homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce calitati trebuie sa aibe viitorul sot?-2

#20 2011-04-06 10:06:26

roxy30
Full member
Inregistrat: 2010-11-03

Re: Ce calitati trebuie sa aibe viitorul sot?

coraline a scris:

green_fairy a scris:

alinda a scris:

mie mi se pare o intrebare destul de ciudata, acel "cel mai bun dintre toti" ma duce cu gandul la un targ de animale lol
ca o relatie sa fie de durata trebuie sa existe in primul rand compatibilitate intre parteneri, trebuie ca cei doi oameni sa aiba niste idealuri comune si cam aceleasi planuri de viitor.

eu am mers dupa acest principiu si nu am dat gres smile e chiar tot ce mi-am dorit

pe calitatile bolduite am ales si eu. si am nimerit perfect, din punctul lor de vedere. insa... doar din aceste puncte de vedere lol din pacate in cazul meu nu este suficient

daca te bazezi doar pe mental sau pe "corazon" ai toate sansele sa gresesti (zic eu). inima este inselatoare (cate nu sunt dedicate pana la moarte unor barbati complet .... inutili) mintea este prea rationala.... cred ca trebuie sa existe acel ceva care sa le anuleze pe amandoua, sa nu le mai faca sa se bata intre ele

Pare destul de complicat, dar cum zicea Alexia "simti si stii ca el e si ca l-ai gasit si ca langa el vrei sa ramai si asa va fii" kram Cred ca e un sentiment placut, mi-ar placea sa traiesc asta rodnar

Ultima oara a fost editat de roxy30 (2011-04-06 10:06:51)

#21 2011-04-06 10:15:04

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

roxy, cu parere de rau iti spun ca eu nu mai inteleg nimic din topicul asta (ipotetic/real).
ai intrebat mai intai despre calitatile necesare unui sot. asta e o treaba foarte-foarte subiectiva dat fiind faptul ca diferiti oameni apreciaza diferite trasaturi de caracter ca fiind "calitati". poate unele din noi considera ca un tip tacut si obedient e plin de calitati, altele dimpotriva vor ca omul sa fie mai hotarat, sa stie sa se impuna. idealul e dat aici de aspiratiile personale ale fiecareia dintre noi.
apoi vii cu alta situatie ipotetica, anume ca cineva ar putea avea 3 relatii in paralel (sau 3 "pretendenti" cum le zici tu).
avem cazul 1 unde omul respectiv e ca un catelus de companie, nu ca ai muri de dragul lui dar e casa cam goala fara el
apoi cazul 2 unde probabil e vorba de atractie fizica si nimic mai mult
si in final cazul 3, "barbatul ideal" dar nu suficient de "ideal" incat sa elimine din start ideea concurenta pe care i-o fac cei de la punctele 1 si 2. cu alte cuvinte ai omul pefect langa tine (perfect pentru tine, pentru aspiratiile tale) si inca mai stai sa alegi intre el, un prieten devotat (care ti-e alaturi la bine si la greu, in cazul asta nr. 3, cel "perfect" adica, nu ti-e alaturi sau cum?) si un tip fata de care simti o oarecare atractie.
si tu presupui ca vreuna din noi are toate trei relatiile in paralel? sau ce anume?

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#22 2011-04-06 10:15:09

roxy30
Full member

mihaela2289 a scris:

Calitatiile viitorului sot.. hmm.. e simplu: SA MERITE sa fie tatal copiilor mei
Ca sa dezvolt ideea viitorul sot trebuie sa fie sincer si fidel, iubitor, sa stie sa-si arate afectiunea, sa ma sprijine si sa nu ma judece in vrun fel, sa nu ma jigneasca sau sa ridice palma asupra mea. Restul.. il facem impreuna. Nu mi-as dori un Brad Pitt cu banii lui Gates pentru ca niciuna dintre aceste "calitati" nu-ti aduc fericirea si implinirea sufleteasca.

"trebuie sa fie sincer si fidel, iubitor, sa stie sa-si arate afectiunea, sa ma sprijine si sa nu ma judece in vrun fel, sa nu ma jigneasca sau sa ridice palma asupra mea"

Hmmm....este sincer, pare fidel, iubitor ...da...este, de sprijinit ma sprijina, dar ma judeca pentru alegerea mea din trecut, este gelos, posesiv disperat

Ultima oara a fost editat de roxy30 (2011-04-06 10:15:38)

#23 2011-04-06 10:19:15

roxy30
Full member

alinda a scris:

roxy, cu parere de rau iti spun ca eu nu mai inteleg nimic din topicul asta (ipotetic/real).
ai intrebat mai intai despre calitatile necesare unui sot. asta e o treaba foarte-foarte subiectiva dat fiind faptul ca diferiti oameni apreciaza diferite trasaturi de caracter ca fiind "calitati". poate unele din noi considera ca un tip tacut si obedient e plin de calitati, altele dimpotriva vor ca omul sa fie mai hotarat, sa stie sa se impuna. idealul e dat aici de aspiratiile personale ale fiecareia dintre noi.
apoi vii cu alta situatie ipotetica, anume ca cineva ar putea avea 3 relatii in paralel (sau 3 "pretendenti" cum le zici tu).
avem cazul 1 unde omul respectiv e ca un catelus de companie, nu ca ai muri de dragul lui dar e casa cam goala fara el
apoi cazul 2 unde probabil e vorba de atractie fizica si nimic mai mult
si in final cazul 3, "barbatul ideal" dar nu suficient de "ideal" incat sa elimine din start ideea concurenta pe care i-o fac cei de la punctele 1 si 2. cu alte cuvinte ai omul pefect langa tine (perfect pentru tine, pentru aspiratiile tale) si inca mai stai sa alegi intre el, un prieten devotat (care ti-e alaturi la bine si la greu, in cazul asta nr. 3, cel "perfect" adica, nu ti-e alaturi sau cum?) si un tip fata de care simti o oarecare atractie.
si tu presupui ca vreuna din noi are toate trei relatiile in paralel? sau ce anume?

Gresit!Am mentionat ca n-am relatii paralele!Am zis ca am un om bun langa mine, la care tin si pe care-l apreciez.M-am intrebat doar daca asta este suficient..pentru a face pasul cel mare!!!!!Si cum alege omul, cu mintea , cu inima...cu sufletul?Ceilalti doi imi sunt amici, n-am treaba cu ei, am simtit ceva pentru unul...dar m-a dezamagit!Imi pare rau daca n-am fost destul de clara....de la bun inceput..dar mi-au venit fel si fel de ganduri in cap. music Imi cer scuze, daca v-am ametit cu ele.
Promit sa fiu mai atenta la ce spun.Pup.PAAAA wave

Ultima oara a fost editat de roxy30 (2011-04-06 10:23:07)

#24 2011-04-06 10:38:17

alinda
Diamond member

probabil ca daca ne intrebi pe noi nu e suficient....
pe de alta parte nu te astepta sa traiesti pana la adanci batranete cu fluturi in stomac si genunchii tremurand...

Publicitate

loading...

#25 2011-04-06 10:44:03

roxy30
Full member

alinda a scris:

probabil ca daca ne intrebi pe noi nu e suficient....
pe de alta parte nu te astepta sa traiesti pana la adanci batranete cu fluturi in stomac si genunchii tremurand...

Nici pomeneala..nu astept asta...fluturi in stomac si genunchii tremurand, pana la sfarsitul vietii dance, eram  doar dornica sa stiu cum ati ales voi, in acel moment si cum de i-ati spus DA, din tot sufletul

Ultima oara a fost editat de roxy30 (2011-04-06 10:44:58)

#26 2011-04-06 10:55:03

alinda
Diamond member

asta cred ca nu-ti poate exprima nimeni in cuvinte

#27 2011-04-06 11:05:52

roxy30
Full member

alinda a scris:

asta cred ca nu-ti poate exprima nimeni in cuvinte

majoreta Am incercat..cel putin partydance , oricum iti multumesc  kram

#28 2011-04-06 15:00:59

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

eu subscriu ideei ca STII atunci cand ai alaturi de tine un om alaturi de care merita sa-ti faci viata! mie nu mi-a trebuit mai mult de 2-3 luni ca sa-mi dau seama de asta. sper doar ca viata sa nu ne puna in fata unor situatii si decizii care sa ne desparta. lucrurile astea se simt cu mintea, cu sufletul, cu intuitia, cu fiecare celula, trebuie doar sa ne incredem in intuitie si sa fim pregatiti sa riscam pentru ca, din pacate, nimic nu mai e vesnic in ziua de azi...

#29 2011-04-06 15:45:00

roxy30
Full member

LadyPink a scris:

eu subscriu ideei ca STII atunci cand ai alaturi de tine un om alaturi de care merita sa-ti faci viata! mie nu mi-a trebuit mai mult de 2-3 luni ca sa-mi dau seama de asta. sper doar ca viata sa nu ne puna in fata unor situatii si decizii care sa ne desparta. lucrurile astea se simt cu mintea, cu sufletul, cu intuitia, cu fiecare celula, trebuie doar sa ne incredem in intuitie si sa fim pregatiti sa riscam pentru ca, din pacate, nimic nu mai e vesnic in ziua de azi...

Ne place!Placeeee...place ..place raspunsul cool

#30 2011-04-07 16:11:03

roxy30
Full member

Offfff

#31 2011-04-07 21:59:24

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Roxy, sa nu te superi dar eu tot nu am priceput ...

Ai un iubit, te gandesti sa te casatoresti cu el (te-a cerut sau e doar asa un gand ipotetic?), dar in acelasi timp te gandesti daca nu ar fi mai bine sa te casatoresti cu unul din cei 2 amici.
Oricat de buna prietena ai fi cu un baiat, n-ai de unde sa stii cum e ca iubit/sot, pana nu te combini cu el. De unde stii cum e sa convietuiesti cu el? Cum e la pat, daca nu te culci cu el? Cum ii place sa-si petreaca (,) concediile (relaxate sau mereu la plimbare) daca nu mergi cu el in concediu? Si nu poti sa stii lucrurile astea, sa faci comparatia, daca nu ai o relatie completa cu respectivii baieti. Ori in paralel ori pe rand. Dar altfel e inutil sa compari doua chestii care nu sunt echivalente.

Ai putea sa-i dai papucii iubitului ca sa-ti incerci nororcul cu unul din cei doi dar s-ar putea sa iasa nasol si sa-ti dai seama ca mai bine ramaneai cu primul. Care primul intre timp ori nu te mai vrea, ori e de-a dreptul casatorit cu alta. Si atunci iti vine sa  bang
Farmecul vietii consta in faptul ca nu ai cum sa afli "cum ar fi fost daca". Trebuie sa risti intr-o directie sau alta.

PS. Daca ai astfel de dubii, eu zic sa nu te mariti cu el  smile

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#32 2011-04-08 09:56:36

roxy30
Full member

kathrynn a scris:

Roxy, sa nu te superi dar eu tot nu am priceput ...

Ai un iubit, te gandesti sa te casatoresti cu el (te-a cerut sau e doar asa un gand ipotetic?), dar in acelasi timp te gandesti daca nu ar fi mai bine sa te casatoresti cu unul din cei 2 amici.
Oricat de buna prietena ai fi cu un baiat, n-ai de unde sa stii cum e ca iubit/sot, pana nu te combini cu el. De unde stii cum e sa convietuiesti cu el? Cum e la pat, daca nu te culci cu el? Cum ii place sa-si petreaca (,) concediile (relaxate sau mereu la plimbare) daca nu mergi cu el in concediu? Si nu poti sa stii lucrurile astea, sa faci comparatia, daca nu ai o relatie completa cu respectivii baieti. Ori in paralel ori pe rand. Dar altfel e inutil sa compari doua chestii care nu sunt echivalente.

Ai putea sa-i dai papucii iubitului ca sa-ti incerci nororcul cu unul din cei doi dar s-ar putea sa iasa nasol si sa-ti dai seama ca mai bine ramaneai cu primul. Care primul intre timp ori nu te mai vrea, ori e de-a dreptul casatorit cu alta. Si atunci iti vine sa  bang
Farmecul vietii consta in faptul ca nu ai cum sa afli "cum ar fi fost daca". Trebuie sa risti intr-o directie sau alta.

PS. Daca ai astfel de dubii, eu zic sa nu te mariti cu el  smile

Raspuns:
Nu m-a cerut nimeni Kathrynn chicot.Erau niste ganduri de-ale mele, cum ar fi....daca.....
Am un iubit, e primul meu prieten, avem o relatie lunga cativa ani buni - cam 10.Ziceam ca are toate calitatile, este un om bun si tine la mine cu adevarat,am avut si o pauza pe masura smoke2  ...1 an..intre timp eu am cunoscut pe altcineva, povestea cu celalalt s-a terminat...iar eu m-am impacat cu fostul (primul prieten).Ma intrebam ..oare de ce nu sunt eu asa hotarata ca altele sa fac pasul cel mare, ce ma opreste, n-am curajul sa merg mai departe, de unde atata nesiguranta nu stiu.
Imi place sa analizez lucrurile,poate asa mi-e firea..n-as vrea sa regret ca am facut ceva gresit angel

#33 2011-04-08 10:07:09

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

ar trebui sa fie exact ca atualul meu iubit cu care sunt de aproape 7 anisori  partydance

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#34 2011-04-08 12:53:38

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

si eu sunt de parere ca: simti!  nu conteaza de cati ani dureaza relatia... conteaza cum merge si ce simtiti voi...
se pare ca eu am simtit bine... nu stiu, de fiecare data cand ma vedeam in viitor... ma vedeam cu el, sotul meu. imi aparea imaginea lui.
am riscat si am castigat... ne intelegem foarte bine si nu`mi pare rau ca m`am casatorit... desi unii pot zice ca m`am casatorit destul de devreme: 21 de ani si 9 luni (dupa 3 ani jumatate de relatie). avem 8 luni de cand ne-am casatorit si consideram ca am facut amandoi cea mai buna alegere.
oricum, inainte de a face pasul... trebuie gandit foarte bine... casnicia nu e mereu roz si nu e o joaca de copii. implica destul de multe responsabilitati.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#35 2011-04-08 13:00:29

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

acum fara suparare, sunt sigura ca voi sunteti exceptia, dar cate persoane cunosc si cate am auzit pe aici care l-au gasit pe The One de cateva ori la rand... si mi se pare normal intr-un fel, nu stai cu o persoana daca nu crezi ca e cel potrivit pentru tine, sau chiar daca stii ca nu e, te minti cat sa-ti justifici tie faptul ca stai cu el, si unele persoane fac asta pana in panzele albe, asa ca dupa criteriul asta, nu stiu ce sa zic... the one e cel pe care-l consideri tu asa si se si lasa luat de barbat inainte de a apuca s-o ia la fuga lol
adica sansele ca doua persoane sa aiba simultan intuitia divina ca sunt facuti unul pentru celalalt... mi se par destul de reduse in comparatie cu numarul de casatorii smile nu e mai simplu sa convina ca au niste lucruri in comun si incearca sa ramana impreuna atata timp cat e posibil ?

Ultima oara a fost editat de heimdall (2011-04-08 13:06:21)

#36 2011-04-08 13:06:53

roxy30
Full member

Partea cu luatul la fuga imi place la nebunie, mi-a mai zis cineva in trecut, ca daca nu-i pentru tine, "el", o sa-si ia talpasita, ca sa faca loc altuia mai bun, care va fi pentru tine.Nu-mi pare rau ca am deschis topicul acesta, chiar ma bucur sa aflu idei noi depre acel "THE ONE", pe care e posibil ca eu sa-l am langa mine, dar inca sa nu-l validez ca fiind acela, asta mi se pare foarte tare...oricum mai astept variante de la voi, iar ceea ce vorbim aici ramane intre noi, daaaa???Pup.

Ultima oara a fost editat de roxy30 (2011-04-08 13:07:08)

#37 2011-04-08 13:09:36

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

in concluzie, in loc sa astepti sa te loveasca trasnetul cu revelatia, mai bine gandeste-te daca iti e bine cu el ACUM din toate punctele de vedere, ca nimeni nu stie ce va fi peste 50 de ani
nu fluturasi si floricele, chestii concrete : te poti baza pe el ca te ajuta cand ai nevoie sau o ia la fuga ? te sprijina in tot ce vrei sa faci sau numai in ce-i convine ? pe langa cele de genul : te simti confortabil langa el sau te simti usurata cand pleaca de acasa ? zambesti cand te gandesti la el sau te enervezi ?
nu te astepta sa gandeasca vreo instanta divina in locul tau si sa-ti trimita direct telegrama cu decizia si tu s-o iei ca atare, sa nu-ti asumi nimic

Ultima oara a fost editat de heimdall (2011-04-08 13:18:00)

#38 2011-04-08 15:10:32

roxy30
Full member

heimdall a scris:

in concluzie, in loc sa astepti sa te loveasca trasnetul cu revelatia, mai bine gandeste-te daca iti e bine cu el ACUM din toate punctele de vedere, ca nimeni nu stie ce va fi peste 50 de ani
nu fluturasi si floricele, chestii concrete : te poti baza pe el ca te ajuta cand ai nevoie sau o ia la fuga ? te sprijina in tot ce vrei sa faci sau numai in ce-i convine ? pe langa cele de genul : te simti confortabil langa el sau te simti usurata cand pleaca de acasa ? zambesti cand te gandesti la el sau te enervezi ?
nu te astepta sa gandeasca vreo instanta divina in locul tau si sa-ti trimita direct telegrama cu decizia si tu s-o iei ca atare, sa nu-ti asumi nimic

Raspunsuri nails

Te poti baza pe el ca te ajuta cand ai nevoie sau o ia la fuga ?Da, ma pot baza pe el...nu o ia la fuga, chiar insista sa ma ajute, ma sprijina, nu renunta desi il scot din minti cateodata "cu aerele mele", el este cel care vrea o viata in doi, este mai matur, in cazul asta;face si mancare, isi calca hainele,stie sa faca multe lucruri  chicot ACUM SA NU VA INCHIPUITI CA EU NU FAC NIMIC!!!Le am si eu pe ale mele... big_smile
Ma simt usurata cand pleaca de acasa, cateodata....ca prea ma sufoca cu atata perfectiune....dar daca sta prea mult ii simt lipsa si-l vreau inapoi.Si da zambesc ....ca ma gandesc ce boacana sa-i mai fac sa-l scot din minti diablo  chicot
Ai dreptate Heimdall...nu-mi vine nici o telegrama acasa de nicaieri, totul e aici in suflet. Iti multumesc mult.
Sper sa mai vorbim, mi-ar placea. partydance

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.