Cea mai cumplita durere pe care ati trait-o!-5
- wild_wind
- Platinum member
- De la: tara nimanui
- Inregistrat: 2008-08-14
Re: cea mai cumplita durere pe care ati trait-o!
hai maa,ca in momentele alea,numai orgasm nu te gandesti... eu am mai spus..si eu tot natural am nascut si la naiba,travaliul meu a durat cam 17 ore,insa nu stiu daca as face cezariana. eu cred ca fiecare femeie percepe durerea in alt fel si multe se sperie de chestia asta.. eu fiind obisnuita cu o menstruatie cu dureri mari,la mine nasterea nu a fost ceva de speriat...iar recuperarea a fost rapida,plus ca,exact cum spune katami ,dupa taietura si coasere,am fost un pic mai stramta si mai ok...
VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
mie mi se pare ciudat, nu stiu, cand iti doresti un copil durerea cred ca e ultimul lucru care ar trebui sa te impiedice adica eu nu-mi doresc deocamdata, dar durerea nici nu apare pe lista mea de motive...
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
bai, depinde si CUM urlau... pt ca, intr-adevar, efortul fizic e f mare. stii cum urla samuraii in lupta? sau luptatorii de arte martiale. ei exprima atunci maximul de efort prin strigatele alea, nu sunt "de parada". decio nu e neaparat sa urle de DURERE. si eu am urlat si, totusi, nu consider ca m-a durut cine stie ce. dar efortul se elibereaza prin strigat (ca atunci cand ridici o greutate mare si icnesti etc etc)
m-am apucat de scris mesajul acu jum de ora... era rasp prt ce scria kreed. intre timp ati mai scris o gramada
LE: wild, nush io m-am uitat la video asta cu al meu si, la final, ii zic: "auzi, la urmatoru' nastem acasa?" el (speriat): "aoleu, nuu, IO NU TE GADIL ASA DE FATZA CU MOASA" am murit, iaca singurul motiv anti nascare acasa pt el
Ultima oara a fost editat de katami (2011-04-14 13:34:43)
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- kreed
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-05-13
Pai cand striga femeia, scoateti-l odata din mine ca nu mai pot, nu cred ca era de eliberare de efort
- wild_wind
- Platinum member
- De la: tara nimanui
- Inregistrat: 2008-08-14
katami
VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!
- kathrynn
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-24
Am vazut si eu acum cateva saptamani cateva filmulete pe tema nasterii orgasmice si daca se reduce totul la aspectul sexual al procedurii, rezulta ca ceea ce te excita pana la orgasm este copilul tau care ti se freaca de punctul G cand trece prin canal. Chestie care mi se pare - ma scuzati - de-a dreptul perversa.
Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen
- yoyolina
- Moderator
- Inregistrat: 2007-09-04
No da-o naibii... nu-s traditionalista si ma consider deschisa la nou, dar chestia asta si mie mi se pare cel putin perversa, vorba lui kath.
daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.
- passenger
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-10-16
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
No ca s-a centrat discutia pe nasteri ...doare tare dar se uita din intenstate pe masura ce trece timpul. Si esti gata sa o iei de la capat. Cea mai mare durere fizica pe care am avut-o vreodata a fost cand am pierdut o sarcina. Eram in masina, in drum spre spital, si am zis ca daca mai traiesc dupa o astfel de durere inseamna ca sunt puternica. Ceva de nedescris. Daca am uitat durerea de la nastere, durerea fizica avuta cand am pierdut sarcina ramane intiparita bine in mine.
Si ma doare si in aceste clipe faptul ca prietena mea cea mai buna, care se chinuie de ani de zile sa faca un bb si care a avut IVF acum cateva saptamani, este la spital sa faca avort. Sarcina s-a dovedit molara, caz care apare rar si care este devastator pt organism. Timp de 1 an nu mai are voie sa incerce pt bb (nici natural, nici prin IVF). Si ma doare pt ca stiu prin ce chin fizic si psihic trece in aceste momente...cati bani cheltuiti, cata asteptare, cata frica pt viitor...
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- www20
- New member
- Inregistrat: 2011-04-12
fizica..nasterea celui de-al 2-lea copil pshihic..vestea ca mama m-a nascut si m-a dat la casa de copii unde am stat 2 ani dupa care -m-au luat bunicii...nu stiam poate nici acum daca nu se dadea o vecina de gol...
m-am lovit cu capul de pragul de sus si l-am vazut pe cel de jos!
- bia_loves_giulian
- Full member
- De la: Cuibushoru` nostru
- Inregistrat: 2010-10-10
www20 a scris:fizica..nasterea celui de-al 2-lea copil pshihic..vestea ca mama m-a nascut si m-a dat la casa de copii unde am stat 2 ani dupa care -m-au luat bunicii...nu stiam poate nici acum daca nu se dadea o vecina de gol...
I like the way you shake your ass around me
- Violete.Purpurii
- Diamond member
- De la: Honolulu
- Inregistrat: 2010-07-29
o noua durere pe lista
- bia_loves_giulian
- Full member
- De la: Cuibushoru` nostru
- Inregistrat: 2010-10-10
Violete.Purpurii a scris:o noua durere pe lista
adica?
I like the way you shake your ass around me
- Emm
- Hero member
- De la: mama de acasa
- Inregistrat: 2009-02-05
Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way
- Banana Split
- Sr. member
- Inregistrat: 2010-05-28
kathrynn a scris:Am vazut si eu acum cateva saptamani cateva filmulete pe tema nasterii orgasmice si daca se reduce totul la aspectul sexual al procedurii, rezulta ca ceea ce te excita pana la orgasm este copilul tau care ti se freaca de punctul G cand trece prin canal. Chestie care mi se pare - ma scuzati - de-a dreptul perversa.
si mie mi se pare o chestie perversa cum adica sa ai orgasm in timp ce nasti, ca si cum copilul tau ti-ar provoca un orgasm.. mi se pare revoltator, sincer! prefer sa trec prin chinuri groaznice nascand decat sa am un orgasm
nu stiu, eu sunt genul care de cand se stie vrea sa aibe copii. si iubitul imi tot inspira ideea ca eu am sa fac cezariana, ca el nu m-ar lasa pe mine sa ma chinui nascand natural, dar eu vreau natural. pana la urma, cezariana e o operatie, si oricat de mica ar fi incizia, tot se simte, dupa ani si ani, ca la orice operatie. daca pana la cezariana au nascut atatea si atatea femei natural, eu de ce nu as putea? mi se pare chiar un lucru onorabil sa te chinui pentru copilul tau... nu stiu, poate nu ma exprim bine, dar e ceva ce mi se pare firesc
- denise_dd
- Full member
- Inregistrat: 2011-04-17
- Site
Banana Split a scris:pana la urma, cezariana e o operatie, si oricat de mica ar fi incizia, tot se simte, dupa ani si ani, ca la orice operatie. daca pana la cezariana au nascut atatea si atatea femei natural, eu de ce nu as putea? mi se pare chiar un lucru onorabil sa te chinui pentru copilul tau... nu stiu, poate nu ma exprim bine, dar e ceva ce mi se pare firesc
Si eu sunt perfect de acord cu tine, doar daca Doamne fereste mi-ar spune doctorul ca trebuie sa recurg la cezariana, as opta pentru asta . Si sunt destule dezavantaje si la nasterea prin cezariana .
Durere fizica : la varsta de 9 ani, m-a durut capul incontinuu un an intreg, fara sa aberez, am fost la milioane de doctori si am luat tone de medicamente , mi-am scos si amigdalele, pentru ca se presupunea ca nu pot sa respir bine , insa nimic . Iar in saptamana in care am stat acasa post operatoriu, mama a citit intr-o revista o reteta naturista: o foaie de varza proaspata, oparita in apa fierbinte, si legata la cap, timp de o saptamana m-a facut sa imi revin . Pe langa asta si durerile menstruale sunt groaznice, dar nurofenul mi le amelioreaza . Sanatate !
- Banana Split
- Sr. member
- Inregistrat: 2010-05-28
denise_dd a scris:Banana Split a scris:pana la urma, cezariana e o operatie, si oricat de mica ar fi incizia, tot se simte, dupa ani si ani, ca la orice operatie. daca pana la cezariana au nascut atatea si atatea femei natural, eu de ce nu as putea? mi se pare chiar un lucru onorabil sa te chinui pentru copilul tau... nu stiu, poate nu ma exprim bine, dar e ceva ce mi se pare firesc
Si eu sunt perfect de acord cu tine, doar daca Doamne fereste mi-ar spune doctorul ca trebuie sa recurg la cezariana, as opta pentru asta . Si sunt destule dezavantaje si la nasterea prin cezariana .
Durere fizica : la varsta de 9 ani, m-a durut capul incontinuu un an intreg, fara sa aberez, am fost la milioane de doctori si am luat tone de medicamente , mi-am scos si amigdalele, pentru ca se presupunea ca nu pot sa respir bine , insa nimic . Iar in saptamana in care am stat acasa post operatoriu, mama a citit intr-o revista o reteta naturista: o foaie de varza proaspata, oparita in apa fierbinte, si legata la cap, timp de o saptamana m-a facut sa imi revin . Pe langa asta si durerile menstruale sunt groaznice, dar nurofenul mi le amelioreaza . Sanatate !
Doamne, vorbesti serios? ti-a trecut cu foaia aia de varza?! incredibil parca esti din emisiunea aia de pe procinema cu oamenii aia care se chinuie ani de zile fara sa fie diagnosticati si pana la urma remediul era simplu
- denise_dd
- Full member
- Inregistrat: 2011-04-17
- Site
Banana Split a scris:denise_dd a scris:Banana Split a scris:pana la urma, cezariana e o operatie, si oricat de mica ar fi incizia, tot se simte, dupa ani si ani, ca la orice operatie. daca pana la cezariana au nascut atatea si atatea femei natural, eu de ce nu as putea? mi se pare chiar un lucru onorabil sa te chinui pentru copilul tau... nu stiu, poate nu ma exprim bine, dar e ceva ce mi se pare firesc
Doamne, vorbesti serios? ti-a trecut cu foaia aia de varza?! incredibil parca esti din emisiunea aia de pe procinema cu oamenii aia care se chinuie ani de zile fara sa fie diagnosticati si pana la urma remediul era simplu
Da, intr-adevar. Si gandeste-te ca eram un copil... imi era greu la scoala , am pierdut multe ore , nu puteam sa merg singura pana la scoala . Si cel mai dureros lucru era intrebarea pe care mi-o puneam zilnic : "Cum o fi sa nu te doara capu ? " Dar, ii multumesc lui Dumnezeu ca am trecut peste, este singurul lucru real...
- kathrynn
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-24
Mie nici nu-mi trece prin cap sa nasc natural. Treaba lor ca altele au nascut asa de cand lumea si pamantul. Si la dentist daca ma duc pt o carie mica, cer sa-mi faca anestezie locala. De ce sa ma chinui daca se poate sa nu? Oricum am inteles ca si dupa cezariana ai anumite dureri, asa ca nu e chiar pain-free.
Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|