|
Nu esti logat.
Efectele aspirinii asupra menstruatiei.#1 2011-04-11 00:23:07
efectele aspirinii asupra menstruatiei.hello.sunt intr-o stare completa de disperare.mi-a intarziat ciclul o saptamana,desi ma dor sanii de o saptamana,abia azi am avut primul semn pe lenjerie ca urmeaza sa imi vina,probabil maine pe bune.pana vineri vreau sa imi treaca,plec in tunisia:)) e ok daca iau aspirina in seara asta sa grabesc venirea menstruatiei?stiu ca aspirina mareste fluxul.daca as lua in fiecare zi o aspirina as scapa mai repede de ciclu,in sensul ca as elibera intr-un timp mai scurt cantitatea de sange?normal ma tine cam 6 zile,ar fi ideal sa ma tina 4 acum risc ceva daca iau aspirina?mi-e frica sa nu obtin vreun efect invers,sa imi intarzie,sa ma trezesc in ziua plecarii cu un ciclu de toata frumusetea va rog ,vreau un raspuns rapid,va multumesc. Offline #2 2011-04-11 09:05:45
Re: efectele aspirinii asupra menstruatiei.risti sa faci o ditamai hemoragia si sa ajungi la spital cu aspirina, fiindca are efect vasodilatator, deci nu te sfatuiesc sa iei Offline #3 2011-04-11 10:36:55
Re: efectele aspirinii asupra menstruatiei.este luni si tot ce vad e o mica si neinsemnata scurgere maronie(pe care am avut-o si ieri),cum apare de obicei inaintea ciclului,deci probabil abia in zilele urmatoare o sa am si eu ciclu cu adevarat.si acum,desi nu mi-a venit tot exista riscul unei hemoragii de la aspirina?ma gandesc sa iau triquilar,anticonceptionale,sa le iau de astazi o folie doar ca sa imi opresc menstruatia.am luat ceva timp triquilar la indemnul medicului,mi se potrivesc.chiar sunt intr-un mare impas.sa imi grabesc ciclul si sa fac sport,sa iau aspirina, (am auzit k e bun si vinul rosu) sau sa il aman si sa iau anticonceptionale incepand de azi? Offline #4 2011-04-11 10:42:51
Re: efectele aspirinii asupra menstruatiei.mai, vad ca nu ne intelegem, aspirina nu elimina mai repede aceeasi cantitate de sange, ci o mareste considerabil... crede-ma ca am avut prietene care au ajuns la spital fiindca nu li se mai oprea hemoragia !! Offline #5 2011-04-11 10:53:33
Re: efectele aspirinii asupra menstruatiei.pei am insistat,pentru ca primul raspuns nu mi-a lamurit nici pe jumatate prima intrebare.merci,deci anticonceptionalele nu o sa aiba efect...cu aspirina e riscant,o sa incerc macar sa fac efort mult azi,macar sa imi vina azi... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|