homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatie de durata Ajutor

#1 2011-04-04 00:34:28

cristina.adelina
Membru
De la: uk
Inregistrat: 2011-04-04

menstruatie de durata Ajutor

buna

am si eu o ingrijorare , asa as vrea sa o numesc de moment . la sfarsitul lunii martie mai exact pe 25 mi'a venit ciclul. pana aici totul absolut normal ,data fixa totul ok. in momentul de fata au trecut deja 8 zile de cand ciclul meu dureaza.si am inceput sa ma ingrijorez. fluxul nu ste unul abundent , durata ma sperie. mentionez faptul ca iau yazmin din decembrie si pana acum am avut un ciclu regulat care tinea maxim 6 zile, deasemnea si ca la mijlocul lunii martie am uitat o pastila si doua la sfarsitul lunii . pe toata durata lunii nu am avut nici un contact sexual si ca pe data de 2 aprilie datorita faptului ca am revenit in tara m'am luptat singura cu doua bagaje destul de grele.
acum nu stiu din ce cauza ma confrunt in momentul de fata cu aceasta problema. nu stiu da ar trebui sa panichez si sa dau fuga la doctor. sper sa pot gasi un sprijin printre voi  smile

multumesc

#2 2011-04-04 09:01:56

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

Re: menstruatie de durata Ajutor

e posibil sa fie spotting din cauza pastilelor uitate. reactie frecventa daca uiti o pastila.. deja la 3 trebuia sa te astepti. o sa se opreasca de la sine

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#3 2011-04-06 20:19:50

cristina.adelina
Membru
De la: uk
Inregistrat: 2011-04-04

Re: menstruatie de durata Ajutor

multumesc pt raspuns intre timp am scapat smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.