|
Nu esti logat.
Uter retrovers?#1 2011-04-03 21:38:34
uter retrovers?seara buna!..am fost la un control ginceologic din cauza ca am dureri mari in timpul actului sexual si niste usturimi ingrozitoare...dupa analize medicuk mi-a spus ca am ``uter retrovers``si flora bacilara insa nu prea mi-a explicat ce inseamna niciuna din ele..doar mi-a recomandat nijte ovule~~flagyl``se numesc si o crema``nidoflor``...m-ar interesa ce presupune mai exact uterul retrovers si de la ce am``flora bacilara``..multumesc Offline #2 2011-04-03 21:49:58
Re: uter retrovers?Cateodata flora vaginala se modifica datorita mai multor factori,de obicei anumite bacterii traiesc normal in vagin si se inmultesc cand gasesc terenul propice sau pot ajunge din colon din sfera intestinala si produc infectii vaginale..trebuie sa iei ovulele acelea, iar pt uter retrovers citeste aici http://www.seximus.ro/articole/uter_retrovers.php Ultima oara a fost editat de eueu10 (2011-04-03 21:54:38) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|