homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Exista riscul sa ramai insarcinata in urma petting-ului?

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » exista riscul sa ramai insarcinata in urma petting-ului?

#1 2011-04-11 22:59:47

biANkaa
New member
Inregistrat: 2009-08-09

exista riscul sa ramai insarcinata in urma petting-ului?

niciodata nu am fost lamurita in legatura cu acest subiect.mereu dupa o partida de sex(folosesc prezervativ) fac un mic rezumat in mintea mea si analizez daca nu cumva a ajuns totusi vreun spermatozoid in mine.daca spre exemplu are pe mana sperma si s-a spalat doar cu apa apoi facem petting e posibil sa ajunga in mine ceva ce nu e in regula?sau daca nu se spala deloc si dupa ceva timp facem petting? daca inainte sa isi puna prezervativul curge lichidul seminal,exista risc sa se ia si pe prezervativ ceva care apoi sa ajunga in mine?sau daca facem baie in aceesi cada si isi da drumul,ajunge ceva in mine? poate am pus intrebari idioate,dar vreau sa ma lamuresc.e nevoie de un anumit jet si de o anumita adancime de unde sperma poate ajunge la ovul?.stiu ca spermatozoizii mor in cca. 10 min la contact cu aerul,dar in ultimele doua situatii pe care le-am prezentat practic exista un mediu lichid in care raman...multumesc,astept lamuriri

#2 2011-04-12 18:51:57

biANkaa
New member

Re: exista riscul sa ramai insarcinata in urma petting-ului?

so...ma poate ajuta cineva?

#3 2011-04-12 22:40:13

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

In primul rand incep prin a spune ca totul e influentat si daca esti in perioada fertila (riscuri de sarcina fiind mai mari)
1. in cada, in contactul cu apa, spermatiile nu mor. da, este riscul de sarcina, mai ales ca sunt intr-un mediu favorabil (apa nu e acida, deci nu mor).
2. e adevarat ca bebeii nu se fac cu degetul, dar in cazul tau, daca are sperma pe degete si le introduce in vagin sau ceva de genul, exista riscul de sarcina. nu stiu sigur ce sansa e de sarcina daca sperma se usuca pe mana, nu am incercat, asteapta si alte raspunsuri.
3. faza cu lichidul seminal nu are nicio logica. sau nu inteleg eu. faza e ca acel lichid are spermatozoizi doar daca inainte a mai existat o ejaculare, altfel e putin probabil sa fie.

si NU, nu e nevoie de penetrare neaparat adanca sau "jet" ca sa ramai insarcinata. la unele fete se prinde asa greu sarcina...la altele prea usor. deci ai grija smile te-as sfatui sa iei masuri de contraceptie adecvate.

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#4 2011-04-14 12:14:00

biANkaa
New member

pei folosesc prezervativ,doar ca sunt genul care sa ingrijoreaza si se alarmeaza din orice.chestiile de mai sus nu le-am incercat,doar m-am gandit la ele si am zis ca e bine sa stiu pentru viitor. la faza cu lichidul seminal din cate am inteles si am vazut in faza de erectie curge ceva f putin  care nu e sperma.dupa un hand-job am simtit ceva f putin ud,apoi am pus prezervativul si am facut-o.ma gandeam ca poate acel lichid seminal (despre care am inteles ca are si el spermatozoizi) a ajuns pe prezervativ in timp ce si-l punea si cine stie....asa ajung si spermatozoizi in mine.gandesc prea departe?lol

#5 2011-04-14 15:13:07

Bun_Bun
Full member
De la: House of pain
Inregistrat: 2007-01-06

Ok, cum a zis si hai_faiv, lichidul acela PREejaculator (ca seminal=sperma) contine spermatozoizi numai daca inainte de tura respectiva ati mai avut un numar sau s-a masturbat si in urma lor a avut loc o ejaculare. Daca dupa asta el face pipi si se spala (eu as zice neaparat cu sapun), spermatozoizii ramasi pe canal mor => lichidul preejaculator nu contine spermatozoizi.
Odata uscata, sperma nu mai are inotatori valabili... asa ca la fel, nu e pericol.

La treaba cu cada nu stiu ce sa iti raspund sigur, pentru ca circula multe mituri.

Failure teaches Success!

Publicitate

loading...

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » exista riscul sa ramai insarcinata in urma petting-ului?

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.