|
Nu esti logat.
Lipsa menstruatie dupa intrerupere Jeanin#1 2011-04-06 14:59:53
Lipsa menstruatie dupa intrerupere JeaninBuna ziua. Problema mea este urmatoarea. Din mai, anul trecut, am luat anticonceptionale Stodette cateva luni, apoi le-am schimbat cu Jeanine, 3 luni. Din ultima folie de Jeanine am luat doar aproximativ 5-6 pastile, apoi am renuntat sa mai iau, astfel incat menstruatia mi-a venit de 2 ori in acea luna. Problema este ca de 2 luni, in loc de menstruatie, am doar o scurgere foarte slaba cu foarte putin sange, care nici nu apare la timp. Este normal sa se deregleze asa menstruatia dupa ce intrerup contraceptivele?? Ce pot face in acest sens? Si inainte sa iau anul acesta anticonceptionale aveam o menstruatie care intarzia, aparea cam la 45 de zile, tot din cauza anticonceptionalelor! Inainte sa iau anticonceptionale vreodata aveam menstruatia foarte regulata. I-am spus doamnei ginecolog lucrul asta si a spus ca asta e, nu se mai poate face nimic. Ultima oara a fost editat de B_Elisabeta (2011-04-06 15:02:07) Offline #2 2011-04-06 15:13:27
Re: Lipsa menstruatie dupa intrerupere JeaninDa, e normal sa se deregleze dupa ce ai intrerupt anticonceptionalele. Si mie timp de vreo 3 luni dupa ce nu am mai luat, nu prea mi-a venit, aveam doar niste sangerari foarte subtile si extrem de haotice, nici nu stiam cum sa le cataloghez. Pana la urma, in timp, si-a revenit de la sine. Si tie ti se intampla chestia asta cu atat mai mult cu cat ai intrerupt pastilele la mijlocul foliei; nu stiu care e ratiunea pentru care ai facut asta, dar daca chiar nu aveai un motiv bine intemeiat, trebuia sa duci folia pana la capat ... Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #3 2011-04-06 15:20:50
Re: Lipsa menstruatie dupa intrerupere JeaninMultumesc de raspuns. Cum zici si tu, asemenea sangerari foarte subtile si haotice am si eu. Da, nu a fost bine ce am facut. Am intrerupt folia pentru ca observasem ca imi apare acnee de la Jeanine, in timpul zilelor de pauza am avut tenul ok, apoi imediat dupa ce am inceput noua folie, dupa cateva pastile, mi-a aparut din nou explozie acneica pe ten. Iti dai seama ca am vazut negru in fata ochilor si le-am aruncat si n-am mai vrut sa aud de ele . Offline #4 2011-04-06 15:31:35
Re: Lipsa menstruatie dupa intrerupere Jeaninde la ac ar trebui chiar sa dispara cosurile, asadar...asta era un indiciu al faptului ca nu erau potrivite tie, si trebuia sa termini folia si sa mergi la un planning sa-ti recomande altceva...incearca sa mergi acum, niciodata nu e prea tarziu! Offline #5 2011-04-06 15:44:20
Re: Lipsa menstruatie dupa intrerupere JeaninNu, n-am sa mai iau deloc anticonceptionale. M-am saturat sa incerc ba aia, ba aia, ba cealalta, si ba sa-mi cada parul, ba sa o dau in depresii cumplite si lipsa totala de chef de sex (de la yasmin), ba acnee, etc. Offline Publicitateloading...
#6 2011-04-06 15:55:50
Re: Lipsa menstruatie dupa intrerupere JeaninOricum, nu prea ai ce sa faci acum ... Eventual poti merge la medic sa iti dea ceva sa iti vina, dar sfatul meu este sa mai astepti putin, pentru ca in mod normal ar trebui sa se regleze. Eu am fost si mi-a dat, dar am vrut sa mai astept si nu am luat ... si la cateva saptamani mi-a venit, urmand sa se regleze cat de cat, in timp. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|