homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fir chirurgical neeliminat

#1 2011-04-01 22:11:37

Devi
New member
De la: Ialomita
Inregistrat: 2007-05-02

fir chirurgical neeliminat

buna seara.
am si eu o problema pe care vreau s-o supun atentiei voastre. am nascut in octombrie 2010 pe cale normala un baietel si am fost cusuta si in interiorul vaginului.toate firele au cazut de la sine in aproximativ o luna jumatate  in afara de unul. la controlul de 6 saptamani doctora mi-a spus ca poate fi eliminat firul si dupa 2 luni asa ca am stat linistita. insa acest fir nu mi-a cazut nici acum. o sa ma duc la controlul de sase luni saptamana viitoare dar pana atunci voiam sa aud parerile voastre, poate aparea problema? mentionez ca nu ma doare si nici nu ma incomodeaza, de-aia am si uitat de el atata timp.smile

Nobody is what it appears to be!

#2 2011-04-04 13:01:29

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: fir chirurgical neeliminat

atita timp cit nu te supara nicicum, ma indoiesc de faptul ca e vreo problema...oricum, medicul tau va scoate firul acela daca va considera ca e necesar cu ocazia controlului de sapt. viitoare

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.