|
Nu esti logat.
Macmiror capsule moi,diclotard ,metronidazol impreuna cu karissa?????Pagini: 1 Subiect inchis
#1 2011-04-02 12:38:16
macmiror capsule moi,diclotard ,metronidazol impreuna cu karissa?????buna!!!! am nevoie de un raspuns urgent va rog..... am facut un consult ginecologic si doamna doctor mi-a prescris un tratament macmiror capsule moi , diclotard , metronidazol. si ca anticonceptionale mi-a recomandat karissa . Am luat o zi tratamentul insa a doua zi mi-a venit menstruatia si nu stiu ce sa fac sa mai continui cu tratamentul sau sa-l intrerup si sa iau anticonceptionalele??? are ceva daca iau si tratamentul si anticonceptionalele au vre-o reactie mentionez ca macmiror sunt capsule moi care se introduc ..... Offline #2 2011-04-02 14:54:01
Re: macmiror capsule moi,diclotard ,metronidazol impreuna cu karissa?????gratzyella, ai warn pentru postare multipla. te rog sa citesti regulamentul Offline Subiect inchis Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|