|
Nu esti logat.
Microgynon - cum scap de cosuri??#1 2011-04-03 17:28:49
Microgynon - cum scap de cosuri??Am ajuns la al treilea tip de contraceptive, Microgynon, dupa ce am avut spotting atat la Karissa cat si la Mercilon. Pana aici toate bune, nu mai am spotting, nu mai am stari de voma, nu am pofta de mancare, (parca s-a redus si celulita ), insa daca totul ar fi perfect, ar fi prea frumos sa fie adevarat. De cand iau Microgynon (de doua luni), mi-au aparut cosuri (eu nu am avut acnee in viata mea), atat pe fata, cat si pe umeri. De obicei apar cam in ultima saptamana de pastilute si dispar dupa menstra... Ce sa fac?? Cosurile care imi apar sunt din acelea "sub piele", fara cap alb...niste umflaturi rosii care dispar intr-un final, fara a colecta. Am auzit ca in aceasta situatie, ar fi indicat Yasmine (au aceeasi cantitate de estrogen ca si Microgynon, fiind diferit progestativul), dar parca nu-mi vine sa merg inca o data la planning si sa o iau iar de la capat (daca nu ar fi cosurile astea, chiar as zice ca totul este, in sfarsit, bine)... Viata e grea pentru cei care o iau in serios, dar este un dezastru pentru cei care se lasa in voia ei! Offline #2 2011-04-09 12:41:57
Re: Microgynon - cum scap de cosuri??buna...numa pricep la prea multe insa un sfat in legatura cu acneea as putea sa-ti ofer.eu momentan folosesc un sapun special de la Sebamed.Sunt foarte multumita si nu as renunta la el pentru nimic.e adevarat ca e putin cam cump insa rezultatele sunt magnifice.de asemenea si produsele de la Roche-Posay sunt foarte bune. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|