|
Nu esti logat.
:D#1 2011-04-10 20:06:07
:Dsalut!! eu si prietena mea avem niste probleme... nu ia venit menstruatia in luna februarie ea se astepta sai vie in 2 februarie... si nu ia venit decat in 8 martie... luna aceasta nu trebuia sai vie pana acum??? cand am facut sex am facuto protejat... oare sa fie insarcinata...? mi`a spus ca o dor putin sanii.... ajuati`ma si pe mine... sunt cam stresat in ultima vreme Offline #2 2011-04-10 20:08:34
Re: :DPosteaza si tu la un topic pe tema asta. Ai postat total nepotrivit X( ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #3 2011-04-10 20:21:02
Re: :DDaca v-ati protejat corect, e vorba doar de un ciclu neregulat, cel mai probabil. Poate sa isi faca un test pentru linistea ei la 3 saptamani de la contact. Durerile de sani pot fi si semne ca urmeaza sa ii vina. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|