|
Nu esti logat.
"Tuning" masini#1 2011-04-05 18:54:09
"Tuning" masiniBuna.As vrea sa imi schimb si eu acele din bordul de la masina(sa imi pun rosii).M-ar interesa daca stie cineva sa-mi explice cum sa le schimb(Opel Astra G) sau poate cunoaste pe cineva care se pricepe si un pret mai rezonabil.Astept pareri Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide! Offline #2 2011-04-05 23:29:52
Re: "Tuning" masiniBuna, eu te`as sfatui sa intri pe forumul Opel si sa intrebi acolo ca este mai usor.si la acele ace banuiesc ca este un led de schimbat sau toata plasma.....ma dau si eu cu parerea:P "The best and most beautiful things in this world cannot be seen or even heard, but must be felt with the heart." Offline #3 2011-04-06 08:24:24
Re: "Tuning" masiniAm alb .Da ledurile as vrea sa le schimb.Ok,ms pt parere o sa-mi fac un cont. Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide! Offline #4 2011-04-06 22:55:33
Re: "Tuning" masiniok... bafta "The best and most beautiful things in this world cannot be seen or even heard, but must be felt with the heart." Offline #5 2011-04-06 22:59:22
Re: "Tuning" masinisau sa intri pe www.4tuning.ro Offline Publicitateloading...
#6 2011-11-01 22:19:36
Re: "Tuning" masiniVreau sa intreb o chestie aici, sub protectia anonimatului, ca sa nu ma fac de ras cand o sa intreb in realitate ca eu sunt paralela cu domeniul auto Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #7 2011-11-01 22:30:24
Re: "Tuning" masiniportbagaj (superior) de plafon stiu ca se numeste si e posibil ca sa nu fie potrivit pentru orice tip de masina. in special la daciile 1310 erau folosite. eu stiu ca este sunt mai multe tipuri, insa cel de transportat marfuri e standard si depinde de cum se inchide usa pe caroserie, ca s-ar putea sa atinga in el si sa nu poata fi montat. dar sunt mai multe (sau cel putin erau) tipuri, printre care si portbagajele superioare de "fitze", adica 2 bare de aluminiu ca erau tare chic pe vremuri When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #8 2011-11-01 22:38:48
Re: "Tuning" masiniMs, hai_faiv, Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #9 2011-11-01 22:52:01
Re: "Tuning" masininpc kath totusi, pentru asa ceva nu trebuie sa mergi la o firma de tunning, ci pur si simplu sa te plimbi prin sellgros/metro si sa intrebi pe acolo daca se potriveste cu masina ta ce gasesti, iar la un service sau un vecin o sa iti monteze mai ieftin. la tunning costa mult, pentru ca acolo se pune si amprenta personala asupra masinii, un fel de Marca inregistrata. Ultima oara a fost editat de hai_faiv (2011-11-01 22:53:39) When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #10 2011-11-01 23:12:07
Re: "Tuning" masinida, stiu, cand mergem doar noi 2 avem loc berechet, toata bancheta e plina de bagaje (ca nici nu ma limitez cand stiu ca am loc), dar daca e sa mergem undeva cu alti prieteni care n-au masina (mai mare) n-avem alta solutie. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #11 2011-11-02 10:49:58
Re: "Tuning" masinikathrynn, presupun ca tu ai nevoie de bare, eventual si de cutia aia care se monteaza peste bare. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #12 2011-11-02 10:54:08
Re: "Tuning" masiniKath... de principiu astea sunt universale, pentru ca prinderile barilor sunt ajustabile. Ele se prind unde se inchide portiera, pe chederul de cauciuc si streasina masinii. Daca ai masina cu 2 usi nu merge! Tu acum gandeste-te daca vrei cutia aia tip cosciug sau bari...eu recomand cutia pentru bagaje si vacante... Ultima oara a fost editat de Bun_Bun (2011-11-02 10:56:29) Failure teaches Success! Offline #13 2011-11-02 10:57:03
Re: "Tuning" masinibarele au lungimi diferite, in functie de latimea masinii "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #14 2011-11-02 11:02:14
Re: "Tuning" masiniPai nu stim daca Kath are bari transversale... in general break-urile au si modele 4x4. Failure teaches Success! Offline #15 2011-11-02 11:08:02
Re: "Tuning" masinipai si cum arata un Tico pe care pui bare potrivite ca lungime pentru un A8? "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #16 2011-11-05 19:40:51
Re: "Tuning" masiniNiciodata n-am inteles cum e cu cutia aia de pus deasupra, cum bine a zis cineva - ca un sicriu. Aia o duc in casa si pun lucrurile direct in ea? Sau bag bagaje mai mici in ea? Ca vazand-o asa rigida, valiza sigur nu pot pune, genti numai de alea de material ca sa se poata apasa capacul ... chiar nu inteleg. Desi am vazut masini cu asa ceva pe ele, n-am vazut pe nimeni sa le dea jos si sa intre in hotel cu ele dar nici nu am vazut ce au inauntru (bagaje sau lucruri pur si simplu). Ultima oara a fost editat de kathrynn (2011-11-05 19:42:47) Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #17 2011-11-05 20:59:59
Re: "Tuning" masiniaia ca un sicriu e mai mult pentru hrana sau pentru haine care sa nu se botzeasca, in niciun caz pentru bagaje normale... When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #18 2011-11-07 11:03:32
Re: "Tuning" masini
cutia aia se monteaza pe bare. sigur ca n-o dai jos, o umpli direct pe masina. poti pune diverse genti in ea, depinde sigur si de dimensiunile cutiei. Ultima oara a fost editat de alinda (2011-11-07 11:09:57) "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #19 2011-11-07 11:19:13
Re: "Tuning" masinieu nu imi iau ca nu ajung sa imi iau bagajele din ea Sa nu te astepti sa te salut! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|