homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topless-consecinte

#1 2011-04-02 17:00:11

Karina_
Full member
Inregistrat: 2010-12-16

topless-consecinte

Buna ziua. As vrea sa stiu cat de bine este sa facem topless, cat de sanatos, ce SPF trebuie sa aiba crema de protectie solara cu care ne dam pe sani si ce sa facem sa evitam diferitele probleme. Stiu ca inca nu este vara dar acum mi-a venit aceasta intrebare. Multumesc

#2 2011-04-02 17:09:33

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Re: topless-consecinte

Nu am facut topless niciodata si nici nu cred ca o sa fac vreodata, dintr-un singur motiv si anume sanatatea. Daca o sa fac o sa fac la ore potrivite, nu in miezul zilei si m-as da cu o crema cu SPF-ul cel mai mare. Imi e frica de boli, de cancerul de piele, de san, chiar si de arsurile care le poate provoca soarele si care nu sunt deloc usoare.

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#3 2011-04-04 09:04:16

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

Re: topless-consecinte

nici eu nu as face topless din aceleasi motive.. ce rost are sa-mi expun sanii la cancer pt o luna de bronz? pentru o dunga amarata?

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.