homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Schimbare antibebe

#1 2011-03-30 20:18:34

danisanda
Membru
Inregistrat: 2011-03-30

Schimbare antibebe

Buna,am 25 de ani,si de 9 ani am luat Tri-regol fara pauze(la recomandarea de la planing).Acum fac prima oara pauza.Intrebarea consta in faptul,eu cred ca nu imi mai priesc antibebe pe care le foloseam ,in ultimul timp m-am ingrasat mi se unge groaznic de repede parul,eram depresiva,libidou zero.Acum as vrea sa schimb antibebe cred eu cu Yasmin,dar mie frica sa nu ma ingras(cand am luat tri-regol in prima luna m-am ingrasat 8 kg,si greu mi-am revenit).Am fost la un planing si mi-a zis luat tensiunea si ma cantarit,fara nicu un fel de alte analize; si mia dat trei feluri de pastile :logest yasmin si al treilea fel am uitat cum se numesc.Va rog daca puteti sa ma lamuriti.

#2 2011-03-31 08:02:18

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

Re: Schimbare antibebe

rotfl2 ti-a dat tie sa alegi?? schimba medicul si nu lua dupa ureche

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#3 2011-03-31 09:17:56

Asd
Full member
Inregistrat: 2010-08-03

Da...cam ciudat.Probabil or avea toate aceiasi concentratie(desi nu cred).Poti de ex daca pastilele vechi aveau o conc mare sa iei din astea recomandate pe cele cu conc cea mai mica.Oricum cel mai bine e sa consulti alt medic pt a evita neplacerile....

Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide!  partydance

#4 2011-03-31 09:27:34

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

nu cred ca au aceeasi concentratie ca eu iau yasmin si nu am cu ce sa le inlocuiesc in caz de ceva

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#5 2011-03-31 09:28:00

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

danisanda a scris:

Buna,am 25 de ani,si de 9 ani am luat Tri-regol fara pauze(la recomandarea de la planing).Acum fac prima oara pauza.Intrebarea consta in faptul,eu cred ca nu imi mai priesc antibebe pe care le foloseam ,in ultimul timp m-am ingrasat mi se unge groaznic de repede parul,eram depresiva,libidou zero.Acum as vrea sa schimb antibebe cred eu cu Yasmin,dar mie frica sa nu ma ingras(cand am luat tri-regol in prima luna m-am ingrasat 8 kg,si greu mi-am revenit).Am fost la un planing si mi-a zis luat tensiunea si ma cantarit,fara nicu un fel de alte analize; si mia dat trei feluri de pastile :logest yasmin si al treilea fel am uitat cum se numesc.Va rog daca puteti sa ma lamuriti.

Dupa cele descrise de tine cred ca e cazul de o discutie mai amanuntita si de o decizie mai ferma, evident nu a ta...cum bine zic fetele, cred ca ar trebui sa mai ceri si o a doua opinie

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

#6 2011-03-31 09:28:22

daenarys
Vizitator

logest si yasmin sunt contraceptive total diferite smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.