homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cea mai cumplita durere pe care ati trait-o!-5

#77 2011-04-14 13:17:51

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

Re: cea mai cumplita durere pe care ati trait-o!

lol  hai maa,ca in momentele alea,numai orgasm nu te gandesti...
eu am mai spus..si eu tot natural am nascut si la naiba,travaliul meu a durat cam 17 ore,insa nu stiu daca as face cezariana.
eu cred ca fiecare femeie percepe durerea in alt fel si multe se sperie de chestia asta..
eu fiind obisnuita cu o menstruatie cu dureri mari,la mine nasterea nu a fost ceva de speriat...iar recuperarea a fost rapida,plus ca,exact cum spune katami lol ,dupa taietura si coasere,am fost un pic mai stramta si mai ok...

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#78 2011-04-14 13:18:14

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

mie mi se pare ciudat, nu stiu, cand iti doresti un copil durerea cred ca e ultimul lucru care ar trebui sa te impiedice
adica eu nu-mi doresc deocamdata, dar durerea nici nu apare pe lista mea de motive...

#79 2011-04-14 13:28:17

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

bai, depinde si CUM urlau... pt ca, intr-adevar, efortul fizic e f mare. stii cum urla samuraii in lupta? sau luptatorii de arte martiale. ei exprima atunci maximul de efort prin strigatele alea, nu sunt "de parada". decio nu e neaparat sa urle de DURERE. si eu am urlat lol si, totusi, nu consider ca m-a durut cine stie ce. dar efortul se elibereaza prin strigat (ca atunci cand ridici o greutate mare si icnesti etc etc)

m-am apucat de scris mesajul acu jum de ora... era rasp prt ce scria kreed. intre timp ati mai scris o gramada lol

LE: wild, nush big_smile io m-am uitat la video asta cu al meu si, la final, ii zic:
"auzi, la urmatoru' nastem acasa?"
el (speriat): "aoleu, nuu, IO NU TE GADIL ASA DE FATZA CU MOASA" rotfl am murit, iaca singurul motiv anti nascare acasa pt el rotfl

Ultima oara a fost editat de katami (2011-04-14 13:34:43)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#80 2011-04-14 14:29:56

kreed
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-13

Pai cand striga femeia, scoateti-l odata din mine ca nu mai pot, nu cred ca era de eliberare de efort lol

#81 2011-04-14 16:35:47

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

katami  rotfl

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

Publicitate

loading...

#82 2011-04-14 17:20:30

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Am vazut si eu acum cateva saptamani cateva filmulete pe tema nasterii orgasmice si daca se reduce totul la aspectul sexual al procedurii, rezulta ca ceea ce te excita pana la orgasm este copilul tau care ti se freaca de punctul G cand trece prin canal. Chestie care mi se pare - ma scuzati - de-a dreptul perversa.  spranceana

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#83 2011-04-14 17:39:49

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

No da-o naibii... nu-s traditionalista si ma consider deschisa la nou, dar chestia asta si mie mi se pare cel putin perversa, vorba lui kath.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#84 2011-04-14 18:21:49

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

offtopic 
kata, cum asa carcel la burta? glumesti? am avut si eu carcei, dar am avut si contractii in travaliu... eu una nu vad absolut nicio asemanare,... lol
pe mine m-a durut infiorator dar sunt gata sa o iau de la capat cand va fi cazul.  big_smile ( nu era durere inchipuita, eu vomitam de durere pt ca organismul meu saracul cred ca nu putea sa duca atata chin  lol  )
sigur ca sunt si nasteri naturale fara pic de dureri, cu epidurala , sau pur si simplu unele femei suporta f ok travaliul de la mama natura..  smile

Ultima oara a fost editat de passenger (2011-04-14 18:23:50)

#85 2011-04-14 18:42:13

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

No ca s-a centrat discutia pe nasteri smile...doare tare dar se uita din intenstate pe masura ce trece timpul. Si esti gata sa o iei de la capat.
Cea mai mare durere fizica pe care am avut-o vreodata a fost cand am pierdut o sarcina. Eram in masina, in drum spre spital, si am zis ca daca mai traiesc dupa o astfel de durere inseamna ca sunt puternica. Ceva de nedescris. Daca am uitat durerea de la nastere, durerea fizica avuta cand am pierdut sarcina ramane intiparita bine in mine.

Si ma doare si in aceste clipe faptul ca prietena mea cea mai buna, care se chinuie de ani de zile sa faca un bb si care a avut IVF acum cateva saptamani, este la spital sa faca avort. Sarcina s-a dovedit molara, caz care apare rar si care este devastator pt organism. Timp de 1 an nu mai are voie sa incerce pt bb (nici natural, nici prin IVF). Si ma doare pt ca stiu prin ce chin fizic si psihic trece in aceste momente...cati bani cheltuiti, cata asteptare, cata frica pt viitor...

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#86 2011-04-14 18:56:50

www20
New member
Inregistrat: 2011-04-12

fizica..nasterea celui de-al 2-lea copil                               pshihic..vestea ca  mama m-a nascut si m-a dat la casa de copii unde am stat 2 ani dupa care -m-au luat bunicii...nu stiam poate nici acum daca nu se dadea o vecina de gol...

m-am lovit cu capul de pragul de sus si l-am vazut pe cel de jos!

#87 2011-04-19 17:50:23

bia_loves_giulian
Full member
De la: Cuibushoru` nostru
Inregistrat: 2010-10-10

www20 a scris:

fizica..nasterea celui de-al 2-lea copil                               pshihic..vestea ca  mama m-a nascut si m-a dat la casa de copii unde am stat 2 ani dupa care -m-au luat bunicii...nu stiam poate nici acum daca nu se dadea o vecina de gol...

sad  puss

I like the way you shake your ass around me  partydance

#88 2011-04-19 20:55:29

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

o noua durere pe lista supa

#89 2011-04-20 23:39:46

bia_loves_giulian
Full member
De la: Cuibushoru` nostru
Inregistrat: 2010-10-10

Violete.Purpurii a scris:

o noua durere pe lista supa

adica?   hmm

I like the way you shake your ass around me  partydance

#90 2011-04-21 10:11:02

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

psihica: moartea nasului meu sad
fizica: durerile de dinti si cele de cap neutral doamne groaznic... am avut o durere de cap continua 1 saptamana de zile, orice luam nu-mi trecea, atipeam in fund, ca de dormit nu puteam si eram si cu meditatiile taras si scoala sad eram mai rau ca o drogata.

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

#91 2011-04-21 10:34:39

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

kathrynn a scris:

Am vazut si eu acum cateva saptamani cateva filmulete pe tema nasterii orgasmice si daca se reduce totul la aspectul sexual al procedurii, rezulta ca ceea ce te excita pana la orgasm este copilul tau care ti se freaca de punctul G cand trece prin canal. Chestie care mi se pare - ma scuzati - de-a dreptul perversa.  spranceana

si mie mi se pare o chestie perversa  neutral cum adica sa ai orgasm in timp ce nasti, ca si cum copilul tau ti-ar provoca un orgasm.. mi se pare revoltator, sincer! prefer sa trec prin chinuri groaznice nascand decat sa am un orgasm  hmm

nu stiu, eu sunt genul care de cand se stie vrea sa aibe copii. si iubitul imi tot inspira ideea ca eu am sa fac cezariana, ca el nu m-ar lasa pe mine sa ma chinui nascand natural, dar eu vreau natural. pana la urma, cezariana e o operatie, si oricat de mica ar fi incizia, tot se simte, dupa ani si ani, ca la orice operatie. daca pana la cezariana au nascut atatea si atatea femei natural, eu de ce nu as putea? mi se pare chiar un lucru onorabil sa te chinui pentru copilul tau... nu stiu, poate nu ma exprim bine, dar e ceva ce mi se pare firesc

#92 2011-04-21 13:19:49

denise_dd
Full member
Inregistrat: 2011-04-17
Site

Banana Split a scris:

pana la urma, cezariana e o operatie, si oricat de mica ar fi incizia, tot se simte, dupa ani si ani, ca la orice operatie. daca pana la cezariana au nascut atatea si atatea femei natural, eu de ce nu as putea? mi se pare chiar un lucru onorabil sa te chinui pentru copilul tau... nu stiu, poate nu ma exprim bine, dar e ceva ce mi se pare firesc

Si eu sunt perfect de acord cu tine, doar daca Doamne fereste mi-ar spune doctorul ca trebuie sa recurg la cezariana, as opta pentru asta . Si sunt destule dezavantaje si la nasterea prin cezariana .

Durere fizica : la varsta de 9 ani, m-a durut capul incontinuu un an intreg, fara sa aberez, am fost la milioane de doctori si am luat tone de medicamente , mi-am scos si amigdalele, pentru ca se presupunea ca nu pot sa respir bine , insa nimic . Iar in saptamana in care am stat acasa post operatoriu, mama a citit intr-o revista o reteta naturista: o foaie de varza proaspata, oparita in apa fierbinte, si legata la cap, timp de o saptamana m-a facut sa imi revin . Pe langa asta si durerile menstruale sunt groaznice, dar nurofenul mi le amelioreaza .
Sanatate !

#93 2011-04-21 13:59:40

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

denise_dd a scris:

Banana Split a scris:

pana la urma, cezariana e o operatie, si oricat de mica ar fi incizia, tot se simte, dupa ani si ani, ca la orice operatie. daca pana la cezariana au nascut atatea si atatea femei natural, eu de ce nu as putea? mi se pare chiar un lucru onorabil sa te chinui pentru copilul tau... nu stiu, poate nu ma exprim bine, dar e ceva ce mi se pare firesc

Si eu sunt perfect de acord cu tine, doar daca Doamne fereste mi-ar spune doctorul ca trebuie sa recurg la cezariana, as opta pentru asta . Si sunt destule dezavantaje si la nasterea prin cezariana .

Durere fizica : la varsta de 9 ani, m-a durut capul incontinuu un an intreg, fara sa aberez, am fost la milioane de doctori si am luat tone de medicamente , mi-am scos si amigdalele, pentru ca se presupunea ca nu pot sa respir bine , insa nimic . Iar in saptamana in care am stat acasa post operatoriu, mama a citit intr-o revista o reteta naturista: o foaie de varza proaspata, oparita in apa fierbinte, si legata la cap, timp de o saptamana m-a facut sa imi revin . Pe langa asta si durerile menstruale sunt groaznice, dar nurofenul mi le amelioreaza .
Sanatate !

Doamne, vorbesti serios? ti-a trecut cu foaia aia de varza?! incredibil  yikes parca esti din emisiunea aia de pe procinema big_smile cu oamenii aia care se chinuie ani de zile fara sa fie diagnosticati si pana la urma remediul era simplu

#94 2011-04-21 22:05:37

denise_dd
Full member
Inregistrat: 2011-04-17
Site

Banana Split a scris:

denise_dd a scris:

Banana Split a scris:

Sanatate !

Doamne, vorbesti serios? ti-a trecut cu foaia aia de varza?! incredibil  yikes parca esti din emisiunea aia de pe procinema big_smile cu oamenii aia care se chinuie ani de zile fara sa fie diagnosticati si pana la urma remediul era simplu

Da, intr-adevar. Si gandeste-te ca eram un copil... imi era greu la scoala , am pierdut multe ore , nu puteam sa merg singura pana la scoala . Si cel mai dureros lucru era intrebarea pe care mi-o puneam zilnic : "Cum o fi sa nu te doara capu ? " Dar, ii multumesc lui Dumnezeu ca am trecut peste, este singurul lucru real...

#95 2011-04-21 22:22:47

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Mie nici nu-mi trece prin cap sa nasc natural. Treaba lor ca altele au nascut asa de cand lumea si pamantul. Si la dentist daca ma duc pt o carie mica, cer sa-mi faca anestezie locala. De ce sa ma chinui daca se poate sa nu?
Oricum am inteles ca si dupa cezariana ai anumite dureri, asa ca nu e chiar pain-free.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.