|
Nu esti logat.
Stundetii de la stomatologie#1 2011-04-03 14:06:52
stundetii de la stomatologieBuna ziua. M-am hotarat sa deschid acest subiect pentru ca am o mica probleme cu dintii, si anume o carie mica, maseaua nu ma doare deci nu e nevoie sa mi se scoata nervul. In momentul de fata familia trece printr-o perioada financiara cam dificila, bunicul este bolnav, trebuie operat si nu le pot cere bani parintilor, asa ca ma gandeam sa ma duc la facultatea de stomatologie sa imi plombeze studentii maseaua. Vreau sa merg cat mai repede, sa nu astept pana se agraveaza situatia. Caria este destul de mica, din punctul meu de vedere nu e mare branza. Deja am un numar de telefon de la o studenta in anul 5. As vrea sa stiu daca se merita sa ma las pe mana lor? Si din ce an fac practica studentii de la stomatologie Sunt nehotarata, deci, astept pareri. Offline #2 2011-04-03 14:09:38
Re: stundetii de la stomatologieDar de ce nu mergi la o Policinica stomatologica de stat? Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #3 2011-04-03 14:35:15
Re: stundetii de la stomatologie
acolo cam ce preturi au? Offline #4 2011-04-03 14:38:30
Re: stundetii de la stomatologiePai e gratis. Aia e ideea policlinicii de stat - ca nu platesti! Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #5 2011-04-03 15:40:48
Re: stundetii de la stomatologieNu stiu nicio astfel de policlinica in Craiova dar voi cauta. Multumesc Offline Publicitateloading...
#6 2011-04-03 16:47:15
Re: stundetii de la stomatologiemergi la medicul de familie si iti da trimetere. Nu te costa nimic Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|