|
Nu esti logat.
Problema?#1 2011-04-08 13:26:37
Problema?Buna..din pacate am o nedumerire si vreau sa apelez la ajutorul vostru:) Din luna iunie anul trecut iau anti-bebe! in momentul de fata iau Rigevidon21 + 7 ! totul a fost in regula:D saptamana trecuta am fost la stomatolog si mi-a facut o extractie..am luat mai multe tipuri de calmant dar din cate stiu niciunul nu scadea eficienta anticonceptionalelor. Aseara am luat prima pastila maro din cele 7..si astazi am observat o pata maro pe protex slip..normal ciclul trebuie sa imi vina abea dupa a 3 a pastila maro inghitita adica..duminica dimineata:| Ce s-a intamplat?Din ce motiv mi-a venit la prima pastila maro? sa fie din cauza calmantelor ?(mentionez ca am avut contacte sexuale cu prietenul meu).As putea fi insarcinata?.va rog sa ma ajutati..multumesc. Cea mai calda amagire are cel mai rece sfarsit ! > Offline #2 2011-04-08 15:42:08
Re: Problema?stai linistita mai ales daca stii ca, calmantele nu au scazut eficienta pastilelor. organismul nostru nu e chiar un ceas si menstra ar trebui sa vina fix in a 3-a zi de pauza. Offline #3 2011-04-08 16:10:04
Re: Problema?anestezia nu scade efectul anticonceptionalelor? pai calmante am luat :algocalmin,piafen,mig 400 si bioflu(k am fost si un pic racita)..Deci nu`i nici o problema ca a aparut pata aceea maro de la prima pastila? (am fost acum la baie dar nu am mai avut nimic pe protex slipul schimbat..) deci nu pot ramane insarcinata? Cea mai calda amagire are cel mai rece sfarsit ! > Offline #4 2011-04-08 22:26:04
Re: Problema?imi raspunde cineva va rog?!!!! ( mi-e ft.fricaaa.. Cea mai calda amagire are cel mai rece sfarsit ! > Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|