|
Nu esti logat.
Nu stiu ce sa fac...#1 2011-04-08 20:36:58
Nu stiu ce sa fac...Buna seara! Am venit aici cu o oarecare problema... Sunt in clasa 8 si urmeaza sa am banchetul peste 2 luni. Problema sta in felul urmator.Acum cateva saptamani eram la scoala si vine o fata la mine sa-mi zica ca un baiat vrea sa ma invite la banchet. Toate fetele mi-au zis asta... Dupa aceea,am auzit de la o alta fata,ca baiatul respectiv ar vrea sa mearga cu alta fata la banchet (cea care mi-a zis prima oara de invitatie),iar daca il refuza aceasta ma va invita pe mine. Nu stiu ce sa cred... Offline #2 2011-04-08 20:44:16
Re: Nu stiu ce sa fac...Nu mai bine astepti tu sa vezi ce zice si baiatul cu gura lui? Ca doar ai auzit..de la fete..si de tine si de alta...deocamdata poate nici el nu stie, poate nu a invitat-o nici pe cealalta. Offline #3 2011-04-08 20:48:29
Re: Nu stiu ce sa fac...Pai da,dar baiatul respectiv le-a spus fetelor cu gura lui asta Offline #4 2011-04-08 21:03:10
Re: Nu stiu ce sa fac...nu prea inteleg de ce trebuie sa te invite un baiat. ca doar oricum te duci. nu e o petrecere privata unde sa poti merge doar daca te-a chemat cineva care e deja invitat. e un banchet, puteti participa toti, deci chiar nu mi se pare important daca te "invita" sau nu. si daca mai intai o cheama pe cealalta, ea refuza si abia apoi vine la tine, ii poti spune ca nu trebuie sa te invite ca va vedeti acolo direct. si astfel nici nu vei fi "de rezerva" pt ca practic nu ii vei accepta invitatia V., soarele si luna Offline #5 2011-04-08 21:18:35
Re: Nu stiu ce sa fac...chiar daca ai avea partener la banchet crede-ma ca nu s-ar vedea asta pt ca mergi sa te distrezi cu prietenii,colegii nu sa stai cu un baiat.si in orice caz nu lasa pe nimeni si nimic sa iti strice seara aceea pt ca o sa iti para rau dupa •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline Publicitateloading...
#6 2011-04-08 21:25:02
Re: Nu stiu ce sa fac...
Da oricum merg,dar invitatiile astea sunt facute pentru ca fetele sa danseze doar cu partenerul in acea noapte. Offline #7 2011-04-08 21:37:56
Re: Nu stiu ce sa fac...aoleu...cum sa dansezi doar cu un baiat toata noaptea? unde mai e distractia? cand vei avea un prieten stabil, iti vei dori sa fi profitat din plin atunci cand puteai. la banchetul meu, toata lumea a dansat cu toata lumea. nu ne-a invitat niciun baiat dinainte. cum am avut chef acolo, asa am dansat si ne-am simtit extraordinar. iar la final nu mai stiam care cum sa ne luam in brate pt ca realizam ca era cam gata cu anii nostri impreuna. e adevarat ca a trecut ceva timp de cand am fost eu a 8-a, nu stiu cum se mai poarta lucrurile acum, dar mi se pare foarte aiurea sa dansezi doar cu un baiat, mult prea aiurea si plictisitor repet, vei avea destul timp sa dansezi numai cu unul V., soarele si luna Offline #8 2011-04-09 08:10:20
Re: Nu stiu ce sa fac...^ Subscriu daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #9 2011-04-09 09:01:09
Re: Nu stiu ce sa fac...Mie mi se pare o bataie de cap inutila, insa specifica copilariei. Ideea de a fi invitata de un baiat este sa arati altora ca "uite domne, asta ma place, mi-am tras partener de dans". este un motiv de mandrie copilareasca sa stii ca un baiat te place si vrea sa iasa cu tine iar daca invitatia nu apare ajungi sa te simti ca o fata batrana pe care nu o place nimeni. Ultima oara a fost editat de coraline (2011-04-09 09:02:09) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #10 2011-04-09 11:16:48
Re: Nu stiu ce sa fac...Si mie mi se pare cam ciudat ca el a dat zvon in scoala cu invitatiile lui. Ma gandesc ca sunt lucruri pe care le discuta ori cu baietii, ori le tinea pentru el. Cred ca ar trebui sa-si faca o lista mai lunga. Daca o sa-l refuzi si tu, pe cine o sa mai invite? Ultima oara a fost editat de Toriana (2011-04-09 11:17:18) Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|