|
Nu esti logat.
Test de sarcina FILDAS#1 2011-04-11 23:01:53
Test de sarcina FILDASBuna fetele. Aveti idee cat de bune sunt testele de sarcina de la Fildas? Sa nu am vreo surpriza ca in cazul testelor Barza ... Offline #2 2011-04-12 08:29:34
Re: Test de sarcina FILDAShello ina. nu am folosit Fildas, insa pot sa spun ca atata timp cat e facut in timp corect si dupa cum scrie, orice test de sarcina ar trebui sa fie bun. (+- 1% marja de eroare ca la orice produs) When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #3 2011-04-12 18:14:41
Re: Test de sarcina FILDASeste de tip caseta. l'am folosit cum trebuie...acum nu stiu ce sa spun. a iesit negativ dar menstruatia tot nu apare si am deja o sapt intarziere...ori nu e un bebe ori e prea mic . te pup Offline #4 2011-04-13 22:13:50
Re: Test de sarcina FILDASpai trebuia facut la cel putin o saptamana de intarziere.. daca l-ai facut inainte de minimul asta e posibil sa fie gresit.. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #5 2011-04-13 23:42:51
Re: Test de sarcina FILDASo saptamana era nu stiu sigur daca trecusera 3 sapt. de la contact in orice caz nu ar fi un lucru rau sa am un bb . oricum maine ma duc sa fac niste analize de sange si poate poate. daca pana sapt viitoare tot nu vine "mos craciun" mai fac un test. va pup Offline Publicitateloading...
#6 2011-04-14 10:04:10
Re: Test de sarcina FILDASmai bine ai merge la doctor, ca poate e o dereglare pe baza hormonala daca tot nu apare test pozitiv si ar trebui sa ti se dea un tratament. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #7 2011-04-14 10:19:45
Re: Test de sarcina FILDAStocmai ce am venit de la analize. pai astept si daca tot nu vine si la sange nu iese nimic imi fac o programare la ginecolog. sa vedem cum sta treaba . Offline #8 2011-04-20 16:32:31
Re: Test de sarcina FILDASVa indic un test de sarcina nou : *reclama* Ultima oara a fost editat de gargarita (2011-04-20 19:25:55) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|