homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunt insarcinata ?????de

#1 2011-04-10 23:11:37

anca_ank_love
New member
Inregistrat: 2010-11-22

Sunt insarcinata ?????de

Iau Novinette de mult timp si nu am avut nici un fel de pb niciodata. In schimb luna aceasta se pare ca am.....Am luat o folie intreaga....in saptamana de pauza am avut contact sexual...a urmat menstra....am luat inca o folie si in saptamana de pauza nu a mai venit deloc....astazi este ultima zi de pauza si de maine ar trebui sa incep o folie noua, dar nu a venit menstra. Mentionez ca ultimul contact sexual a fost in urma cu 2 sapt (in perioada in care luam inca pastilele), iar din a doua zi de pauza am inceput sa iau antibiotice.....fara contact sexual evident. Nu am facut inca un test de sarcina dar na tem foarte tare . Este posibil ca menstra sa nu vina deloc in perioada sarcinii? Sau sa nuj fi venit acum doar pentru ca am luat antibiotice ?   
Va rog mult sa imi raspundeti doamna doctor.

#2 2011-04-10 23:59:26

ionelia.alina
New member
Inregistrat: 2011-03-01

Re: Sunt insarcinata ?????de

atata timp kt le-ai luat cum trebuie...corect adik..eu zic k nu ai de ce sa te temi....dar cel mai sfant e testul.....il faci si stii sigur k nue nici o prb....poate e o dereglare....cva....

#3 2011-04-11 00:05:37

anca_ank_love
New member

O sa fac maine dimineata un test...adica in a 8-a zi ...seara trebuie sa iau prima pastila din folia noua. Ma gandeam ca este posibil ca testul sa nu fie concludent dupa
10-14 zile de la ultimul contact sexual.

#4 2011-04-11 09:46:13

anca_ank_love
New member

Am facut testul....dar nu acela de am mai auzit pe site...sure check ci barza. Sper ca este bun - a iesit negativ.....dar tot nici urma de menstra. Cum procedez? Incep de diseara urmatoareafolie de AC chiar daca nu am avut nici un pic de menstra ?

#5 2011-04-11 09:50:13

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

da, incepe folia normal si daca nu-ti vine nici luna viitoare mergi la medic

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.