|
Nu esti logat.
Candida si sexul oral#1 2011-04-04 19:16:59
candida si sexul oralbuna, tocmai am fost la un consult ginecologic si mi-a spus ca am candida...pe timpul tratamentului ne vom abtine de la contact sexual,vom lua ambii tratament dar pot sa i fac eu sex oral lui?are vreo legatura?prietenul meu ia de ceva timp norfloxacin,poate asta contribui la aparitia candidei?dupa tratament o sa vreau sa repet analizele sa stiu dc sunt bine,dar lui ce fel de analiza ar trebui sa faca?adica nu vreau ca sa termin tratamentul ,sa facem dragoste si so primeasca de la mine sau eu de la el ca poate unul dintre noi nu sa vindecat... Offline #2 2011-04-04 20:32:45
Re: candida si sexul oralDa,si mie mi se pare ok si necesar sa va faceti analizele dupa tratament.La celelalte intrebari nu stiu sa-ti raspund,mai asteapta pareri.Dar ce nu inteleg eu e ca am inteles ca,candidoza face parte din organismul nostru...adica se afla in permanenta in flora vaginului si apare secretia doar cand s-a modificat ph-ul.Tocmai asta nu inteleg...daca e in permanenta in organismul nostru nu am avea cum sa scapam de ea.Sa inteleg ca tratamentul este doar pe moment,adica pana isi revine ph-ul inapoi?Si daca trece de la sine? :-/ Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|