|
Nu esti logat.
Intrebare#1 2011-04-12 11:08:41
intrebareAs vrea si eu un sfat intr-o problema pe care o am cu fiica mea. Are 20 de ani si in urma unui consult ginecologic, mai precis a ecografie transvaginala, a fost diagnosticata cu ?ovar stang modificat chistic, dublu compartimentat?. Offline #2 2011-04-12 12:31:42
Re: intrebareEu zic sa asteptati urmatorul control sa vedeti ce va spune data viitoare si ulterior sa mai mergeti tot in Brasov la un alt medic sa vedeti ce va spune. Eu una as mai cere o parere si ulterior as lua o decizie. Poate doamna doctor la care mergeti este un medic bun si stie ceea ce spune. Daca nu aveti incredere sa faceti o intervenite acolo puteti merge si in alt oras care considerati ca e mai dotat din punct de vedere medical. Bafta si insanatosire grabnica ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|