:49:51

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

pupici puss puss
scuze ca am disparut dar am fost la biserica si dupa am iesit cu niste prieteni...

mika mea puss puss ma rog la DD sa fii bine si la anul sa iti tii copilasul in brate kram cu clexane, fara... sa poti sa iti tii puiutul la piept puss puss stii ca tin mult la tine si astea nu sunt doar niste vorbe spuse asa...

va pupacesc dulce pe toate puss puss
noapte buna wave

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

Publicitate

loading...

#2533 2011-04-09 02:44:46

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

fete puss neata

beau cafeaua,merg la dus,imbracarea si spalarea.va doresc o zi frumoasa!vorbim maine puss

va multumesc la toate pt urari kram  wave

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#2534 2011-04-09 08:01:05

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

hopsieu

'Neatza cascat
V-am citit/va citesc de pe tel.

Pupici tuturor. Haideti la cafea, ciocolata si ceai mornincoffee mornincoffee mornincoffee

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2011-04-09 08:03:55)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#2535 2011-04-09 08:12:27

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

hello!
vad ca uratii au asteptat sa ma racesc mai bine lol
va pup si va doresc un wk minunat!
noi plecam la tara la smotru smile
par  par  par

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2536 2011-04-09 08:16:55

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

neata  wave

onu, deocamdata nu ar tb sa te ingrijorezi, dar nici nu sunt de neglijat aceste probleme.
La mine din partea mamei mi se trage problema (mutatiile sunt heteorzigote, deci de la un singur parinte mostenite): bunica a murit de accident vascular (3 facute la numar, iar ultimul a fost fatal) si totusi a avut 2 copii, facuti ce-i drept devreme, in jur de 20 de ani; mama are si ea varice si a facut 3 copii(pe mine si pe sora la 21, 22 ani si fratele la 28 ani). Si totusi eu am aceste mutatii si n-am putut sa duc o sarcina la sfarsit, iar acum nu mai raman, dar cred ca problema majora e la sot si la mine mai putin.

Aceste mutatii genetice, asa cum am mai zis, poti sa le ai si sa nu se declanseze in nici un fel, dar odata activate, problema exista permanent. Am citit ca ele se manifesta in mod special cu cat se inainteaza in varsta, de accea si accidentele vasculare in general se fac la batranete. Si daca e sa ma iau dupa istoricul familiei mele, si mama si bunica au facut copiii cand erau tinere, deci nu putem sa facem o comparatie pt ca eu deja am depasit varsta la care mama a avut ultimul copil.

Si mie mi-au iesit majoritatea analizelor bune cand le-am facut, in afara de aceste 2 mutatii genetice cu risc de trombofilie, si Pro Global C care a iesit la limita (toate in afara unei sarcini). Dar am facut in ianuarie sau februarie anul aceste din nou hemoleucograma si cele clasice de coagulare, si sub tratamanet cu aspenter totusi mi-au iesit proaste alea de coagulare, mult in afara limitelor normale, iar la hemoleucograma indicele ala pt trombocite la fel in afara  nustiu

Si sa nu uitam ca in sarcina intotdeauna se accentueaza problema.

Maya, eu iti recomand sa nu neglijezi aceasta problema, majoritatea doctorilor ginecologi nici nu au auzit de aceste probleme (mai putin aia specializati pe infertilitate, astia mai au habar de asa ceva). Nu mai zic ca eu am dat si peste dr hemato care nici nu auzise macar de mutatiile genetice pe care le am eu si de aceea am ajuns la dr uscatescu la Bucuresti. Legatura asta intre problemele de trombofilie si sarcina s-a descoperit relativ recent, dupa anii 90, si de aceea multi doctori nu stiu de efectul pe care il au in sarcina. Daca tie deja ti-au apaut varice nu mi se pare bine deloc, un semnal de alarma ar tb sa fie.

Mie imi pare rau ca nu am stiut de aceste probleme inainte de a ramane insarcinata, ca poate acum imi tineam bebelusul in brate, dar cand ramasesem insarcinata nici macar nu auzisem de trombofilie sad.

mika, ti-am mai zis, stiu ca socul e mare, am trecut si eu prin asta, dar cu timpul ai sa te impaci cu ideea si sunt sigura ca ai sa reusesti sa ai bebelusul tau cu ajutorul tratamentului. Tb sa fim recunoscatori ca totusi tratament exista.

va pup pe toate

neata poke, imi pare rau de urati sad

almi, sper sa te faci mai bine cat mai repede puss

Ultima oara a fost editat de dirida (2011-04-09 08:18:25)

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#2537 2011-04-09 08:45:01

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

buna dimineata suratelor puss puss

Almi puss cum te simti ? multumim de cafea , vin cu cea mai mare placere

Poke smotruiala placuta azi , imi pare rau de urati , dar iti doresc sa fie ultima luna cand ii vezi , porma sa dispara pentru 9 luni  goodluck

Neruc , te pupicesc de mii de ori , m-a impresionat ce i-ai zis lu Mika , esti o fata cu suflet curat iar dumnezeu vede asta , iti doresc sarcina usoara in continuare si sa ai parte de un bebe grasunel ca in avatatarul tau puss puss puss

Diri puss neata si tie , o ciocolata calda sa iti insenineze ziua  mornincoffee

in rest va pup pe toate puss scuzati ca am disparut aseara dar mi-a fost rau

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#2538 2011-04-09 09:16:29

cris8
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-18

neatza fetele

mikule puss puss imi pare tare rau de vestile proaste, dar trebuie sa vezi partea plina a paharului, si anume ca le-ai descoperit la timp si exista tratament, te cred ca nu e usor sa primesti asemenea vesti dar nu fii suparata, gandeste-te ca acum esti pe mainile unui doctor exceptional si va gasi el rezolvari la toate problemele
te imbratisez si sa stii ca sunt alaturi de tine, nici nu ai idee cat de bine te inteleg.. kram

fetele nici eu nu vin cu vesti bune, declar a doua inseminare nereusita, supa m-au durut sanii pana ieri, de ieri s-au inmuiat, exact cum se intampla in fiecare luna inainte de urati, si azi dimineata am facut un test first response cu prima urinara si a iesit cat se poate de negativ (stiam sigur ca negativ va fi) acum am intrerupt utrogestanul ca nu are rost sa-mi intarzii mentruatia din cauza lui...
am fost daramata dar incerc sa imi revin, am crezut atat de mult in inseminarea asta...nu cred ca voi mai face inseminari,dau banii degeaba si in plus nu mai suport esecul, vom face o pauza momentan ca nu mai suntem in stare de nimic acum...si cred ca in vara vom face FIV...

va multumesc tuturor ca ati fost alaturi de mine, va rog sa nu va suparati ca intru pe forum mai rar, dar de multe ori pur si simplu nu sunt in stare sa mai vorbesc despre problemele astea, si incerc sa uit tot..
va pup pe toate cu mult drag puss

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#2539 2011-04-09 09:20:19

angel_sweety
Platinum member

Cris puss cuvintele nu pot descrie cat de mult regret pentru tine  supa

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti

#2540 2011-04-09 09:40:59

cris8
Insomniac member

angel puss multumesc puss
e foarte greu...ne straduim sa nu cadem amandoi intr-o depresie crunta...
si ieri tocmai am aflat ca fina noastra este insarcinata, vom fi nasi de botez, asta m-a bucurat foarte mult dar in acelasi timp mi-a accentuat starea de rau pt ca mi-a adus aminte ca noi nu putem face copii, cand toata lumea din jur poate...
nici nu vreau sa ma mai gandesc ca simt ca o iau razna

Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune

#2541 2011-04-09 09:44:19

angel_sweety
Platinum member

Cris nu vreau sa par ca invart cutitul in rana , dar ieri in a cata zi de la IA erai ?
crede-ma imi pot doar inchipui cat de greu iti e , si cat de greu le e tuturor fetelor ce se confrunta cu probleme atat de mari , pot doar sa va spun ca sunt alaturi de voi , ca sunteti niste persoane minunate, si sa nu renuntati niciodata la speranta, dumnezeu are un plan pentru fiecare, mai devreme sau mai tarziu toate vom reusi

#2542 2011-04-09 10:12:34

cris8
Insomniac member

angel in ziua 10 DPO...iar la mine faza luteala e cam de 12 zile, nu de 14...nu cred ca e devreme pt test, oricum de ieri de cand nu mai simt sanii tari am stiut ca nu am ramas...pana atunci am fost sigura ca e bebe, vorbeam cu burtica zilnic... smile doar ca era o burtica goala din pacate supa
luna asta se implinesc 4 ani de sperante naruite luna de luna...imi vine sa plang continuu dar parca nici lacrimi nu mai am...
nu vreau sa va intristez, dar eu nu mai cred in nimic...nici in planul lui Dumnezeu ca se pare ca pentru noi nu are niciun plan, dar pt toti tiganii are...tocmai am vazut la tv ca prin spitale nu mai fac fata medicii cu solicitarile de avorturi...daca ar exista Dumnezeu cel mare si bun nu s-ar intampla asta...

#2543 2011-04-09 10:13:53

Onutza23
Insomniac member

neata fetele mele dragi!puss
poftiti cu toatele la cafelutza, ceai si ciocolata!

#2544 2011-04-09 10:23:35

angel_sweety
Platinum member

Cris te inteleg si iti sunt alaturi , poti sa te superi pe mine dar mie mi se pare devreme pentru test . oricum e decizia ta , iti spun sigur ca dumnezeu vede ce se intampla dar destinul ni-l putem schimba noi luptand in continuare

Onutza puss te pup , ce faci draguta ? esti la munca ?

#2545 2011-04-09 10:25:52

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

grater

am plans eu pt tine cris8, daca nu mai ai lacrimi. IMi pare atat de rau si te inteleg f bine. Am vazut si eu stirea cu avorturile...crunt, dar din pacate adevarat. Nici nu stiu ce sa-ti zic, imi inchipui ca orice spunem noi nu-ti alina durerea, dar ma bucur ca nu o sa renuntati. Trebuie sa reusesti pana la urma, TREBUIE!

Te pup si te imbratisez!

Eu ma mai strans niste cutii cu lucruri (pe care evident ca le-am lasat acolo unde le-am umplut ca nu am mai puttu sa le ridic ), se apropie mutarea, peste 1 sapt o sa fiu la casuta noastra  happy

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#2546 2011-04-09 10:30:19

Onutza23
Insomniac member

almi puss, cum te simti astazi, sper ca esti mai bine! multumesc de cafelutza puss

poke puss, spor la treaba!

sonia puss, o zi frumoasa incununata de succes la concurs!

diri puss, acush esti la casuta ta, ce frumos! hjarta imi pare rau ca ai atatea probleme, sper din suflet sa se rezolve usor usor si sa ai si tu bebitza al tau!
bunica mea, mama tatei, are cum spuneam varice de cand era tanara, si de cand am realizat eu ce se intampla in lumea asta ii sunt sparte si a avut ani la rand rani deschise la picioare. acum am descoperit un doctor la bistrita nasaud si pot spune ca la cei 82 ani ai ei, i se inchid ranile usor usor. m-am temut sa nu mostenesc si eu varicele de la ea, insa pana acum picioarele mele sunt in regula, nu a aparut nimic suspect. in plus mamaia are probleme cu inima, nu mai stiu de cat timp, dar e cardiaca, fara probleme majore insa. problemele ei cred ca au fost mostenite si de baiatul cel mai mare, care acum 2 ani a facut infarct si a murit pe loc. tatal meu are si el probleme, insa minore cred pt ca nu face tratament, dar din cand in cand mai face cate o electrocardiograma. tre sa mentionez ca si el, si fratele lui Dumnezeu sa-l ierte, dar si mamaia au mult peste greutate, adica tata la 1.80 are 105 kg. iar fratele lui era mult mai voinic

eu daca voi incerca mult timp sa raman insarcinata, dar fara succes, o sa fac cu siguranta si analizele astea. unde gasesc o lista completa cu tot ce trebuie facut?

cris, imi pare sincer rau ca a fost o IA nereusita, eu insa pana nu scrii tu negru pe alb ca ti-au venit uratii, continui sa sper intr-o minune pt tine! multa putere si curaj sa treci peste tot, te asteptam la noi oricand te simti tu pregatita puss

angel puss, sunt acasa, am iesit din tura ieri si pana maine sunt libera dance

mi-au venit uratii bine de tot de dimineata, bine ca nu ma doare nimic. aseara am stat o juma de ora pe forum sa vad cand va povesteam de nedumerirea mea cu ziua in care am ovulat. azi am calculat ca mi-a venit fix la 14 zile de la ovulatie, dar luna asta am si ovulat 6-7 zile mai tarziu. nu e cam mult un cm de 36 de zile? se poate ca abstinenta de la  sexinpat  sa ma fi afectat?

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-04-09 10:31:56)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.