|
Nu esti logat.
Kit epilare ceara-3#39 2011-05-24 12:25:07
Re: kit epilare cearaMerci heimdall ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #40 2011-05-24 12:29:12
Re: kit epilare cearan-ai pt ce Offline #41 2011-05-24 12:35:09
Re: kit epilare cearaUite ca am mintit! Mi-am luat mustata cu ceara de mai multe ori, si la salon, cu ceara calda, si acasa cu benzi speciale. De fiecare data ma irit oribil, roseata aia trece in vreo 2-3 ore, dar a 2-a zi imi apar niste cosulete/bubite mici de ... mai bine stateam cu mustata Ultima oara a fost editat de alexia (2011-05-24 12:35:51) Offline #42 2011-05-24 12:37:01
Re: kit epilare cearaeu numai cu ceara rece patesc treaba asta, de asta in ultima vreme nu mi-am mai epilat mustata decat cu ceara calda Offline #43 2011-05-24 12:40:08
Re: kit epilare cearaDe rosit nu ai cum sa nu te rosesti. Si eu ma rosesc si atata tot, nu fac bubuite sau alete alea. In schimb de cand sunt la facultate e mai greu cu epilatul pt ca epilatorul face zgomot (dar nici nu-mi mai convine ca de la o vreme trebuie sa ma fac cam des) iar la salon nu imi permit tot timpul. Am zis sa incerc si eu metoda lui Kath, mi se pare accesibila si sigura tinand cont ca la salon nu poti fi mereu sigura de sterilitatea produselor. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline Publicitateloading...
#44 2011-05-24 12:49:40
Re: kit epilare cearaeu nu stiu daca rupe fierele epilatorul...dar gasesti si la acteva zile dupa ca ai ce epila pentru ca nu ia decat firele mai marisoare...de unde ia nu mai creste exact atunci...dar creste in alte parti...asta am sesizat Offline #45 2011-05-24 17:35:10
Re: kit epilare cearaKaereste, benzile le-am luat mai demult cand stateam in straintate pt un kit cu ceara calda si am zis ca daca tot am ramas cu ele, sa le folosesc si asa am ajuns sa-mi iau role de alea (si am furat tehnica de la cosmeticiana). Dar se gasesc in magazine cu produse pt saloane. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #46 2011-05-24 18:04:41
Re: kit epilare cearaSi cum ajungi pe partea mai din interior a labiilor? Si pe bucatica aia ingusta dintre vagin si anus? Si perianal? Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #47 2011-05-24 18:16:06
Re: kit epilare cearaeu reusesc, daca mai raman 1-2 fire nu mi se pare o tragedie sa le iau cu lama Offline #48 2011-05-24 18:23:01
Re: kit epilare cearaMai, nu pot si gata Fac pana intr-un punct asa cum zici din exterior spre interior, dar nu pot de tot ca mi-e teama ca-mi prind pielea. Mi-am prins de cateva ori chilotii in aparat si cand m-am gandit ca daca nu-i aveam pe mine era pielea in locul lor Plus ca am auzit de caz in care o fata a ajuns la urgente cu capul aparatului de epilat prins de pielea din zona aia. Chiar nu-s din cale-afara de indemanatica incat sa ma aventurez prea in profunzimea problemei Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #49 2011-05-24 18:25:39
Re: kit epilare cearami-am prins si pielea dar cel mai nasol mi se pare ca mi se intampla sa sangerez si cate 2 zile dupa ce smulg fire din zona aia... nu stiu ce radacini au Offline #50 2011-05-24 18:35:55
Re: kit epilare cearaGroase, iti zic eu Mie imi place sa le analizez pe fasiile de ceara dupa ce le smulg si ma tot minunez ca totusi e una dintre cele mai sensibile zone de pe corp si firele de par au niste radacini ... nici parul de pe cap nu mi-e ancorat asa de bine Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #51 2011-05-26 18:09:11
Re: kit epilare cearaE suficient dar sa ai grija sa nu ajunga ceara in apa, ca nu o mai scoti din vasul ala nici sa stai in cap. Sau ma rog, sa folosesti un ibric vechi de care sa nu iti para rau daca se strica daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #52 2011-05-26 23:31:43
Re: kit epilare ceara
eu am incercat..a fost pentru prima si ultima data! Offline #53 2011-05-27 20:25:36
Re: kit epilare ceara
Ma bag si eu in seama. Si eu am Sesu, de care zicea cineva pe cealalta pagina. Se raceste foarte repede, chiar daca o tineam in apa fierbinte, plus ca se face mizerie. Mai curge pe ici pe colo, mie mi-a curs in apa. Adevaru' e ca n-am nici indemanare, si nici n-am avut rabdare sa incerc de mai multe ori. M-am facut de 2 ori si am abadonat. Prefer oricand banalele benzi cu ceara rece... sunt mult mai usor de folosit si dau rezultate cel putin la fel de bune Benzi cu ceara tot de la Sesu am (sunt ieftine si bune) si n-am avut probleme cu ele. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #54 2012-03-21 21:31:53
Re: kit epilare cearaexista asa ceva si la noi? When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #55 2012-03-21 21:54:24
Re: kit epilare cearadar ce este aia, crema ceva? eu m-am uitat la filmulet si pare f interesant, dar nu stiu franceza deloc si nu am inteles mare lucru iubesc si sunt iubita Offline #56 2012-03-21 22:06:06
Re: kit epilare cearae ceara... mai speciala ce-i drept ca pana acuma nici nu am vazut When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #57 2012-03-21 22:44:28
Re: kit epilare cearaFoarte tare ceara aia! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|