homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog sa ma ajutati!

#1 2011-04-06 11:05:36

Cryssi
Membru
Inregistrat: 2011-04-06

Va rog sa ma ajutati!

Buna...Am si eu o problema care ma cam macina...de cateva zile

Pe data de 12 Martie am avut un contact sexual cu prietenul meu(neprotejat).Nu am ciclu regulat insa undeva pe 28-29(a lunii trebuie sa vina).

M-am speriat foarte tare si pe data de 4 Aprilie am facut un test de sarcina Barza.(Care a iesit negativ)*Trecuse 24 de zile de la contactul sexual neprotejat si 6 zile de la(intarzierea menstruatiei)

Azi dimineata m-am dus repede la baie cu nevoie de pipi  si am constatat ca mi-a venit(Imediat durerile de burta ceva mai..tari)cum era deobicei in prima zii de ciclu.

Vreau sa va intreb... poate vii vorba de un CM peste sarcina????(Stiu ca nu se numeste Ciclu menstural)

Simptome nu am,nu ma doare burta,sanii de pe 1 Martie ma dor dar ma dor exact asa cum ma durea si inainte sa'mi vina ciclu,alveolele sunt normale,nu am sensibilitate la sani,nu sunt mai mari,nu am ameteli,nu dureri de cap.Practic ma simt total OK!

Multumesc fetelor si astept un raspuns...

Ultima oara a fost editat de Cryssi (2011-04-06 11:07:26)

#2 2011-04-06 11:14:05

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Va rog sa ma ajutati!

testul a fost facut la timp, menstruatia ti-a venit, deci nu esti insarcinata

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.