homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Beta Hcg va rog eu ajutati-ma fara sa ma luati la misto

#1 2011-04-03 18:49:09

zabet28
New member
Inregistrat: 2011-04-03

Beta Hcg va rog eu ajutati-ma fara sa ma luati la misto

Buna ziua. O sa incerc sa scriu pe scurt.... am nascut pe 28 iulie 2010 prin cezariana... am avut CM cam in fiecare luna de atunci...11 decembrie am avut un contact sexual neprotejat (am mai avut si in noiembrie dar tot asa, nu a ejaculat in mine).... dar nu a ejaculat in mine.... pe 1 dec mi-a venit CM normal.... pe urma mi-a venit iar pe 28 decembrie... ceva mai putin decat pe 1... dar parea tot normal... In luna ianuarie nu mi-a venit deloc... am facut eu o prostie si am inceput chiar daca nu imi venise CM sa iau pastile anticonceptionale... cam 10 zile le-am luat... le-am oprit pe 16 februarie... si pe 19 februarie mi-a venit CM ... am luat din prima zi de ciclu anticonceptionale.... la inceputul lui martie ma durea burta si imi faceau zgomot matele.... eu aveam impresia ca mi se misca ceva in burta.... am fost dimineata pe 8 martie la Medlife... si mi-a facut Beta HCG.... in 2 ore aveam rezultatul <1.20. Mi s-a explicat atunci ca daca e rezultatul ala nu sunt insarcinata. Tin sa preczez ca si in octombrie mi-am facut un Beta HCG din cauza ca aveam o sangerare care nu se mai oprea si mi-a dat aceasi valoare.

Problema mea este... pe 17 martie mi-a venit CM.... cam la o saptamana dupa ciclu... am avut niste dureri insuportabile de stomac (am mancat la ra 13 lapte cu cereale si dupa nu am mai mancat nimic)... si seara pe la 6 ma luat durerea rau de tot.... cum sunt durerile de gastrita.... am chemat la 3 noaptea salvarea pt ca nu ma lasau... mi-au spus ca mai mult ca sigur din cauza ca facusem exces de pepsi, cafea, nu mancasem.. si mai ales din cauza ca mananc fff tarziu... am facut o colica intestinala.... mi-au facut injectii cu no spa si scobutil si ma lasat durerea. De atunci nu ma mai durut.

DAR.... de ieri.... dupa ce mananc putin dimineata... mi se face o forma de burta ca si cum as fi gravida..... eu am incercat sa ma apas sa vad daca am contractii.... sau daca ma doare.... dar nu.... si ma gandesc... totusi ar fi trebuit sa se vada la beta hcg si sa iasa mult mai mare valoarea daca as fi insarcinata nu... tinand cont ca ar trebuii sa am destul de multe saptamani de sarcina.... ma gandesc ca poate forma asta de burta de femeie insarcinata... este ca nu s-a retras inca uterul complet... si poate sunt balonata si mi se face aceasta forma de burta?

Sincer nu stiu.... m-am gandit la sarcina extrauterina... eu in ianuarie am facut un test de sarcina si mi-a dat negativ... o singura liniuta.... si unul in februarie... si tot o singura liniuta mi-a dat.

Care este parerea voastra? Va multumesc

#2 2011-04-03 19:00:59

persifona
Vizitator

Re: Beta Hcg va rog eu ajutati-ma fara sa ma luati la misto

Insarcinata nu esti, iesea si la test normal si Beta HCG. In plus, chiar si sarcina extrauterina iese la testele astea, asa ca nu te gandi la asta.

Despre restul nu stiu ce sa-ti zic, dar probabil o sa te lamureasca fetele.

#3 2011-04-03 19:31:01

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

asa cum a zis si Persi, nu ai cum sa fii insarcinata, data fiind valoarea la beta HCG.
cu burtica... am auzit multe femei care au nascut, ca abdomenul lor are tendinta sa ia proportii imediat ce mananca. si la mine se intampla la fel... uterul s-a retras de mult, n-as sti sa-ti spun care e cauza, probabil s-au "relaxat" prea mult muschii abdominali si ar trebui sa-i punem si noi putin la treaba  tongue  tongue
iar durerile  de stomac, cu siguranta nu pot fi puse in legatura cu o eventuala sarcina.
eu as zice sa te linistesti smile

#4 2011-04-03 20:50:43

zabet28
New member

Gata. M-am calmaty... am fugit la Filantropia... insarcinata nu sunt... dar am colicistul marit si trebuie sa imi mai fac alte investigatii de specialitate. Deci mi-a iesit din minte cum ca as putea fi gravida.

Va multumesc

#5 2011-04-03 21:36:26

gargarita
Moderator

ma bucur ca te-ai linistit smile sanatate multa!

Publicitate

loading...

#6 2011-04-05 21:14:42

zabet28
New member

Multumesc frumos, la fel si tie

#7 2011-04-05 21:41:07

gargarita
Moderator

multumesc smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.