homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Rezultate analize medicale

#1 2011-04-03 17:15:31

collen
Membru
Inregistrat: 2011-03-29

rezultate analize medicale

Buna ziua,

Citesc de mult timp pe acest forum si m-am gandit ca ma puteti ajuta cu cateva detalii despre analizele facute recent. Saptamana viitoare am programare la doctor, insa pana atunci as vrea totusi sa-mi fac o idee despre rezultatele primite.

-examen secretii vaginale:celule epiteliate frecvente, leucocite frecvente, levuri absent, fibra microbiana grad flora mixta baciliara G si G-abundenta, Fr. Clue-cells, asp. de vaginoza bacteriana.

Pe fisa de diagnostic am bifat urmatoarele: frecvente hematii, vaginoza bacteriana, ASC-US,iar la diagnostic citologic final ASC-US /  CLASA C II- CIII PAP(presupun ca aceasta este papanicolau).

Mentionez ca in urma ecografiei facute odata cu testul pap. am urmat un tratament de 1 saptamana cu cefalexin 500 si flamexin pentru un chist localizat langa ovarul drept.

Multumesc mult !

#2 2011-04-04 12:59:12

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: rezultate analize medicale

ai o infectie vaginala care trebuie tratata si din cauza careia, foarte probabil, si Papanicolaul e asa rau.
E deci nevoie de tratament(cel facut de tine nu a avut un efect bun asupra infectiei vaginale...dealtfel nici nu i s-a adresat ei)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2011-04-04 14:39:13

Asd
Full member
Inregistrat: 2010-08-03

Buna.Imi cer scz ca postez intrebarea aici dar  m-am gandit sa nu mai deschid alt topic.Iau ac de un an de zile.Ma cam bate gandu sa ma duc luna asta la ginecolog pentru control...adica mai degraba pt analize.Insa nu stiu ce analize sa fac.Aveti idee cam cat m-ar costa cu totul?

Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide!  partydance

#4 2011-04-04 14:40:37

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

hemoleucograma completa, colesterol (total si fractiuni), trigliceride, glicemie, TGO, TGP, Timp Quick
sunt gratuite cu trimitere de la medicul de familie, mai putin timpul quick care e vreo 15 ron
deci nu la ginecolog mergi pentru analize, la medicul de familie care iti da trimitere la un laborator

#5 2011-04-04 14:46:26

Asd
Full member

Eu mi-am facut analizele de sange la inceputul lunii ianuarie.Au iesit toate ok.Insa nu stiu sigur daca mi le-a facut  pe toate dar am impresia ca da.Ultimile 3 nu imi amintesc sa le fi vazut pe foaie...si foaia a ramas la ea.La medicul de fam nu prea pot sa ma duc si sa-i cer asta deoarece va afla ai mei.La ginecolog presupun ca ar costa cam 2 mil jum nu?Ca doar 1 mil e consulatia...presupun ca o platesc si p`aia.Astea sunt analize hormonale nu?ca am inteles ca astea trebuiesc facute cand iei ac.Ms mult pt rasp puss

Publicitate

loading...

#6 2011-04-04 14:48:05

heimdall
Diamond member

la ginecolog nu se fac analize de sange
presupun ca doar timpul quick nu l-ai facut, adica restul fac parte din cele uzuale, mergi la un laborator si fa-l
nu, nu sunt analize hormonale, alea nu au relevanta cat timp iei AC =hormoni

Ultima oara a fost editat de heimdall (2011-04-04 14:49:24)

#7 2011-04-04 14:49:35

Asd
Full member

Pai hormonale...asa imi zisese asistenta cand am intrebat-o.Alea nu sunt tot astea care le-ai enumerat tu?Timpul quick ce fel de  analiza e?Adica ce "depisteaza".Ms inca odata

#8 2011-04-04 14:50:29

heimdall
Diamond member

timpul quick depisteaza daca ai probleme de coagulare a sangelui
asistenta nu stie ce spune sau nu a inteles ce ai intrebat-o

#9 2011-04-04 14:52:13

Asd
Full member

Ms mult.Pai si la inceput...eu am fost la ginecolog pt past...Si doctora mi-a zis sa mai revin odata la 6 luni pt analizele hormonale.In fine,oricum nu prea mi-a inspirat prea multa incredere....ms mult inca odata.

#10 2011-04-04 14:55:42

heimdall
Diamond member

cred ca la astea se referea si ea, dar nu s-a exprimat cum trebuie smile

#11 2011-04-05 10:04:44

collen
Membru

Multumesc pentru raspuns doctoressa!

Daca se poate sa te uiti si pe tratamentul primit si sa-mi spui o parere. Mi-a spus ca am o rana pe col si ca trebuie sa-mi refac analizele dupa urmatorul ciclu si dupa ce termin tratamentul. Mi-a prescris ovule polygymax pt 10 zile, iar apoi ovule fluomizin pt 6 zile.

Pentru partener nu mi-a spus  nimic. Ar trebui sa ia si el ceva?

Multumesc mult !

#12 2011-04-07 12:11:28

collen
Membru

fetelor,

Ma ajutati cu o parere, va rog!

Multumesc!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.