|
Nu esti logat.
Contrastele se atrag ? sau cine se aseamana se aduna?-2#20 2011-04-09 13:26:26
Re: Contrastele se atrag ? sau cine se aseamana se aduna?Ai spus si tu ca a incercat si mama lui si nasii vostrii sa vorbeasca cu el si nu vrea, le spune ca sunt problemele voastre. Daca sunt problemele voastre si nu vrea s ale discute cu altcineva sa le dicute macar cu tine dar sa nu te tina nici pe tine in stand by... Eu cred ca nici el nu stie ce vrea. Tu sti foarte clar ca il vrei pe el. In cazul de fata spune-i "baiatule hotaraste-te". Nu iti face bine sa stai asa in incertitudine. Si in ceea ce priveste gandirea, e adevarat se schimba in timp, nu are rost sa va stresati pe teme ca cele mai enumerate mai sus. Gandeste-te cum va intelegeti acum, cum reactionati intr-o situatie reala care se intampla acum, sunteti in stare sa luati o decizie care sa va multumeasca pe amandoi fara ca vreunul sa iasa sifonat? Daca da, eu zic ca ar trebui incercat in continuare. La 24 de ani ar trebui sa stie ce vrea de la femeia de langa el... ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #21 2011-04-09 13:45:47
Re: Contrastele se atrag ? sau cine se aseamana se aduna?vaiii cat ai putut sa scrii Offline #22 2011-04-09 14:18:40
Re: Contrastele se atrag ? sau cine se aseamana se aduna?Din ce supi tu eu trag concluzia ca vrea sa pastrati o legtura de prietenie care tie iti face rau. Si nasa ta si-a dat seama de lucrul asta si vrea sa-l puna sa se poarte urat cu tine sa ti se ia de el asa cum ai zis si tu, sa nu-ti mai trebuiasca. Ati avut o relatie lunga si va leaga amintiri. Nu mai trai in trecut. Lasa-l in pace sa vezi daca te cauta el, nu mai trage tu de situatie, lasa-l si pe el sa traga. Daca nu trage inseamna ca nu mai vrea nimic si ca doar a vrut sa se dea usor deoparte si foarte diplomat. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #23 2011-04-09 14:28:26
Re: Contrastele se atrag ? sau cine se aseamana se aduna?Tu tragi sa fiti impreuna, el te da deoparte. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #24 2011-04-09 14:40:42
Re: Contrastele se atrag ? sau cine se aseamana se aduna?Si nu iti da impresia ca vrea sa fiti din nou impreuna? ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline Publicitateloading...
#25 2011-04-09 16:06:59
Re: Contrastele se atrag ? sau cine se aseamana se aduna?Cata, ti-am citit tot topicul (inclusiv postul ala luuuung ) inainte sa-mi dau cu parerea. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #26 2011-04-09 18:19:39
Re: Contrastele se atrag ? sau cine se aseamana se aduna?Imi pare rau daca nu am inteles exact ce ai povestit tu, acum am inteles mai bine. Am inteles ca au fost ideile lui, ca el chiar a vrut etc. dar poate ca dupa o perioada de convietuire si-a dat seama ca nu e ceea ce vrea, ca relatia aceea nu e cea pe care si- doreste.
Ti-a spus un lucru foarte inteligent - nu e normal ca intr-o relatie sa trebuiasca sa te schimbi radical doar pt a fi mai pe placul celuilalt, pentru ca in timp duce la frustari. Poate ca un an doi ai fi fost fericita cu toate compromisurile pe care le-ai facut dar apoi? Daca ai ajunge sa-i reprosezi cum te-a schimbat tu pentru el si cum ai lasat tot timpul dupa el? Ai fi fericita asa? Unde ai mai exista tu, cu personalitatea ta? Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #27 2011-04-09 20:41:52
Re: Contrastele se atrag ? sau cine se aseamana se aduna?cata si eu sunt studenta la psiho V., soarele si luna Offline #28 2011-04-09 23:58:06
Re: Contrastele se atrag ? sau cine se aseamana se aduna?Tu l-ai vrea inapoi? Daca ar veni maine si ti-ar zice ca s-a razgandit si te vrea inapoi, l-ai mai primi? Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #29 2011-04-10 01:13:27
Re: Contrastele se atrag ? sau cine se aseamana se aduna?Cata, dupa un anumit numar de ani de relatie, urmeaza o pauza...un moment in care simti ca nu il mai iubesti pe cel de langa tine, ca vrei mai mult; iar in momentul in care ai inceput sa vezi primul defect, vor urma altele...si altele... parca tot ce era pana mai ieri perfect acum devine gri...intunecat. Atunci fie vei depasi momentul, fie te desparti, urmeaza certuri muulte sau altele. Offline #30 2011-04-10 02:26:49
Re: Contrastele se atrag ? sau cine se aseamana se aduna?cata Offline #31 2011-04-10 08:57:01
Re: Contrastele se atrag ? sau cine se aseamana se aduna?
in cazul meu e "cine se aseamana,se aduna" nu cred k de-a lungul celor 3 ani de cand suntem impreuna,s-a intamplat de mai mult de 10-20 de ori sa nu fim de acord sau sa avem idei diferite parca mereu suntem in acelasi gand,cam la orice.incepand de la muzica pe care o ascult,filmele care imi plac si pana la momentul cand fac de mancare,ne e pofta de un anumit produs,mancat intr'un anume fel,asa cum faceam cand eram mici(cand ne-am povstit amintirile din copilarie impreuna,am fost uimita sa descopar ca isi petrecea timpul cam ca mine si avea cam acelasi program si hobby(only Barbie excluded ). el este un familist convins,vrea multi copii,o viata linistita si fericita alaturi de mine(prima femeie din viata lui) ca si mine de altfel,care am exact aceleasi aspiratii.caracterul meu este identic cu al lui si as mai avea inca 100 de asemanari de scris,dar as umple pagina asa k ma limitez la aceste exemple Ultima oara a fost editat de BabyBlueDoll (2011-04-10 08:58:21) Offline #32 2011-04-10 12:49:20
Din punctul meu de vede, l-a facut deja. Ti-a spus ca nu te mai vrea. Ba mai mult, a si plecat de la tine. Ce vrei sa faca mai mult de atat? Oi fi eu mai drastica, dar pt mine asta ar fi echivalenta cu o palma. Si nici in ruptul capului nu mi-ar trebui inapoi un barbat care mi-a spus odata ca nu ma mai vrea. Poate sa ma iubeasca pana la cer si inapoi, ca nu l-as crede. Barbatii sunt in stare sa spuna multe ca sa iasa ei personaleje pozivite, da nu inseamna ca e adevarat. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #33 2011-04-10 12:57:07
Re: Contrastele se atrag ? sau cine se aseamana se aduna?kath, cand ai timp poate treci si pe la topicul "nu ma iubeste...renunt" Tare as vrea sa stiu parerea ta ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #34 2011-04-10 13:58:58Re: Contrastele se atrag ? sau cine se aseamana se aduna?Eu nu inteleg o chestie: daca lucrurile functioneaza intre doi oameni, de ce sa fii cu drobul de sare asupra capului? "Dar oare peste 10 ani cum o sa fie?" - de parca poate sa prevada cineva! Doi oameni care se inteleg excelent si se potrivesc din toate punctele de vedere azi pot fi la cutite peste 2 luni sau 15 ani, cu copii sau fara. Offline #35 2011-04-10 18:54:36
Ok, iti scriu acolo. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #36 2011-04-10 18:59:01Re: Contrastele se atrag ? sau cine se aseamana se aduna?Kath, pai da, cam asta voiam sa spun si eu, ca mi se pare o prostie. Offline #37 2011-04-10 19:05:30
Cata, ce ti se pare tie este stric parerea ta, nu a lui. poate pe el il deranjeau prea mult unele lucruri, pentru ca tie ti se parea ca relatia merge bine nu inseamna ca si lui i se parea la fel. Sunteti doi oameni diferiti, cu pareri si simtiri diferite, nu simteai tu pentru amandoi. Daca el a luat decizia asta este clar ca asta si-a dorit. Ca tine la tine ca la un om, ca la o persoana care ai insemnat ceva in viata lui o data da, sunt de acord, de aceea este si prezent in viata ta daca ai nevoie de el. Insa asta nu inseamna ca flacara iubirii mai exista. Este o mare diferenta intre a iubi si la a tine la cineva. Ultima oara a fost editat de coraline (2011-04-10 19:06:58) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #38 2011-04-10 23:25:27
Re: Contrastele se atrag ? sau cine se aseamana se aduna?cata eu tind sa cred ca tu aici nu cauti sfaturi cum sa il uiti, ci cum sa il faci sa se intoarca la tine. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|